Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Doetinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Doetinchem heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Doetinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Doetinchem of directe omgeving.

560 klanten uit Doetinchem bevelen een bij Casius in Doetinchem aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Doetinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: aanleg badkamer nieuwbouw, badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer maken van slaapkamer, badkamer verbouwen: leidingwerk, wc verplaatsen, wand plaatsen, tegelen, renovation bathroom and toilets, renovatie badkamer, badkamer verbouwen, kleine badkamer renovatie centrum Den Bosch (begane grond), badkamer verbouwen, renovatie badkamer, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Doetinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Doetinchem:

Inloopdouche opnieuw kitten en voegen

Geachte mevrouw, mijnheer, Onze inloopdouche heeft een oppervlakte van ongeveer 1,2 m2. Alle kit moet worden vernieuwd en mogelijk moeten de wanden opnieuw worden gevoegd. Mogelijk moeten de voegen in de vloer opnieuw worden geïmpregneerd. Graag uw reactie.

Badkamer verbouwen

De badkamer is 2.20 bij 1.92 meter. De wanden en de vloer wil ik opnieuw laten betegelen. Verder zal het ligbad verwijderd moeten worden en een inloopdouche geplaatst. Er is een toilet aansluiting aanwezig en graag laten wij hier een toilet monteren. Ook de wastafel willen wij vernieuwen.

Aluminium of MDF plafond aanbrengen

Ik wil graag een prijs voor een aluminium plafond en MDF plafond voor badkamer afmeting 210 x 120 cm.

Douchedeur plaatsen

Plaatsen en leveren van een douchedeur. -wet-by-sealskin-i-am-swingdeur-voor-zijwand-rvs-200x90-cm/p/Bzsm uit te voeren i.v.m. actie douche wand.

Douchecabine en klokthermostaat plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman voor het installeren van een Honeywell klokthermostaat en een Priva douchecabine. Beiden zijn door ons besteld. De douchecabine betreft een Priva zijwand universeel en een Priva swingdeur. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Bad vervangen en ombouw herstellen

Ik wil mijn huidige bad vervangen door een nieuw bad. De afmeting is 170 x 80 cm. Ik heb nu een bad met whirlpool en denk er weer een zelfde soort bad in te laten plaatsen. Ik zal het bad zelf kopen. Het verwijderen van het oude bad en plaatsen van het nieuwe laat ik graag aan een vakman over. Er moet een deel van de huidige ombouw met tegels worden gesloopt en later weer worden hersteld. Ik heb daarvoor nog tegels in de schuur liggen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Badkamer en toilet renoveren

2 keer inbouw wc plaatsen, badkamermeubel plaatsen, designradiator plaatsen, douchekolom plaatsen. Badwand ophangen douche moet een doorloop douche worden. Badkamer compleet strippen en opnieuw betegelen inclusief vloer. De aparte wc ruimte compleet gestript en opnieuw betegeld inclusief vloer. WC meubel ophangen. De buizen moeten verlegd worden in de muur. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval is voor de vakman.

Badmeubel en spiegels ophangen

Badkamer meubel(2 wastafels met kastjes) monteren en kranen aansluiten, spiegels ophangen. Gekocht bij Praxis. Oude wastafel en kraan verwijderen.

Staande toiletten door hangend toiletten vervangen

Ik heb een huis gekocht en heb op de begane grond twee staande toiletten in aparte ruimtes. Ik zou graag willen weten wat het kost om hier twee hangende toiletten te maken. Het gaat in principe alleen om de installatie. De aanschaf en afwerking zou ik zelf kunnen doen.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen van 2x2 alles komt op de zelfde plaats er moet een muurtje gemetseld worden. De aansluiting voor de kraan moet in de muur komen en de drain afvoer in de vloer. De muren zijn dan helemaal kaal en alles voeren we zelf af. De muren en vloer moeten wel geschuurd en aangevlakt worden. Tot bovenaan betegelen.

Lekkage in/nabij badkamer

Wij hebben een lekkage en waarschijnlijk is dat op de badkamer. Wij weten niet of het door de afvoer komt of doordat de voegen niet goed meer zijn. Wij willen heel graag een offerte voor het opsporen van de lekkage en een offerte voor het herstellen van deze lekkage en eventueel betegelen van gedeelte van de badkamer.

Badkamer en toilet laten opknappen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en krijgen daar 15 mei de sleutel van. In deze badkamer willen wij graag een nieuw badkamermeubel monteren met een halogeenlampje boven de spiegel en daarnaast een kolomkast. Ook wil ik 2 duoblok toiletten van Praxis laten plaatsen.

Toilet geheel laten renoveren

Staand toilet in jaren 30 woning geheel renoveren incl. Plaatsen hangend toilet, nieuwe tegels en vloer. Toilet ruimte is 1,10 bij 1,00

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen afm. 2. 80x1. 80 ipv bad inloopdouche ipv vast toilet zwevend toilet ipv enkele wastafel wastafel meubel

Badkamer verbouwen

Wij willen in februari/maart onze badkamer gaan verbouwen. Afmetingen zijn 1.80 bij 2.30 meter met een gedeeltelijk schuin dak met een Velux raam. Er moet een inloopdouche een toilet en een wastafel in komen en het tegelwerk op de vloer en wanden moet worden vernieuwd. We zullen zoveel mogelijk zelf de oude badkamer slopen en afvoeren en kijken zelf naar het nieuwe sanitair en de tegels.

Deuren van een douchecabine plaatsen

Wij hebben een vaste, betegelde douchebak die we nog prima vinden. De douchedeuren en bevestigingsmaterialen zijn echter aan vervanging toe. We willen daarom nieuwe deuren bestellen en deze laten monteren op onze "oude" douchebak. Daarnaast ook graag de montage prijs voor het demonteren en monteren van een nieuwe wasbak in onze badkamer.

Badkamer compleet vernieuwen

Ik wil mijn badkamer van 5 m² geheel vernieuwen. Er zit nu nog een houten vloer onder, dat moet een betonvloer worden. Ik wil voor het sloopwerk graag een afzonderlijke post in de offerte, zodat ik kan besluiten of ik dit eventueel zelf zal verzorgen. Verder moet er 1 wastafel, 1 wasmachineaansluiting, een inloopdouche met glaswand en een sanibroyeur worden geplaatst. Er moet een nieuw plafond in met 6 inbouwspotjes en de hele ruimte moet opnieuw betegeld worden. Ik maak graag een afspraak om de ruimte te beoordelen en om mijn wensen te bespreken. Ik ontvang graag uw gespecificeerde offerte.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine in de badkamer laten verwijderen en een nieuwe douchecabine laten plaatsen. Het gaat om een cabine met een douchebak, de bak staat er al. Het betreft het model Elba met een draaideur.

Badkamer slopen en renoveren

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Ik wil de badkamer graag laten slopen. Ik wil graag een nieuwe spiegel, een nieuw toilet (hangend).

Toilet verbouwen en hangend toilet aanbrengen

Ik wil het staande toilet vervangen door een hangend toilet en alle tegels (wanden en vloeren) vervangen. Ook laat ik graag een fonteintje vervangen. Het is de bedoeling dat het er mooier uit gaat zien. Niet echt bijzonderheden verder. Er is al een kleine radiator.

Toilet in de toiletruimte vervangen

Binnenkort wil ik graag mijn huidige toilet vernieuwen, helaas ik heb geen verstand voor WC verbouwen. Ik wil graag weten welke soort toilet (hangend wc, stand, ingebouwd? )is van toepassing in mijn WC. Ik wil tegels in de WC ook vervangen. Natuurlijk wil ik graag price weten.

Badkamerkasten laten plaatsen

Ik wil van een badkamermeubel een kastje onder de wastafel laten plaatsen. En een lange kast waar je handdoeken in kunt leggen naast de spiegel. De wand is betegeld. Dus alleen twee kasten ophangen.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn douchecabine laten verwijderen en een inloopdouche laten plaatsen. Er staat nu een cabine in de hoek, met twee glazen wandjes en een deur. De cabine is nu op de grond geplaatst. We twijfelen tussen een glazen wand of een wandje met betonblokjes. De cabine is iets minder dan een meter breed en de lengte is 1.70 meter. De afvoer zal ook nog een stukje verplaatst moeten worden. Graag eerst overleg over de mogelijkheden.

Badkamermeubel en douchewand installeren

Mijn moeder is woonachtig in een appartement in een verzorgingstehuis. Er moet daar een wastafel met kraan worden vervangen door een badkamermeubel met een nieuwe kraan en een spiegelkast. Verder moet er ook een glazen douchewand van 200 bij 100 cm direct op de vloer worden geplaatst. De materialen zijn door ons besteld en zullen rond 3 december geleverd worden. Graag laten wij ze daarna zo snel mogelijk installeren.

Huidige douchebak verwijderen en inloopdouche plaatsen

Op dit moment heb ik een douchecabine met een hoge douchebak. Deze cabine wil ik graag vervangen door een inloopdouche. Als het goed is liggen er tegels onder de douchecabine, deze tegels zijn wel glad als ze nat worden en die wil ik graag stroef laten maken. Indien dit niet mogelijk is dan zullen er eventueel andere tegels gelegd moeten worden. De vloeroppervlakte is 6.5 m2. De douchewand zal op de vloer geplaatst moeten worden.