Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer renoveren:

Badkamer renoveren

Badkamer overheen betegelen, bestaat bad vervangen, bestaande douchecabine vervangen bestaande wastafel vervangen. Vloer betegelen over bestaande vloertegels.
Onze klant uit Beekbergen (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer renoveren uit heel Nederland:

Een badkamer opknappen

Ik zoek een badkamerspecialist die onze badkamer kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de bestaande meubels, de wanden betegelen en nieuwe meubels plaatsen. De badkamer is 6 m2. De bestaande meubels mogen verwijderd en afgevoerd worden.

Badkamer renoveren

Plafond stucen + deur schilderen + muren verven/tegelen. Oppervlakte is niet bekend.

Woning renoveren

Plaatsen spanplafond met verlichting, plaatsen gietvloer beton cire, plaatsen leidingen & afvoer, plaatsen tussenmuur waar afvoer en leidingen achter kunnen (in dit muurtje moet ook een nis komen in de douche), plaatsen afzuiging, beton-look schilderen muren (coating?), nis douche betegelen, plaatsen sanitair + meubelen. In welke stijl heb je interesse? Modern, landelijk Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

Keuken en badkamer verbouwen

Bestaande laminaatvloer vervangen door PVC vloer, bestaande keuken met wand verwijderen, lichtstraat plaatsen boven apparatenwand keuken. Nieuwe leidingen keukeneiland aanleggen. Badkamer renoveren, ligbad verwijderen en inloopdouche en vloer/wanden betegelen.

Een badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Door lekkage via kitnaden is noodzakelijk om tegels te vervangen. Indien vervangen goedkoop/redelijk mooi kan zou dit mooi zijn, maar dezelfde tegel vinden..? Vernieuwen van de badkamer lijkt dat de enige optie. Bad kan blijven, nieuwe tegels, nieuw wastafelmeubel, indien mogelijk aparte douche. Er is een buitendeur tegenover de entree. Het gaat ongeveer om 8 m2 aan tegelwerk.

De badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. De badkamer moet gesloopt worden. Alles eruit, leidingen van douche moeten in de muur verwerkt worden (liggen nu op de muur). De badkamer is 200 bij 112 cm. de 1,12m kan uitgebreid worden met 20cm. Voor de rest wastafel eraf nieuwe erop ik wil spotjes in t plafond. en in het midden van de 2m ongeveer wil ik of een muurtje met opstap ernaast of glazen wand die de wastafel en douche afscheiden.

Badkamer renovatie

Wij zijn op zoek naar een aannemer die onze badkamer kan renoveren. Wij willen zelf al de badkamer spullen aanschaffen. Kranen, wastafel, regendouche, inloop douche wand, complete hang toilet, radiator etc. etc. Wij willen graag dat het warm- koud leidingwerk, vloer werkzaamheden afvoer van douche - toilet en al het vloer en wand tegelwerk, elektra etc. uitgevoerd kan worden. Extra muur bouwen voor de inloop douche Daarnaast willen wij ook graag een verlaagd plafond met spots. De badkamer is 1.88 x 3.60 . Huidige badkamer graag slopen en afvoeren.

Badkamer renovatie

Een huis waar ik optioneel de badkamer van wil laten renoveren. Ik zou hem graag heel hip willen hebben. Echter is die heel klein en lijken me de mogelijkheden beperkt. Tevens wil ik er alleen geld aan uitgeven als ik het 't aanzienlijk waard vind. Ik heb nog geen materialen aangeschaft, ik weet ook niet hoe het precies bij jullie werkt. Echter ben ik wel op zoek naar een aannemer die het eerst digitaal gaat intekenen en alles vervolgens gaat regelen. Het gaat hierbij om het renoveren van de badkamer overal nieuwe tegels, een nieuwe wastafel en wellicht een nieuwe douche. Het toilet is prima. Zie hier de afmetingen https://www.funda.nl/koop/apeldoorn/appartement-41631216-librije-68/#plattegrond-1. Ik ben benieuwd wat jullie kunnen betekenen en ontvang graag een globale offerte. Ik vraag bij meerdere een offerte uit om te vergelijken, dus een beschrijving wat wel- en niet inclusief is en wellicht al een sfeerimpressie/beschrijving van mogelijkheden, zouden fijn zijn!

Een badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist voor het plaatsen van een nieuw douchecabine, wastafel, toilet en bad, alles op dezelfde plaats waar het nu zit. Nieuw tegelwerk(mag over de bestaande tegels) afmetingen van de badkamer zijn: l 3,6 breedte 2,1 diepte en h 2,4m hoogte

Herstelwerkzaamheden in de badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. De badkamer is deels uitgebroken na lekkage. Dit dient weer netjes gemaakt te worden. Het gaat om schilderwerk, tegelwerk, plaatsen van een voorzetwand en overig aansluit werk. Overige specificaties bespreek ik graag met de vakman.

Partners

Partners van Casius