Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Barneveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Barneveld heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Barneveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Barneveld of directe omgeving.

115 klanten uit Barneveld bevelen een bij Casius in Barneveld aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Barneveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: verbouwen van woning, verbouwing badkamer met extra toilet, muurdoorbraak en meer, complete nieuwe badkamer en toiletruimte realiseren in bestaande woning, badkamer en 2 aparte toiletruimtes realiseren, badkamer verplaatsen naar grotere ruimte, verbouwen van een badkamer, verbouwing badkamer, studeerkamer ombouwen tot badkamer, renovatie badkamer, badkamer + WC, badkamer creeren tussen twee kamers op de verdieping, plaatsen badkamer nieuwbouw, kastruimte compleet renoveren naar toiletruimte, badkamer/toilet renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Barneveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Barneveld:

Douchewand plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand voor het plaatsen van een glazen douchewand. Er hoeft niet eerst iets verwijderd te worden.

Douchewand en deur plaatsen

Ik wil mijn kunststof douchecabine vervangen. Alleen de wanden. Dus demonteren en afvoeren en een Zanzibar vaste wand met draaideur plaatsen. Van Praxis. Staat ineen hoek met stevige wand. De kraan en bak kan blijven.

Doucheruimte opknappen

Ik wil dumawalltegels laten aanbrengen over 6 vierkante meter, geen voorwerk nodig. Daarnaast het monteren van een Sealskin douchewand en deur, van 80 cm bij 80 cm, hiervoor moet nog wel de oude douche verwijderd worden en afgevoerd. Tevens het monteren van een thermokraan, douchestang en radiator. Tot slot het plaatsen van een badmeubel en spiegelkast. Wij hebben alle materialen al besteld.

Toiletruimte vernieuwen en ombouwen tot kleine badkamer

Ik wil een toiletruimte van 205 x 127 cm op mijn bovenverdieping laten verbouwen en heb daar al een 3D-tekening voor. Ik wil er een kleine badkamer van laten maken door er ook een douche in te plaatsen. De leidingen moeten daarbij worden verlegd en er moet een vloerdrain worden geplaatst. Ik wil verder nieuwe wand- en vloertegels, een douche-schuifdeur, een klein kastje met wasbak van 40 cm breed met daarboven een spiegel en een nieuw hangend toilet. Verder moet er een nieuw plafond in en wil ik een nieuwe designradiator van 40 x 180 cm aan de linkerwand bij binnenkomst in de ruimte. Ook daarvoor moeten leidingen worden verplaatst. Ik heb al materialen naar mijn smaak gevonden. Ik zoek nu een vakman die de klus voor mij kan verzorgen. Ik wil een afspraak maken om de ruimte te laten beoordelen en de tekening te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Toiletrenovaties

Wij willen 2 toiletruimtes laten renoveren. De ruimtes zijn ongeveer 1 bij 1 meter. De staande toiletten dienen te worden vervangen voor zwevende toiletten. De vloeren en de wanden moeten tot aan het plafond worden betegeld. Kunt u het sanitair en de tegels separaat vermelden op de offerte?

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het plaatsen van een douchecabine. De douchecabine komt in de plaats van een douchegordijn. De douchecabine moet op de grond worden geplaatst en is 90 bij 90 cm. Deze heb ik reeds gekocht bij de gamma en ik ben erg benieuwd naar de prijs van het plaatsen.

Badkamer beneden maken

Wij wonen in een vrijstaande woning, waar we graag een badkamer willen laten maken op de begane grond. We denken dat dit gerealiseerd kan worden door een toiletruimte uit te bouwen naar de bijkeuken. We hebben nog geen idee over de afmetingen die de badkamer moet krijgen. We maken graag een afspraak om de situatie hier te laten beoordelen en ons te laten adviseren.

Klus in toilet en badkamer

Toilet knoppen in wc en badkamer.

Extra toilet in een horecapand laten maken

Van een voormalige oude woning hebben wij nu een horecapand gemaakt, hier willen wij een extra toilet laten inbouwen. Te weten een zwevend toilet en een fonteintje. De achterwand en een halve zijwand (in verband met een trap) moeten nog geplaatst en betegeld worden.

Douchecabine monteren

Ik wil graag een douchecabine laten monteren. Het betreft een vierkante douche cabine met twee zijden, zonder douchebak en deze moet op een tegelen muur worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamer betegelen

Het betegelen van 12m2 aan de douche.

Badkamer vernieuwen

Het betreft de vernieuwing van de badkamer. De afmeting is 2.58 bij 2.08 meter. Het ligbad dient verwijderd te worden en een inloopdouche geplaatst. Het oude toilet wil ik laten vervangen door een zwevend toilet en ook de radiator moet vernieuwd worden. De wanden moeten opnieuw betegeld worden en dit kan over de oude tegels heen. De vloer willen wij ook graag laten betegelen.

Badkamer vergroten en vernieuwen

Badkamer in jaren 30 woning op begane grond verbouwen, ruimte vergroten en volledig opnieuw betegelen en inrichten/aansluiten. Riolering moet ook worden vernieuwd. Gaat om een ruimte van 1,35 breed, kan niet verbreed worden en ongeveer twee meter diep, is nu nog geen meter diep. De badkamer wordt vergroot ten koste van de bijkeuken dus is een inpandige verbouwing.

Badkamerrenovatie

Renovatie badkamer: grootte badkamer 2.055 meter bij 2.15 meter. 2.44 meter hoog. Wat moet er gebeuren: Bad er uit, inloopdouche, zwevend toilet, nieuwe wastafel, nieuwe tegels, vloerverwarming. Radiator voor handdoeken. Montage van alle onderdelen. Eventueel leidingen verleggen. Het sanitair en de tegels zullen wij zelf aanschaffen.

totale renovatie toilet

Complete Toiletrenovatie: Afvoergat in vloer verplaatsen en een nieuwe aansluiting maken. Wandcloset en fontijntje plaatsen. Muren en vloer tegelen. Bij Praxis koop ik de materialen.

Het gaat om een badkamer van 218x263cm ...

Het gaat om een badkamer van 218x263cm en het volgende dient gadaan te worden: - Plaatsen van douchekabine 90x90, ligbad 190x90, hangtoilet, wastafel 100x50. - Installatie kranen, leidingen en electra. - Betegelen vloer en wanden. - Aanleggen vloerverwarming. Sanitair leveren we zelf aan. Uitvoering vanaf 1 maart.

Het gaat om een badkamer van 218x263cm ...

Het gaat om een badkamer van 218x263cm en het volgende dient gadaan te worden: - Plaatsen van douchekabine 90x90, ligbad 190x90, hangtoilet, wastafel 100x50. - Installatie kranen, leidingen en electra. - Betegelen vloer en wanden. Verwijderen oude tegels. - Aanleggen vloerverwarming. - Verplaatsen deurkozijn - inbouwen verlaagd plafond met inbouwspots. Sanitair leveren we zelf aan. Een tekening van de huidige situatie en de toekomstige situatie is aanwezig.

In een aparte ruimte van de woning waar ...

In een aparte ruimte van de woning waar reeds een toilet aanwezig is, moet een douche gemaakt worden.

vloer betegelen (reeds aangekocht) en ...

vloer betegelen (reeds aangekocht) en montage douchebak evt. granieten waterkering deur en douchebak

slopen van de bestaande douchebak. ...

slopen van de bestaande douchebak. plaatsen van een ligbad met bijbehorende loodgieterswerk en tegelwerk

Verbouwing badkamer

Verbouwing badkamer

Badkamer renovatie, waarbij eventueel de ...

Badkamer renovatie, waarbij eventueel de bestaande indeling gewijzigd wordt afhankelijk van de mogelijkheden. Afmetingen ca 1.75x 3.10. In elk geval toevoegen van een wastafel( incl. toevoer warmwater), betegelen van de wanden, maken van een stopcontact naast de wastafel. Vloer is nu granito, mag evt. blijven zitten als dit mogelijk is. Toilet aanwezig, bad ook.Worden vervangen. Aansluiting wasmachine verplaatsen naar zolder. Installatie radiator. Plafond verlagen, inbouwen spots.