Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Dieren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Dieren heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Dieren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Dieren of directe omgeving.

241 klanten uit Dieren bevelen een bij Casius in Dieren aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Dieren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: van kleine kamer een badkamer maken, installatie nieuwe badkamer, sloop en installatie badkamer, badkamer vernieuwen, groepenkast en badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer verbouwen/renoveren, renoveren badkamer (3x2m), verbouwing badkamer, remove old bathroom and put a new one, tegels vervangen, bathroom renovation, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Dieren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Dieren:

Douchebak met zijwand en swingdeur monteren

Ik wil graag een douchebak met zijwand en swingdeur montage laten plaatsen. De oude douchebak en wanden zijn reeds verwijderd. Sterke voorkeur op een woensdagmiddag.

Praxis douchewand plaatsen

De huidige douchecabine moet verwijderd worden en daarvoor in de plaats een inloopdouche van 1m2, dwz een glazen wand + een glazen deur. Graag onmiddellijke offerte, indien mogelijk, ivm mogelijke aanschaf van sealskin get wet met 30% korting tot 25 nov. Ook moet het stuk waar de douch weg gaat opnieuw betegeld worden met tegels van 15 bij 15 cm

WC-ruimte laten renoveren

Ik wil een klein wc raampje in het toilet die aan een buitenmuur zit, raampje moet open en dicht kunnen. Tevens wil ik de hele wc gerenoveerd hebben. Nw. Tolet nw. Fonteintje, muur, vloer enz.

Douchewand vernieuwen

Ik wil de bestaande douchewand met schuifdeuren demonteren en een nieuwe plaatsen. Graag de oude douchewand afvoeren. De nieuwe douchewand is nog niet aangeschaft en uitgekozen. Deze moet worden opgehaald door de vakman.

Douchecabine leveren en installeren

Ik heb een bestaande 5 hoekige douche waarvan de douchebak vervangen moet worden. Foto's ervan. De afmetingen zijn 90 x 90 cm (vijfhoek) met een bakhoogte van 15 cm. Deze ligt op de vloer met de afvoer direct onder het gat van de douchebak. Ik zoek een vervangende douchebak met installatie ervan. Als een vervangende bak niet mogelijk is dan een soortgelijke douche met installatie ervan. Graag hoor ik wat de mogelijkheden zijn.

WC-pot vervangen

Bestaande staande wc pot met een hierop staand waterreservoir moet zo snel als mogelijk vervangen worden (water blijft lopen), huidige is 'gelijmd/gekit' bevestigd op de tegelvloer. Wat gaat dit kosten en wat zijn de mogelijkheden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer anders indelen

Ik wil de badkamer anders indelen. Ik heb een ontwerptekening. De afmeting van de badkamer is circa 3 x 3 meter en 2.50 meter hoog. In de badkamer wil ik een douche (zonder douchedeur), een wandtoilet, ligbad, smal lang wastafelmeubel, inbouwkranen, spiegel, verlichting en een radiator. De wanden en vloer betegelen met 60 bij 60 cm tegels. De tegels op de wanden tot aan het plafond zetten. Graag uw offerte inclusief materialen.

Badkamer vergroten en verbouwen

Ik wil de muur verplaatsen, zodat de badkamer wat groter wordt en verder de nieuw uit te zoeken/uitgezochte badkamer te kunnen plaatsen. Het moet ook betegeld worden.

Toilet maken in de badkamer

Het betreft het plaatsen van een duoblok toilet. Er heeft vroeger een toilet in de badkamer gezeten, maar deze is verwijderd en de afvoer is dicht gemaakt. Ik wil graag op deze plek het nieuwe toilet laten plaatsen. Daarnaast wil ik over de huidige tegelen vloer nieuwe tegels laten plakken. De vloer is ongeveer 4 vierkante meter groot. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Douchecabine plaatsen

Het gaat om het monteren van een nieuwe douche cabine op de vloer. Het betreft een halfronde cabine met schuifdeurtjes. Deze moet gemonteerd worden op een betegelde vloer en een wand. Graag ontvang ik een offerte.

Aquavive Corsica douchewand plaatsen

Wij hebben bij de Praxis een douchewand en -deur gekocht en wilden die op de bestaande bak plaatsen. Bij het in elkaar zetten hebben we besloten er toch maar een vakman bij te halen aangezien de schroeven er erg zwaar in gaan. De oude wand en kitresten zijn al verwijderd.

Aqwa d'Orient stoomcabine installeren

Wij hebben een stoomcabine gekocht via internet, hij staat opgebouwd en aangesloten. Bij het plaatsen is de sifon afgebroken en deze lekt. De stoomcabine is aangesloten op elektriciteit maar doet niets. En hij moet nog op de juiste plek gezet worden en worden gekit. Wie helpt ons uit de brand door de cabine volledig werkend op te leveren? Graag met spoed, want we kunnen niet douchen/stomen. Type stoomcabine is GT0513 van Aqwa d'Orient.

Regendouchesysteem plaatsen

Ik heb bij Praxis een regendouchesysteem aangeschaft. Die wil ik graag gemonteerd zien. Daarbij is het nodig om 4 gaatjes te boren in marmeren tegeltjes, dit is niet glad.

Verbouwing van de toiletruimte

Plaatsen van een hangtoilet en fontein. Het gaat om een standaard toilet, maar van de ruimte is ongeveer 90 * 80 cm. Ik lever zelf een hangtoilet, zitting, bedieningselement en fontein met kraan. Toiletafvoer/riool moet circa 20 cm worden verlegd. Ik verwijder zelf de vloertegels en wandtegels. De waterleiding voor de fontein moet in de muur geplaatst\gefreesd worden. Wandcontactdoos moet circa 1 meter verlegd worden en in de muur weggewerkt worden.

Renovatie van de badkamer

Verwijderen oude tegels, plaatmateriaal en plafondschrootjes en afvoeren hiervan. Isoleren van 2 buitenmuren, nieuw plaatmateriaal aanbrengen en tegelen. Overige muren eventueel gipsblokken en tegelen. Douchewand / scheidingswand met toiletruimte: gipsblokken en tegelen (+/- 2 m2). Nieuw toilet plaatsen met toebehoren. Oude douchestang en -kop plaatsen. Wastafel plaatsen. Afvoerbuis van CV in muur wegwerken. Plafondhout kraaldelen installeren, hout is al aanwezig. Spotjes verwerken in het plafond. Vloer tegelen en douchebak installeren. CV-radiator plaatsen. Twee raampjes voorzien van sluitwerk en eventueel dubbel glas. Plaatsen handdoekrek, etc.

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie: -demonteren en afvoeren sanitair en radiator -monteren verticaal radiator inclusief verleggen cv-leidingen -monteren inbouwreservoir wc inclusief infezen water toevoerleiding -infezen waterleiding t.b.v. douche en wasmachine aansluiting. Monteren: -vrijhangend toilet -wastafelcombinatie -douchebak met douchecabine -douchemengkraan met glijstangcombinatie -plaatsen vloertegels over bestaande tegels (60x30) - ca. 6 m2 -plaatsen wandtegels over bestaande tegels (60x30) - ca. 20 m2 Badkamer: 2,62 x 2,17 meter - hoogte 2,27 meter.

Shallow badkamermeubel monteren

Demontage van bestaande badkamermeubel met kraan en spiegelkast. Montage van badkamermeubel Shallow, breedte 80 cm. en diepte 37 cm. Ook de montage van een kraan en spiegelkast plus verlichting daarboven. Elektra punt is aanwezig.

Badkamer renovatie

Graag zouden wij de badkamer laten renoveren. Deze heeft een oppervlakte van 9 m2. De oude badkamer dient te worden verwijderd en een nieuwe geplaatst. Deze dient inclusief ligbad, douche, dubbele wasbak en toilet uitgevoerd te worden en de wanden en de vloer betegeld. Voor de juiste indeling ontvangen wij graag advies en mogelijkheden. Het sanitair en de tegels kunnen in overleg geleverd worden.

Plaatsen van nieuw douchescherm

Verwijderen oude douche kabine en plaatsen van een nieuwe. Douche bak, tegels enzovoorts blijft verder intact. Levering douchedeuren in overleg, voor de douchedeuren zelf mag ook een offerte worden gemaakt.

Renovatie badkamer

Verwijderen bad en oude vloer- en muurtegels en de rest van de badkamer en nieuw aanbrengen. Bad moet eruit. Nieuwe opstelling maken voor douche/toilet en wastafel. Er moeten dus leidingen verlegd worden. Badkamer is 3.50 x 2.20 m. Aanschaf sanitair/materialen in overleg met de vakman en evt. door bedrijf te leveren.

hangend toilet

Een hangend toilet installeren in de badkamer.

Nieuwe tegels en fonteintje in toilet

Fonteintje aansluiten in toilet van 1x1m en betegelen wand tot aan plafond en vloer. Spullen kopen we zelf. Niet de lijm enzo.

Renovatie kleinste kamer

Renovatie toilet: ± 35 m2 tegelwerk (friese witjes), 25 m2 stukwerk, ± 2 m2 vloer betegelen (terracotta), plafond vernieuwen, toilet vernieuwen (geen wandtoilet), fonteintje vernieuwen en oud spul slopen en afvoeren. We hebben sanitair en tegels al in huis.

wij willen onze geheel badkamer ...

wij willen onze geheel badkamer vernieuwen en een andere indeling. Nu jaren '70, nu ligbad, graag weer diep 2 persoons ligbad, maar ook aparte douche voor 2 personen met 2 douchekoppen, 2 persoonswasbak, badkamermeubel, muren stuken en schilderen. Vloer hoeft niet gedaan, doet ander bedrijf.

Onze huidige badkamer, tegels vanaf de ...

Onze huidige badkamer, tegels vanaf de nieuwbouw, jaren 70, nog niets aan gedaan en leidingen op de muur. Leidingen in of achter een voorzetwand, tegelwerk tot plafond en verschimmelde plafond opnieuw stucken en een disign radiator plaatsen ipv de oude radiator en douche cabine plaatsen, wc herplaatsen en een wastafelmeubel plaatsen en de wasmachine aansluiting herplaatsen.