Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor inloopdouche opnieuw kitten en voegen:

Inloopdouche opnieuw kitten en voegen

Geachte mevrouw, mijnheer, Onze inloopdouche heeft een oppervlakte van ongeveer 1,2 m2. Alle kit moet worden vernieuwd en mogelijk moeten de wanden opnieuw worden gevoegd. Mogelijk moeten de voegen in de vloer opnieuw worden geïmpregneerd. Graag uw reactie.
Onze klant uit Doetinchem (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inloopdouche opnieuw kitten en voegen uit heel Nederland:

Badkamer voegen en kitten

Ik wil graag de vloertegels van de douche (120 bij 90) opnieuw laten voegen en het gedeelte rond de douchedrain opnieuw laten kitten. Tevens het opnieuw stellen van douchedeur inloopdouche (sluit niet meer helemaal). Graag zo spoedig mogelijk.

Badkamervloer voegen en kitten

Na 10 jaar hebben we een lekkage vanuit de badkamer. Uit inspectie vloer concluderen wij dat tegels opnieuw gevoegd moeten worden en randen inloopdouche opnieuw gekit. De badkamer is 4 bij 4 meter groot en de inloopdouche 120 bij 120 cm.

Kitten badkamer

Badkamer, inloopdouche, moet opnieuw gekit worden (totaal +/- 7m). Oude kit weghalen, nieuwe kit plaatsen. Ik heb geen kitspullen.

Douche opnieuw voegen en kitten

De huidige voegen tussen de tegels in de douche zijn niet goed aangebracht met lekkage als gevolg. Het betreft een inloopdouche met tegels op de vloer en wanden. De douche moet weer waterdicht gemaakt worden en is 1 bij 1 meter groot.

Badkamer tegelen

De badkamer is 2,30 x 1,85m. (Waarschijnlijk) zal er een nieuwe zand cementvloer in moeten. Het bouwen van de badkamer doe ik zelf. Het gaat om een zandcementvloer, afvoer inloopdouche in de zand cenmentvloer aanbrengen, tegelen en kitten.

Montage- en installatieklussen in huis

1: Ophangen gordijn en rails woonkamer > gordijn wel aanwezig, rails nog niet 2: Beneden trap tapijt verwijderen en gronden en schilderen > gesloten trap met 13 trede 3: Binnendeur vervangen, monteren en eventueel schilderen > deur leveren, inclusief afvoeren van de oude deur 4: kitten (her of bij kitten) inloopdouche, linkerkant en rechterkant de douche naden 5: Plaatsen duo wasbak (afmonteren en dergelijke) > moet nog gehaald worden 6: Spiegel met een inbouwlamp > moet vervangen worden Werkzaamheden graag in de week van 8 - 11 mei plaats vinden.

Douche opnieuw voegen en kitten

Onze inloopdouche met goot heeft lekkage. Er is een lekdetectie uitgevoerd en er is daarvan een rapport aanwezig. Daaruit blijkt dat de voegen en kitranden niet meer zo goed zijn en deze laten water door met als gevolg een lekkage in de daaronder gelegen meterkast. Ik wil de voegen en kitranden graag zo spoedig mogelijk door een vakman laten vervangen.

Lekkage onder de douchebak verhelpen

We hebben een paar jaar geleden een inloopdouche laten aanleggen. Ongeveer een jaar geleden hadden we ineens lekkage in de keuken en de hal. Hierop hebben wij de douchebak opnieuw laten kitten en stopte de lekkage. Na verloop van tijd hadden we weer lekkage in de hal dus is er wederom gekit. Vorige maand herhaalde de lekkage zich. Het kan dus haast niet anders dan dat de lekkage vanuit de douche komt, maar we hebben geen behoefte om alles er weer uit te breken. We laten de situatie hier graag beoordelen door een vakman. Misschien weet die een andere en minder ingrijpende oplossing dan slopen van de douchebak.

Badkamer opnieuw kitten

Badkamer met inloopdouche, ligbad en badkamer meubel, met houten blad voorzien van 2 wasbakken kitten. Op de kitrand bij de wasbakken zit schimmel. De kitranden zijn 8 jaar oud en moeten wellicht uit preventie vervangen worden.

Badkamer renoveren

- Tegelvloer inloopdouche is te recht, moet zo worden dat water wegloopt; - Wandje tegels verwijderen OF beton cire over de tegels van wanden en vloer heen (graag advies hierover); - Kitten tegels; - Douche, bad en wasbak aansluiten (leidingen zijn compleet).

Partners

Partners van Casius