Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Culemborg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Culemborg heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Culemborg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Culemborg of directe omgeving.

401 klanten uit Culemborg bevelen een bij Casius in Culemborg aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Culemborg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer, toilet bouwen en woonkamer vloer tegelen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer installeren in nieuwbouwwoning, eenvoudige badkamerrenovatie, badkamer verbouwen: oude weg, nieuwe douche, mogelijk toilet en tegelen, badkamer renovatie: inloopdouche + hang toilet plaatsen, radiator, leidingwerk, vloer werkzaamheden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Culemborg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Culemborg:

badkamer en wc nieuwbouwhuis

De offerte betreft een nieuwbouwhuis. Sloopwerk is dus niet nodig. Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van een badkamer. Wc (reservoir is al geplaatst), bad, douche, douchewand, easydrain, wastafel, en tegelwerk waarvan één wand met hexagontegels is, de vloer met vierkante en de overige met rechthoekige tegels. De afmetingen van de badkamer is te vinden op de plattegrond die bijgevoegd is. Qua indeling klopt de tekening ook alleen het bad en wastafelmeubel is anders. Voor de afmetingen verwijs ik u naar de bijlages. Daarnaast willen wij ook een offerte voor het plaatsen van een wc inclusief reservoir op de begane grond. Hier zal het gaan om het plaatsen van wc, fonteintje en tegelwerk ter hoogte van 1200 -1400.

Plafond verlagen in badkamer

Ik heb net een nieuwe badkamer maar wil graag nog op zeer korte termijn een verlaagd plafond. Het plafond is 2,75 x 2 meter. Spotjes zijn hiervoor al aanwezig.

Badkamermeubels en douchedeur ophangen

Ik wil de volgende zaken laten ophangen: - een wastafelmeubel van 120 cm, inclusief de wastafel (uitsparing in het blad nog te maken), kraan en spiegel - kolomkast - douchedeur 90 cm - douchekraan Ook graag verwijdering van de oude wastafel en douchekraan.

Douchebak verwijderen en opnieuw erin zetten

Ik heb een probleem met de douchebak in mijn badkamer. Deze is bij aanleg nooit goed ondersteund dus als het kitwerk wat loslaat gaat de bak lekken en ontstaan er lekkages op het plafond van de verdieping eronder. Het is nu tijd die bak er eens uit te halen en deze opnieuw erin te zetten, maar dan goed, met de juiste ondersteuning aan de randen. De bak zit er stevig in, dus het 'breekwerk' is geen makkie. De bak word aan twee zijden omgeven door glazen bouwstenen. Op de overgang tussen de glazen bouwstenen en de bak zitten 2 alu profielen die stevig zijn vastgekit.

Douchecabine met bak plaatsen

Bestaande doucheruimte. De naden tussen de wanden en en tussen vloer en wand moeten waterdicht gemaakt worden. Plaatsen van een douche met vierkante bak met schuifdeur. plaatsen douchekraan.

Badkamer renoveren

Ik heb bij Praxis de massieve PVC panelen (HDM) gezien. Het lijkt ons mooi materiaal om onze badkamer mee te bekleden. Temeer omdat we het bad willen verwijderen en op die plaats een inloopdouche willen plaatsen. Deze platen lijken ons bij uitstek geschikt daarvoor. De badkamer is 3,12 x 2,54 m en 2,95 m hoog. De rede dat we aan die platen denken is mede ingegeven door dat we vreselijk opzien tegen het eventuele sloopwerk wat anders zou moeten plaats vinden. Kortom we zijn op zoek naar iemand die ervaring heeft met het aanbrengen van die platen. Eventueel maar niet direct noodzakelijk: het plaatsen van de inloopdouche casu quo het plaatsen van een wastafelmeubel.

Badkamer meubel plaatsen en aansluiten

Ik ga via Gamma een badkamer meubel bestellen. Deze is 60 cm breed en 46 cm diep. Het meubel dient de wand gemonteerd te worden en de kraan plus afvoer moet worden aangesloten. De leidingen zitten al op de juiste plek.

Badkamer vernieuwen

Badkamer vernieuwen incl. Tegels toilet wastafel en douche

Badkamer en toilet renoveren

De badkamer (1,6 bij 2,35 meter) moet gerenoveerd. Er moet een toilet geplaatst worden en tegels, douchecabine en wasbak. Wij kopen zelf de grote materialen. Het hoeft niet heel erg luxe, redelijk basic is prima. Het toilet beneden willen we graag laten renoveren, de leidingen liggen nu allemaal buiten de muur en die wil ik infrezen. Het toilet grenst aan buurwoning dus misschien een wand plaatsen in plaats van infrezen? Ook voor het toilet geldt dat het redelijk basic zal worden in verband met het budget. Het toilet is ongeveer 1,18 bij 0,89 meter. De leidingen moeten niet verplaatst worden, alleen ingefreest.

Badkamer geheel renoveren

Wij zijn bezig met de onderhandelingen over een woning (let op!! Bovenstaande is eventuele nieuwe adres, huidige adres is anders!! ) De badkamer is 1,58 bij 2,34. Er zit nu geen toilet in (pal onder de badkamer zit wel een toilet op de begane grond). De badkamer moet geheel gerenoveerd worden, tegels, wasbak et cetera schaffen we zelf (in overleg) aan. Graag een schatting van de kosten via de mail.

Vervangen van een thermostatische douchekraan

Omdat mijn thermostatische douchekraan lekte, heb ik een nieuwe bij de GAMMA gekocht. Echter het lukt mij niet om deze zelfstandig te plaatsen. Ik zoek iemand die mijn oude douchekraan eraf haalt en de nieuwe plaatst, zodat ik daarna weer fijn kan douchen.

Badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwe woning gebouwd en we verwachten dat we in week 45 de sleutel krijgen. We willen daar graag de badkamer en 2 toiletruimtes laten betegelen en het sanitair laten installeren. We hebben de materialen hier al voor gekocht, maar de vakman moet wel lijm, kit en voegmiddelen mee brengen. We kunnen u een ontwerptekening van de ruimtes sturen met alle maten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Nieuwe badkamer maken

Ik wil dat er een nieuwe badkamer wordt gemaakt.

Badkamer vernieuwen en verbouwen

Ik wil een badkamer renoveren. Afmeting 3M diep 2,10 breed. Bad verplaatsen en radiator vervangen. Douche apart, met zo kaag mogelijke drempel. Toilet vervangen, niet verplaatsen. Een wastafel en tegelwerk. Loer en wanden

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Het is een ruimte van 143 x 210 cm. Hier moet een douche, toilet en wastafel in komen. Vloer en wanden betegeld. Ik sloop zelf en zorg voor het grootste gedeelte voor de materialen.

Bruynzeel Elements badkamermeubel monteren

Ik heb interesse in een badkamermeubel van de serie Bruynzeel Elements. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de montage. Het betreft: *Onderbouwkast grijs eiken 55.5 x 120 x 45 cm *wastafel Keramiek wit 18 x 120 x 46 cm *greep rond M RVS 2 x 36 x 3 cm, 4 greepjes nodig *afvoerbuis grijs 5 x 33 x 3 cm, 2 afvoerbuizen nodig Naast mijn bovenstaande verzoek om een offerte, vraag ik me af: - of de 'Handson wastafelkraan Oscar met waste' die Gamma verkoopt op de wastafelmeubel past van de serie Elements? - welke artikelen er nog meer nodig zijn om de badkamer meubel in elkaar te zetten/aan te sluiten?

Badkamer renoveren

We willen de bestaande douche vervangen door een inloopdouche. Nu is er een douchecabine, half rond, met aan beide zijden een zitje. Dit kan er uit. Doordat de cabine verwijdert wordt ontbreken er wat tegels die geplaatst mogen worden aan de wanden en eventueel de vloer. De vloer van de inloopdouche moet iets verhoogd worden. Wij weten niet precies wat de beste opties zijn, dus we zouden graag willen dat iemand hier komt kijken.

Glazen douchedeur laten plaatsen

Voor onze badkamer willen wij graag een douchedeur laten monteren die we besteld hebben en al thuis ligt. Om precies te zijn: -premium-8-mm-glas-easyclean-profielloos-140-cm-jsb1400. Helaas zijn er twee problemen: Probleem 1: De douchedeur is 140 cm en onze badkamer is 143 cm van muur tot muur, waardoor de douchedeur te klein is. Volgens mij zou er aan 1 muur een aluminiumprofiel of iets dergelijks geplaatst kunnen worden op de muur om deze afstand te verkleinen? Probleem 2: In het midden en aan het einde van de deur moeten er blokjes in de vloer geboord worden, maar mij is verteld dat er absoluut niet geboord mag worden in de vloer i.v.m. vloerverwarming. Als ik kijk op de bouwtekening zie ik wel dat de leidingen langs de muur lopen waardoor het eventueel wel mogelijk is om in het midden te boren, maar aan u de vraag of dit wel veilig is. Hopelijk kunt u mij helpen of anders door verwijzen. Alvast erg bedankt.

Toiletpot vervangen en opnieuw betegelen

Ik wil graag het toilet opnieuw laten betegelen (er liggen nu dus ook tegels op de vloer) en de toiletpot laten vervangen (en de oude laten afvoeren). Het gaat om een duoblok met vloerafvoer. Ik neem aan dat ik de tegels en duoblok zelf aanschaf.

Badkamer slopen

Ik wil graag wat sloopwerk laten verrichten in mijn badkamer. Er moet een bad met ombouw worden verwijderd en wat tegelwerk op de vloer en de wand. Het gaat om een kleine oppervlakte. Ik ontvang graag uw offerte voor het sloopwerk en afvoeren van al het afvalmateriaal.

Badkamer volledig opnieuw maken

Badkamer van 30 jaar oud renoveren met: een badmeubel, toilet, bidet, inloopdouche en wand- en vloertegels, alsmede een badkamer radiator. Vooraf de badkamer ook afbreken. De tegels en het sanitair zijn nog niet uitgezocht. De badkamer is circa 2.50 x 3.50 meter en 2.20 meter hoog. Er zit twee deuren en een raam in de badkamer.

Complete badkamerverbouwing

Ik wil de badkamer laten verbouwen, is 2.00 x 3.00 meter. Het bad moet eruit en een inloopdouche erin, toilet en wandmeubel en nieuwe radiator, vloer en natte gedeelte betegelen, de muren verder stucen en schilderen.

Douchewand met draaideur monteren

Wij willen graag een douchewand met draaideur laten plaatsen in onze badkamer. Beide moeten aan de betegelde wand bevestigd worden. Het is voor in een nieuwbouwhuis.

Badkamer verbouwen

Verbouwing badkamer van 280 x 210 cm. Bad laten vervangen door douche. Meubel met brede wastafel en hangend toilet. Designradiator.

Badkamer aanleggen in een nieuwbouwhuis

In ons nieuwbouwhuis willen we graag het door ons gekochte sanitair (douche, wastafel, wastafelblad, spiegel, handdoek radiator en douchetoilet) en (vloer en wand) tegels laten plaatsen. De douche is een inbouwdouche, er moet dus een muurtje geplaatst worden. De muren zijn in totaal ongeveer 25 m2. De vloer is ongeveer 8 m2. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor de montage voor de hele badkamer, inclusief tegels. In het 1e kwartaal van 2017 is de oplevering van onze nieuwbouwwoning.