Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer verbouwen:

Badkamer verbouwen

Wij willen graag onze badkamer verbouwen. Er moeten leidingen verlegd worden, er moeten nieuwe badkamer meubels in komen en er moet opnieuw betegeld worden. De badkamer is 6 m2. De bijgevoegde bestanden laten de oude en nieuw gewenste situatie zien. Bestand met naam 565 is de oude situatie. Voor de nieuwe inrichting hebben we al materiaal uitgezocht Hiernaast willen we in de badkamer en de gang een volledig belastbaar plafond laten bouwen. Indien nodig kunnen we dit ook als aparte klus door een ander laten doen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer verbouwen uit heel Nederland:

Badkamer verbouwen: tegelen, leidingen verleggen, meubelen en sanitair plaatsen

Graag laat ik mijn badkamer verbouwen. De afmeting van de badkamer is 2,05 bij 1,95 en 2,48 hoog. In de badkamer moet komen: douchekabine(glas), toilet, meubels, wastafel, deur en kozijn, afzuigkap, wandtegels, vloertegels, nieuwe contactdoos en waterleiding paar cm opzij verplaatsen. Het plafond moet hersteld worden, wij hebben last van schimmel en er is een klein gat dat hersteld moet worden, Alle meubels en tegels moeten eerst weggehaald worden. Het afvoeren van de oude materialen is mogelijk. Het is een appartement op de 1e verdieping.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag een offerte voor het verbouwen van een badkamer. Hij is al leeg gehaald. De afmetingen zijn 4x4 meter. Badkamer meubel plaatsen is al aangekocht. Muurtje tot plafond metselen ongeveer 20cm breed. Vloer tegelen met 60x60, wand met 30x60 zijn ook al aangekocht. En een regendouche monteren, en een glazendeur deze zijn ook al aanwezig.

Woonkamer uitbreiden, uitbouw, vloeren eruit- en erin + vloerverwarming

Wij willen ons huis verbouwen. Het gaat om: - Wij hebben plannen voor onze huidige woning om deze uit te breiden (woonkamer). De woonkamer is nu 4 m bij 8 m en willen het iets doortrekken. Er zit een terras aan vast, dus het terras wordt kleiner. De woonkamer komt 2 meter de tuin in bij 8 breed, dus 16 m2 erbij. - De vloer beneden en boven moet eruit. Beneden: 80 m2, boven parket: 55 m2. Oude vloeren afvoeren. - De vloer erin: 115 m2. - Vloerverwarming erin, beneden. - Uitbouw (extra slaapkamer + badkamer beneden): ik weet niet of er een vergunning nodig is, het is aan achterkant. De vergunning moet nog aangevraagd worden. Goedkeuring is 99% zeker. De constructie moet kwalitatief goed zijn, dus wellicht prefab. De heipalen zitten al in de grond, maar er moet wel een fundering komen. Complete oplevering, inclusief stucwerk en leidingen, elektra en stucwerk. De uitbouw wordt ongeveer 20 m2. Het wordt een heftige klus. Graag ontvangen we u bij ons thuis voor het bespreken van deze klus.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer en wc laten verbouwen/opknappen in het voorjaar van 2020. De afmeting van de badkamer is ca. 2,5 x 1,9 meter. De afmeting van de WC is ca. 0,93 x 1,19 meter. Het gaat daarbij om de volgende werkzaamheden: Badkamer • Oude tegelvloer eruit halen en nieuwe tegelvloer leggen (nieuwe tegels ca. 30 x 60 cm) • De oude radiator weghalen en nieuwe grote handdoekradiator plaatsen (ca. 60 x 120 cm) • Oude douche weghalen en plaatsen inloopdouche/douchewand (H 200 cm x B 100 cm) • Oude doucheset eraf halen en vervangen door nieuwe doucheset (kraan thermostatisch, douchekop, etc) • Indien mogelijk afvoergootje vervangen door brede douchegoot in hoek (kleur staal/grijs) • Monteren doucherekje roestvrij (voor shampoo + douchegel) • Monteren van haakje(s) voor handdoek nabij douche • Schilderen/opknappen gehele plafond en wanden boven tegels (zie o.a. scheuren boven douchekop etc. op bijgevoegde foto’s) • Waar nodig opknappen voegen vd wandtegeltjes • Oude wasbak en spiegel weghalen en monteren nieuwe badkamermeubelset incl. spiegel en ledverlichtig • Monteren van nieuw plankje/plateau boven wasbak badkamermeubelset • Monteren nieuwe handdoekenrek (2-armig voor 2 handdoeken naast meubelset) WC • Oude tegelvloer eruit halen en nieuwe tegelvloer leggen (zelfde tegels als in badkamer ca. 30x60 cm) • Oude fontein weghalen en nieuwe fonteinset plaatsen Aandachtspunten • De huidige wandtegels blijven behoud; daardoor moet bv maat douchekraan passen op huidige plek tegelwand • Aanleg vloer onder douche iets aflopend • De werkzaamheden bij voorkeur uitvoeren in 1 week in maart of april 2020 • Incl. alle oude spullen eruit halen/afvoeren (douchecabine, badkamerkastje, radiator, etc) • Gaat om de werkzaamheden; alle spullen worden gekocht bij de Praxis door klant iom vakman Betreft een appartement in Leiden Zuidwest (op beneden verdieping). Zie foto’s in bijlage voor een indruk.

Badkamer verbouwen: Tegelen, sleuf frezen, radiator vervangen, installeren bad + meubelen

Graag laat ik mijn nieuwe badkamer verbouwen. Gedetailleerde omschrijving: Badkamer van ongeveer 3,7 m x 2,4 m x 2,6 m (bxlxh) die aan vernieuwing toe is. Bevat douche, wastafel en wasmachineaansluiting. De kluspunten: - Muren zijn betegeld. Strippen en tot circa 1.40 opnieuw betegelen. 1 muur van 3.70 m x 2.60 m en dat 2 keer en 1 muur van 2.40 m bij 2.60 m en dat 1 keer. Graag de tegels afvoeren. - Leidingwerk: in de badkamervloer moet een sleuf worden ingefreesd voor de aansluiting van een staande kraan voor een losstaand bad. Dit gaat om een sleuf van ongeveer 1.20 m. - Vloer: Strippen en opnieuw betegelen. Deze is 3,7 m x 2,4 m. - Radiator: vervangen door designradiator. - Installeren losstaand bad met vrijstaande kraan en aanleggen afvoer. Er is geen huidig bad die eerst gesloopt moet worden. - Installeren van badkamermeubel/wastafel/spiegel/kraan. Er zijn nu 2 wastafels, deze verwijderen en afvoeren. Bij de wastafels zit een een extra muurtje, dit extra muurtje mag weg. Graag een prijsopgave.

Bestaande badkamer verbouwen

Een bestaande douchecel uitbouwen en verbouwen. Een toilet, bad, douche, wastafel en wasmachine. Granito vloer verwijderen en afvoeren. Riolering aanleggen. Elektra aanleggen.

Badkamer verbouwen

De afmetingen van de badkamer zijn 170 x 2.10 meter. De wanden en vloer betegelen met 60 x 60 tegels. de wand van de douchecel betegelen met mozaïektegels. De bestaande badkamerkastje en douchevoorziening verwijderen en vervangen door een douchecabine en nieuwe badkamerkast. Nieuwe toiletpot plaatsen en aansluiten. Alle nodige materialen, badkamerkast, toiletpot en douchecabine zijn aanwezig. De toegangsdeur gaat nu open naar binnen, deze deur moet naar buiten open gezet worden. Het gaat hier om de badkamer in de onderste tekening van de toegezonden bijlage.

Badkamer verbouwen, bad verwijderen en een douche plaatsen

Ik wil graag het bad laten verwijderen en er een douch laten plaatsen. Vroeger stond er een douche met een deur en dit heb ik laten vervangen door een bad. Het is de vraag of ik er een soort inloopdouche wil hebben met een muurtje of dat het weer soort van twee kamers worden. Er moet ook een stuk betegelt worden, ongeveer 2 x 1 meter. Het bad zou door de vakman afgevoerd moeten worden. Graag laat ik iemand langskomen om alles door te bespreken.

Badkamer gedeeltelijk verbouwen

Ik wil graag een nieuwe douche cabine en nieuwe wasmeubel/wastafel. Graag verwijderen en afvoeren.

Een appartament verbouwen

Ik wil de hele appartement laten verbouwen, leidingen opnieuw instellen, badkamer verbouwen, een nieuwe wand laten opbouwen, deur inbouwen, keuken instellen en vloer laten maken. Het gaat 32m2, ik ga graag met een aannemer in gesprek om dit gehele proces te laten begeleiden. Ik heb nog geen idee van de uitvoering, dus u mag met de opties komen.