Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer herinrichten:

Badkamer herinrichten

Ik wil mijn badkamer renoveren. Het bubbelbad moet eruit en het moet gelijkvloers worden. Ik wil het ook groter maken. Het is nu 1 bij 1 meter en ik wil het vergroten naar 2 bij 1,5 meter.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer herinrichten uit heel Nederland:

Badkamer vernieuwen

Wij hebben onlangs een huis gekocht en willen de mogelijkheden bekijken met betrekking tot het herinrichten van de badkamer en het plaatsen van een aantal nieuwe meubels. Wastafelmeubel en douchewand/cabine. Dit schaffen we zelf aan. We denken eraan om de badkamer indeling te veranderen, maar we weten niet of dit mogelijk is, hier willen we graag advies over. Als dit kan moet er een deel betegelt worden. Ook moeten de loden leidingen vervangen worden. De badkamer is ongeveer 2 x 3 meter. Het afvoeren van de meubels willen we nog in overleg houden. 9 maart krijgen wij de sleutel, vanaf dan zouden we graag starten. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn en de kosten voor het werk.

Badkamer herinrichten: nieuwe douchecabine, wastafel en badkamer meubelen

Graag laat ik mijn badkamer herinrichten. Het is een bestaande badkamer. De douchebak is kapot en moet vervangen worden. Wellicht dat er een paar nieuwe tegels geplaatst moeten worden. Dus de nieuwe douchebak met douchescherm moet geplaatst worden, eventueel gedeeltelijk betegelen, leidingen verleggen. Nieuw badkamermeubel inclusief wastafel en kraan en spiegelkast plaatsen. Douchebak, scherm en badkamermeubel zijn aanwezig. De badkamer is ongeveer 3 bij 5 meter. Graag oud materiaal afvoeren.

Badkamer laten verbouwen en herinrichten

Ik wil mijn zeer kleine badkamer in zijn geheel verbouwen. Vanwege de afmeting moet de indeling zo effectief mogelijk zijn om de ruimte optimaal te benutten, hierdoor moeten ook het toilet en wastafel van plaats verwisselen ( en dus ook de rioolpijp en de waterleiding aangepast) en waarschijnlijk ook de radiator. De grootte van de badkamer is 1.78 meter x 1.46 meter. Omdat de vloer (granito) er waarschijnlijk ook uit moet zal er ook een nieuwe deur (schuif?) ingezet moeten worden en volledige nieuwe verlichting. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn en hoe lang zo'n verbouwing duurt. Ook betreft licht, verlang ik goed advies. Ik zoek iemand die met een slimme en creatieve oplossing kan komen voor kleine ruimtes.

Renovatie van de badkamer

We willen de badkamer herinrichten. Waar de cabine zit, willen wij de wasbak plaatsen en waar het ligbad zit moet de douchecabine komen. Het gaat om standaard afmetingen. De douchebak lekt ergens, maar ik weet niet wat precies. Dat mag er allemaal uit.

Benedenverdieping herinrichten

Ik wil de benedenverdieping van een door mij aan te kopen woning herinrichten. Open keuken verwijderen, wand achter keuken naar badkamer verwijderen, badkamer en apart toilet slopen. Wat overblijft is 1 ruimte waarin moeten komen de woonkamer, keuken met eiland, hal, badkamer. Daarna herinrichten, geen gipswanden!

Woning herinrichten en verbouwen

Wij (2) hebben een prachtige stolpboerderij gekocht en willen de boel beneden graag laten herinrichten. Onze wensen zijn als volgt: - een veranda (ruimte voor eettafel, lounge en big green egg opstelling) - een grote eetkeuken met openhaard op ooghoogte (tafel voor minimaal 8 man), openslaande deuren, minimaal 7 meter werkoppervlak, groot gasfornuis, amerikaanse koelkast, - een badkamer met raam en een groot rechthoekig bad, en douche, toilet apart - 1 slaapkamer beneden met badkamer - een redelijk formaat ruimte voor de wasmachine en opvouw/strijk - een bijkeuken waar je van buiten in kunt (honden afspoelen en afdrogen) en voor voorraad en amerikaanse koelkast - een aparte tv hoek/of kamer - een grote woonkamer met openhaard - een toiletruimte - een boeken kamer (30 meter boeken) met inbouw boekenkast Trefwoorden die onze smaak typeren zijn: 'betongietvloer, openhaard, stoeltjes ramen, geen schuine hoeken, witte gestuukte muren, shutters, hout' Welke creatieve aannemer wil met ons aan tafel zitten en naar onze ideeën een fijn huis vormgeven op deze punten? We maken graag een afspraak.

Woning herinrichten

Wij krijgen 7 april de sleutel en willen voor 1 juni verhuizen. Mijn vriend heeft alle maten dus zou het niet precies weten, eerst bekijken dus maar is veel schilderwerk. Het gaat om een huis en kantoor in Ulvenhout. Wanden, plafond, deuren, kozijnen allemaal binnen(voorlopig). Vloer laten we schuren en lakken door iemand anders. Is een woonboerderij dus allemaal houten plafonds met balken, 172M2. We willen de kelder laten opfrissen(stahoogte 150 cm). Badkamer ook evt(nog niet besteld), strippen en opnieuw opbouwen. Electrisch evt verplaatsen naar voor ons handige punten. Dubbelglas in de woonkamer, twee ramen met allemaal kleine ruiten:-) Keuken voorbereiding (evt water en gas wat omleggen voor de plaatsing). Mogelijk een hoogslaper maken op slaapkamer. Kasten handige indeling maken ivm schuine wand en herinrichten wasruimte (nieuwe ketel moet erin). We hebben nog ergens een bergkast zonder deur waar een deur in gemaakt moet worden. Waarschijnlijk ook nieuwe stoppenkast en evt ombouw? Daarnaast wat timmermanswerk als een hele hoge boekenkast maken op maat ed. Ik kan mij voorstellen dat jullie veel meer informatie willen en het pand ook willen zien. We hebben de sleutel nog niet maar veel foto's. Ook kunnen we op afspraak met de huidige bewoners een bezichtiging plannen. Dat zou heel fijn zijn om van vakmensen te horen wat wel en niet mogelijk is. En hoe lang eea gaat duren voor onze planning. Graag hoor ik of jullie daar tijd voor hebben.

Afvoer omleggen van de wasmachine

Omdat ik mijn badkamer op termijn wil herinrichten zou ik graag de wasmachine naar het naastgelegen berghok verplaatsen. Daarvoor zou de afvoer van de wasmachine dus moeten worden verlegd. Hij staat nu vlak naast de muur van de berging waar hij zou moeten komen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Badkamer herinrichten

Ik wil een aantal dingen in mijn badkamer laten aanpassen. Hierbij te denken aan het volgende: - Strippen van de hele badkamer; - Leveren en plaatsen van een wastafelmeubel inclusief spiegel met verlichting; - Leveren en plaatsen van een douchecabine met een stortdouche; - Leveren en plaatsen van een verhoogd toilet, geen voorkeur voor inbouw of staand model; - Leveren en plaatsen van een kast voor de droger en wasmachine; Het betreft een oppervlakte van 12 m2. De materialen hoeven niet al te duur/luxe te zijn.

Bouw en verbouw van een nieuwbouwhuis

Wij willen in ons nieuwe huis in Barendrecht een aantal zaken laten doen na oplevering. Aanbouw met lichtstraat 5 1/5 m. breed en 4 m. diep. Dakkapel plaatsen, zolder indeling maken (2 slaapkamers), badkamer herinrichten, keuken laten plaatsen. De details verder in overleg. Het liefst willen we alle klussen onderbrengen bij 1 aannemer/bedrijf.