Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor kitrand in de douche vervangen:

Kitrand in de douche vervangen

Oude kitrand vloer badkamer eruit, nieuwe kitrand erin! 6m rondom!
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kitrand in de douche vervangen uit heel Nederland:

Lekke badkamerwand voegen en kitten

Badkamerwand circa 2 x 3 meter, deze is betegeld met tegels van 25 x 40 cm.... De muur is nat, vermoeden is lekke voeg, of misschien lekke kitrand op de badrand. Kitrand is al eens vervangen zonder verbetering van vochtprobleem, dus het lijkt er op dat er een voeg kapot is. Ik zou graag de voegen bij het douche gedeelte (dan ca 2 m2) of desnoods de hele wand ( ca 6 m2) op korte termijn willen vervangen.

Tegelvloer deels opnieuw voegen

Verwijderen van bestaande douchecabine , bestaande uit twee glazen wanden. Plaatsen van douche cabine 90 / 90 in overleg met monteur en een gedeelte vd vloer opnieuw voegen. Het gaat om een kleine badkamer in appartement. 1 x deur wand kitrand opnieuw voegen > 90 x 80 cm > voegen liggen er een

Klussen in de badkamer

Ik zou graag een aantal klussen willen laten uitvoeren in de badkamer, namelijk: vervangen van het huidige douchesysteem door een regendouche en handdouche systeem op de bestaande aansluiting. Vervangen van de kitrand rondom de douche. Vervangen van de strips onder aan 2 douche deuren. En repareren van een lekkende kraan wastafel (waarschijnlijk het leertje). Aanschaf van de kraan en strips, graag in overleg met de vakman.

Lekkage bij kitrand verhelpen

Ik heb last van lekkage. Ik denk dat het gaat om de kitranden van de douche. Ik wil er graag even een expert naar laten kijken.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Ik wil graag de het douche gedeelte opnieuw laten voegen en kitten. Er zit nu een voeg en kitranden in dus die moeten vervangen worden. Afmetingen zijn 90 bij 130 cm (30 bij 30 cm tegels) ook de kitranden om de drain, de vloer en de muren moeten vervangen worden. Daarnaast moet de wc nog afgekit worden inclusief een kitrand (90 cm) onder de wc vervangen worden. Graag zou ik een gedetailleerde offerte willen ontvangen (per onderdeel).

Douchebak opnieuw kitten en voegen

Ik wil graag de kitrand van mijn douchebak (zes hoekig, kitrand aan drie randen bij tegelwerk) laten verwijderen en opnieuw kitten en een gedeelte van de voegen van het mozaïek tegelwerk in de douche laten vervangen/bijwerken, dit is ongeveer 4 m2.

Lekkage bij de douchebak

Ik heb in mijn badkamer een douchebak dat 15 cm hoog boven de badkamervloer is geplaatst. Op de douchebak staat een douchewand. Als ik douche komt er soms water op de badkamervloer terecht en ik denk dat het mogelijk aan de kitrand ligt of dat er een probleem is onder de douchebak bij de aansluiting op de afvoer. Ik laat graag vaststellen wat de oorzaak is en deze verhelpen.

Onderhoud in de badkamer

Ik wil enkele onderhoudsklussen in mijn badkamer laten verzorgen. Er moet bij het bad 1 tegeltje en bij de douche moeten 2 tegeltjes worden vervangen. Verder wil ik de kitrand langs de douchebak in mijn douchecabine laten vervangen, omdat ik lekkage heb. Bij het bad moet de kitrand ook worden vervangen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Badkamer betegelen en installeren

We willen een kamer in onze woning om laten bouwen tot badkamer. We hebben de kamer al helemaal leeggemaakt en materialen ingekocht. Er is al leidingwerk aanwezig voor de wastafel en de douche. Wel moet dit gecontroleerd worden en is er een elektra-aansluiting nodig. Er is een loze leiding aanwezig richting de meterkast. Er moet een muurtje worden gemetseld, waar de wasmachine en droger naast moeten komen. De afvoer moet daarbij ongeveer 1 meter worden verplaatst. Er is in de kamer een betonnen vloer met vloerverwarming. We willen de wanden laten betegelen tot ongeveer 220 cm hoog of wat qua hele tegelmaat het beste uitkomt. Ook de vloer moet betegeld worden en waterdicht worden voorzien van een kitrand. We hebben voor zowel de wanden als vloer tegels van 60 x 30 cm gekocht. Er moet een wastafelmeubel, badkamerkast en douchekop met slang en stang worden geplaatst. De badkamer is geen rechthoek maar heeft een schuine zijde. We laten de ruimte graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte. Het is onze wens om deze klus op korte termijn te laten uitvoeren.

Kitrand in de douche vervangen

Ik zou graag de kitrand bij de douche willen vervangen omdat het lek is. Nieuwe siliconenkit heb ik wel in huis. Wat kost het als u het gaat repareren?