Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor plaatsen van een zijwand en deur voor de douche:

Plaatsen van een zijwand en deur voor de douche

Wij hadden 1 douchewand zg zijwand, maar deze is geëxplodeerd. Gelukkig tijdens onze afwezigheid. Wij willen nu een zijwand en een douchedeur. De ophanglijst van de oude wand zit nog vastgeplakt aan de tegelwand.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van een zijwand en deur voor de douche uit heel Nederland:

douchewanden plaatsen

Graag willen we een nieuwe douchewand plaatsen. Vervangen douchewanden voor nieuwe in een hoekopstelling. Het gaat om 1x schuifwand 140 cm + 1 zijwand 90 cm. De bestaande wanden zijn al gedemonteerd, dus alleen plaatsen nieuwe. Het is gelegen op de begane grond. De oude douche is al verwijderd.

Tegels zetten in de keuken

Ik wil graag keukentegels laten plaatsen op de keukenwand. Deze wand is in lengte 186 cm en de hoogte is 56.50 cm. Ik ben er nog niet over uit of ik de zijwand ook wil meenemen. Dit zou gaan om een lengte van 95.50 cm en dezelfde hoogte. Ik ben op zoek naar iemand met veel ervaring voor wat betreft keukentegels zetten. Tegels moeten rondom de stopcontacten worden geplaatst. Het betreft naar alle waarschijnlijk een off-white metrotegel met een gemiddeld formaat. In de ideale wereld, zoek ik iemand die zelf over de materialen beschikt omdat het maar een kleine oppervlakte betreft. Als voegmiddel zou ik graag willen werken met epoxyvoegmiddel in een off white kleur. Alvorens te beginnen met de betegeling moet de aanrecht nog even opnieuw waterdicht afgekit worden.

Serre aanbouw balkon 1e verdieping

Wij willen op een bestaand balkon (3 bij 6 M) een aanbouw met veel glas (Serre) om onze keuken in te plaatsen. In de bestaande buitenmuur willen wij 2 deuren die toegang geven naar deze ruimte. Op het balkon liggen nu houten vlonder balken. Het balkon staat nu al op 4 palen. Het gaat om de voorkant van het huis. Onze woonkamer ligt op de 1e verdieping. De huizen hebben een kunststof buitenkant, het zijn veranda woningen, het is een australisch concept, en de serre moet wel passen bij het huis. Boven het balkon zitten er 2 ramen, 1 van de badkamer, 1 van de slaapkamer. Daaronder moet het glazendak komen, die dan gelijdelijk naar beneden moet lopen, tot deze recht naar beneden loopt en de voorkant vormt. De voorkant moet op de balustrade van ongeveer 1 meter hoog komen. Of een vergunning nodig is weten wij niet, dit moeten wij nog even uitzoeken. Aan de ene kant van het balkon is een schutting, aan de andere kant is deze dicht door de uitbouw van de buren, dit is aan de rechterkant. Links moet dus een glazen zijwand komen. In de serre willen wij de keuken zetten, dus er moet leidingwerk worden verricht. Het balkon is op de 1e verdieping, eronder zit een parkeerplaats. Wij zijn ons nog een beetje aan het oriënteren, maar willen deze klus daadwerkelijk uit laten voeren. Bij welstandscommissie moeten wij waarschijnlijk een aanvraag doen. Of wij vragen een bouwdepot aan, of wij betalen het zelf.

Douchebak en scherm plaatsen

Mijn badkamertje heeft momenteel een doorlopende betegelde vloer waarin een douchehoek zit zonder afscherming. Ik wil graag een douchebak (nog grijze/zw uitzoeken) plaatsen op deze aansluiting plus een douchescherm, 100x 80.(Get Wet van Sealskin/zwart, zijwand aanpassen ) De douchekraan wil ik ook vervangen , dezelfde aansluiting, alleen andere kraan. Evt ook nieuw badmeubel plaatsen, ook hier op de bestaande aansluitingen, dus enkel plaatsen.

Douche cabine plaatsen swingdeur + zijwand

Ik wil een douchecabine plaatsen. Het gaat om een swingdeur en een zijwand. Er is momenteel nu niets. Er hangt wel een profiel waar de deuren in kunnen. Die kan verwijdert worden. Wij hebben eerst geprobeerd zelf de douchecabine te monteren, maar hij is gesprongen.

Nesling pergola laten plaatsen

Wij willen graag een vlonder/terras van 2,5 bij 4,5 meter laten aanleggen met daarover een pergola en harmonicadoek van Nesling (of maatwerk). Graag ontvangen we een offerte voor dit project, inclusief plaatsen van een houten achterwand (tegen betonnen muur, en een zijwand met hekwerk van gaas.

Douche cabine

Wij willen graag een douchecabine plaatsen van Zanz draaideur 90 cm en Zanz zijwand 90 cm die wij hebben gekocht bij Praxis. De douche is volledig betegeld. De douche cabine moet alleen aan de muren gemonteerd worden. Hoor graag wie ons hierbij zou kunnen helpen...

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een nieuwe zijwand en swingdeur plaatsen. (alleen bevestigingen in de tegelwanden. (dus niet in de vloer. Wordt waarschijnlijk van het merk sealskin.(in geheel nieuw gebouwde woning)

Plaatsen douchecabine

Graag wil ik een douchcabine bestaande uit een zijwand 90cm en een swingdeur 90 cm laten plaatsen. De oude cabine moet ook nog door u worden verwijderd.

Plaatsen van douchedeur

We willen een douchedeur in onze badkamer. Op dit moment hebben we een inloopdouche met een glazen zijwand aan een kant en een muur aan de andere kant, maar geen deur. Het gat tussen de muur en de glazen zijwand is 100 cm breed en de zijwand is 245 cm hoog. We hebben op dit moment nog geen douchedeur gekocht, dus mocht het mogelijk zijn om er een samen met de montage aan te schaffen horen we het graag. We kunnen de douchedeur ook zelf ergens kopen en vervolgens alleen de montage laten uitvoeren, we horen graag wat de opties zijn.