Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor plafond verlagen in badkamer:

Plafond verlagen in badkamer

Ik heb net een nieuwe badkamer maar wil graag nog op zeer korte termijn een verlaagd plafond. Het plafond is 2,75 x 2 meter. Spotjes zijn hiervoor al aanwezig.
Onze klant uit Culemborg (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond verlagen in badkamer uit heel Nederland:

Verlagen badkamer plafond

Op dit moment heb ik een plafond met gips sierlijsten. Het is een betonnen plafond van ongeveer 6 m2. Ik wil graag een strak plafond met spot verlichting. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Plafond verlagen en stroom aanleggen voor spots

Het betreft een huis uit 2008. Het plafond moet zo'n 10 cm omlaag vanwege trimless spots. Er moet dus ook voor 14 spots stroom worden aangelegd. Ben benieuwd wat dit bij u ga kosten heb al een prijs aangevraagd bij een andere aannemer.

Plafond verlagen en inbouwspots

Wat zijn de mogelijkheden en prijsindicatie voor verlagen van een plafond en plaatsen inbouwspots in een vernieuwbouw appartement? Plafondoppervlak ca 75 m2. Er lopen wel diverse betonnen balken doorheen.

Badkamer renoveren

Een complete renovatie van een oude badkamer. Verleggen van leidingen, stucwerk, plafond verlagen en verlichting inbouwen, tegels op de vloer en het plaatsen van het nieuwe sanitair. Het wordt dus een hele klus maar het leeghalen (slopen) van de badkamer en afvoeren van het puin doen we zelf. Het oppervlakte is ongeveer 6m2. Waar nu de Wc zit komt de douche, en waar de bad ligt komt de wc. Deze leidingen moeten dus aangepast worden. Al het materiaal gaan wij zelf aanschaffen. Omdat het een gekke badkamer is nodig ik graag een vakman uit om de situatie en werkzaamheden in te schatten.

Plafond keuken verlagen en stucwerk wanden + plafond

In verband met een nieuwe keuken willen we graag het plafond laten verlagen met inbouwverlichting, het plafond met stucwerk afwerken en ook de wanden opnieuw stucen. Het plafond heeft drie dicht kanten en een ‘open’ kant naar de woonkamer. Afmetingen 2715 x 2211 mm. De wanden die afgewerkt moeten worden zijn 2650 mm hoog, een wand is 2211 mm, een wand is 2715 mm (met een raam van ongeveer 1200 x 420 mm) en de laatste wand is 1130 mm. Bent u in staat al deze werkzaamheden uit te voeren? Bij voorkeur tussen Pasen en 24 april. Ik hoor graag uw reactie. Vriendelijke groet,

Toiletruimte en badkamer tot één geheel maken

Ik wil van de badkamer en het toilet één ruimte maken, de tussenmuur moet eruit. Alles moet eruit gesloopt worden en opnieuw geplaatst worden. De nieuwe ruimte wordt 2,41 meter bij 1,88 meter, hoogte:2.59 meter. Er moet nieuw leidingwerk en afvoer worden aangelegd. Er moet een nieuw muurtje gezet worden (waar nu twee deuren zitten moet één schuifdeur komen(zie foto badkamer 1). Plaatsen van hangtoilet (plus verleggen afvoer), plaatsen inloopdouche, plaatsen voorzetwand waaraan nieuwe wastafelmeubel komt plus plaatsen wastafelmeubel, en spiegelkast. Verlagen plafond ivm. inbouwspotjes en bevestigen regendouche. Vloerverwarming plaatsen. Schuifdeur tbv. douche plaatsen. Alle wanden volledig betegelen (30 bij 60 tegels) en nieuwe vloertegels (60 bij 60 tegels).

Plafond verlagen, stucen en schilderen, spotjes en sierlijsten plaatsen

Wij zijn bezig met een nieuwbouwhuis en we willen graag weten wat het kost om spotjes in de woonkamer/keuken te laten maken. Waarvoor je dus ook het plafond moet verlagen en stucen en schilderen. Het gaat om een beton plafond, en de grootte van keuken+woonkamer is 32 vierkante meter. We willen een stuk of 10 spotjes en als het mogelijk is ook graag sierlijsten. Hoeveel het verlaagd moet worden, weten wij niet. De woning moet nog gebouwd worden, maar we willen heel graag spotjes.

zolder plafond verlagen

Ik woon in een hoekwoning met een opgetild zadeldak. Ik wil graag, het plafond verlagen tot net boven de dakramen. Graag wil er ook wat spotjes in laten plaatsen zodat de zolder goed verlicht is. de oppervlakte van de zolder is ongeveer 30 m2

Plafond woonkamer verlagen

Wij willen graag het plafond in de woonkamer en hal verlaagd hebben met spotjes of ledstrips. Het moet ongeveer met 5 of 10 cm verlaagd worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Plafond badkamer verlagen

Voor ons nieuwbouwhuis oriënteren wij ons op het verlagen van het plafond van de badkamer (met 10 cm). Afmeting is 2,75 X 2,50 M. Uiteraard met ongeveer 6 LED spots. Wens is strakke afwerking met weinig onderhoud tgv vocht.

Partners

Partners van Casius