Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchescherm en thermostaatkraan plaatsen:

Douchescherm en thermostaatkraan plaatsen

Ik wil graag een douche scherm en een thermostaatkraan laten plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.
Onze klant uit Beneden Leeuwen (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchescherm en thermostaatkraan plaatsen uit heel Nederland:

De badkamer moet betegeld (vloer en ...

De badkamer moet betegeld (vloer en wanden). Badkamermeubel incl. fontein geïnstalleerd. Glazen douchescherm. Douchestang met thermostaatkraan. Tevens het toilet betegelen. Toiletpot met reservoir geïnstalleerd. Fontein opgehangen. Materiaal al aangeschaft. Tegels: wand klein, vloer niet hele grote, langwerpige.

Wij hebben een huis gekocht waarvan de ...

Wij hebben een huis gekocht waarvan de badkamer boven en de toiletruimte beneden helemaal vernieuwd moeten worden. De oude badkamer en toilet moeten er dus uit en alles moet nieuw, incl wanden, vloer, plafond (is nu bekleed met plastic planken?). Het hoeft geen luxe design badkamer te worden, gewoon nieuw en netjes. We willen wel graag een thermostaatkraan bij het bad. Verder een douche boven het bad en een vouwbaar douchescherm. Ook graag een kastje onder de wastafel. Qua vloertegels willen we graag donkerblauw en ook op de wanden een deel blauwe tegels en daarboven wit of de wanden gewoon gestuct. De tegels kunnen we ook zelf kopen als u aangeeft hoeveel we er nodig hebben etc.