Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor plaatsen 2 badkamers:

Plaatsen 2 badkamers

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en daar dienen twee badkamers in gerealiseerd te worden. Zie meegestuurde document.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen 2 badkamers uit heel Nederland:

Renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.)

Het betreft 2 badkamers en 1 toilet, vloeren worden waarschijnlijk troffelvloeren, hiervoor ook offertes opgevraagd In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen

Woning verbouwen tot 2 appartementen

Huidige woning welke bestaat uit een souterrain, begane grond, 1e en 2e verdieping moet gesplitst worden in 2 appartementen. Dat betekent dat er; breekwerk, wanden plaatsen, stucwerk, kozijnen, plaatsen, 2 badkamers maken, keukens plaatsen, w- /en e-installaties aanpassen/ uitbreiden, isoleren en diverse andere zaken gedaan moeten worden. Bent je geïnteresseerd en heb je de goede referenties ën tijd voor de komende tijd neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Badkamer vernieuwen in drie woningen

Oude badkamer verwijderen en nieuwe plaatsen voor 3 woningen. Het gaat om 3 badkamers in 3 woningen, twee ervan zijn ongeveer 10m2. De derde is ongeveer 7m2. Het is de bedoeling dat alles gestript wordt en de nieuwe wordt geinstaleerd. Dit betekend tegelwerk, installeren nieuwe douche en in 1 van de 3 badkamers komt een nieuw bad. Het is de bedoeling dat ik in overleg met u al het materiaal aanschaf en dat u het komt installeren. Ook dient de oude badkamer stuk voor stuk worden afgevoerd.

Woningen betegelen

Ik wil 10 badkamers van 5 m2 per stuk laten betegelen. Het gaat om de wanden en vloer + het plaatsen van nieuwe wastafels. Het zijn nieuwbouw woningen en de materialen lever ik zelf aan. Werkzaamheden direct in week 6 & 7. Indien mogelijk 2 tegelzetters.

Plaatsen 2 douchedeuren

Ik wil graag in 2 badkamers - 1 boven en 1 beneden - in een inloopdouche tussen 2 muurtjes. 1. Beneden een pendeldeur merk Swing (SaniDream) 85-89 x 195 cm. 2. Boven een draaibare douchezwaaideur merk Priva van Allibert (Praxis) breed 78-91 x 190 cm. Boven zit een beperkte zwaai.

Monteren 4 badkamers in nieuwbouwhuis

Momenteel bouwen wij een huis voor dubbele bewoning. Daarin komen 4 badkamers. Alle leidingen worden afgedopt opgeleverd. Het gaat om tegelen plus plaatsen sanitair en badkamermeubels. Badkamer 1: 6,5 m2 2: 13,5 m2 3: 10 m2 4: 6 m2

Vervangen lichtpunten en aanleggen electrapunten

Vervangen van licht punten in plafond: circa 8 stuks inbouw en 2 hanglampen. Vervangen huidige deurbel en opener met nieuw systeem (bekabeling hopelijk te hergebruiken) Aanleggen elektra connectie voor externe zonwering: circa 4 punten die door de gevel moeten worden aangelegd Verbinden verwarmingselement en licht voor spiegels in badkamers: 2 stuks, elektra punt is er maar moet worden verbonden met de spiegel en op juiste Lichtschakelaar worden verbonden. Nieuw intercomsysteem plaatsen

Spoed: Wandtegels plaatsen +- 65m2 in Woerden

Voor mijn nieuwe woning in Woerden zoek ik een tegelzetter. Betreft 2 badkamers, 1 toilet en een stukje keukenmuur. Netto 65m2. Tegels heb ik: https://tile.expert/nl/tile/IBERO-Porcelanico/Ionic/a/ionic-steel-60x120-rect Werk moet deze maand (voor 2 december) zijn uitgevoerd. De wanden zijn tegelklaar opgeleverd.

Warmtepomp plaatsen

20 kW verwarmingsenergie voor verwarming en sanitair water. 5 badkamers door B&B. 15 kW voor enkel verwarming. Kunnen cv pelletketel als backup gebruiken. Het gaat om een kerk uit 1915 met een oppervlakte van 200 m2.

Badkamer laten betegelen

Hierbij willen we u uitnodigen een offerte uit te brengen voor de tegel en montagewerkzaamheden in de wc op de begane grond, in de badkamer op de eerste verdieping en in de badkamer op de tweede verdieping van onze nieuwbouwwoning die op 29 november 2019 wordt opgeleverd. Het gaat om de onderstaande werkzaamheden die horen bij de tekeningen in de bijlagen. De badkamers en wc worden door de aannemer als casco opgeleverd. Badkamers en wc: Plaatsen van douchedrain op de eerste en tweede verdieping en afdichten Tegelen toiletvloer en toiletwand (tegels 30x60 of 60x60) Tegelen badvloer van badwand van de eerste verdieping (tegels 30x60 of 60x60) Tegelen badvloer van badwand van de tweede verdieping (tegels 30x60 of 60x60) Plaatsen van wc, badkamersmeubels, wastafels, kranen, douchekranen Plaatsen van glasmuur in de badkamers Plaatsen van spots in plafond Het vervangen van de bestaande radiatoren in de badkamers op de eerste en tweede verdieping met handdoek design radiatoren Woonkamer: Tegelen van de vloer van de woonkamer (ongeveer 40 vierkantenmeter, inclusief keuken en gang. Tegels 60 x 60 cm of 60 x 120 cm). De begane grondvloer van de woning is een geïsoleerde ribcassettevloer. Graag ontvangen wij twee offertes inclusief BTW: de eerste offerte met materiaal (lijm en andere materialen. Graag info als bijlage) die door u wordt opgeleverd. De tweede offerte is alleen voor het tegelen, dus zonder materiaal. Wij regelen dan zelf alle materialen die nodig zijn. De werkzaamheden dienen in het begin van december 2019 plaatsvinden. Ik ontvang graag een ontvangstbevestiging van deze email.

Partners

Partners van Casius