Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor afvoerputje repareren:

Afvoerputje repareren

De afvoer van de douche zit verstopt, en bij het ontstoppen met een veer is het putje in de vloer losgekomen. Daardoor is er lekkage naar de vloer eronder. Het putje zit in de tegelvloer van de douche.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afvoerputje repareren uit heel Nederland:

Badkamerlekkage en gevolgschade repareren

Badkamer afvoerputje lekt vermoed ik, als gevolg daarvan wil ik graag de gipsplaten op het plafond van de begane grond laten vervangen. Ik wil de lekkage ook graag laten verhelpen. Het zal gaan om ongeveer 3 platen. Er komt geen stucwerk aan te pas.

Dak van een tuinschuurtje repareren

Wij hebben een lekkage bij het afvoerputje op het platte dak van een tuinschuurtje. Het schuurtje is 3 bij 2 meter groot en er ligt nu bitumen op.

Lekkage bij de afvoer repareren

In de inloopdouche zit in de tegelvloer een afvoerputje van 10 x 10 cm vermoedelijk zit daar het probleem. Ik denk dat de kit niet meer goed is. Dit veroorzaakt in het plafond van de gang een natte plek. Dit zou met spoed moeten worden gerepareerd.

Douchevloer repareren

Douchevloer repareren. Er is 3 jaar geleden een nieuwe badkamer geplaatst. Nu lekt het in de kelder onder de inloopdouche. Ik heb de leidingen gecontroleerd en die zijn goed. Het lekt langs de onderste voeg in de inloop douche. Als ik nu op de tegel ga staan bij het afvoerputje komt er water uit de voeg omhoog.

onderzoeken en repareren van lekkage in ...

onderzoeken en repareren van lekkage in de vloer (waarschijnlijk bij het afvoerputje of bij de overgang van vloer naar muur) en vervolgens vervangen vloertegels in de douche, vervangen douchecabine ( en eventueel de douchekraan)