Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Apeldoorn of directe omgeving.

1763 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: drie badkamers en twee losse toiletten installeren, drie badkamers installeren nieuwbouwhuis, badkamer uitbreiden, toiletruimte en badkamer renovatie, badkamer verbouwen, nieuwe en extra badkamer bouwen, renovatie badkamer en toilet, kinderkamer naar badkamer.ombouwen, badkamer en aparte toiletruimte vernieuwen, badkamer en WC laten vervangen, badkamer renoveren, badkamer en apart toilet verbouwen, badkamer plaatsen en installeren, badkamer en toilet vervangen, volledige badkamerrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Apeldoorn:

WC renoveren

Ik wil een wc van 1*1;5*2;45 meter laten renoveren, plaatsen van een nieuw hangend toilet. Opnieuw betegelen, nieuwe fontein, nieuwe verwarming en een nieuw plafond. Waarschijnlijk wat leidingwerk dat moet worden verplaatst. Inclusief de sloop en afvoer van het materiaal.

Toilet en badkamer deels renoveren

Strippen oude toilet (wand en vloer tegels en toilet). Installeren nieuw inbouwtoilet (verplaatsen afvoer), aanbrengen nieuwe wand en vloertegels en installeren van waterfontein. Ruimte is: 80 x 110 cm. Koop zelf inbouw reservoirset, tegels en fontein. In de badkamer verwijderen douchecabine en tegels van cabine. Installeren glazen wand met deur van muur tot muur, douchedrain en vloer en wandtegels. Afmeting 80 x 116 cm nieuwe douchecabine. Koop zelf tegels, drain en wand.

Badkamer laten verbouwen

Aankomend jaar wil ik mijn badkamer laten verbouwen en hier wil ik graag een offerte voor hebben. Ik wil iemand hebben die de volledige badkamer gaat betegelen. Tegels en lijm daar wordt voor gezorgd! De badkamer is 2 x 2 meter en de hoogte van de muren is 2,3 meter. Tevens een eventuele offerte van een nieuw deurkozijn van 90 cm breed en 2,31 meter hoog. Deur 80 cm x 2 meter.

Badkamer ombouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen. In de badkamer wil ik een douche, bad, toilet, meubel en tegels. Badkamer is 2.99 bij 1.72 meter.

Bad vervangen

Ik wil graag mijn oude normale bad vervangen voor een niervormig bubbelbad.

Klussen in badkamer

-Douchebak plaatsen ( geen afschot naar easydrain). - plafond (monteren incl materialen bv een wit luxalon). - ombouw van radiator en toilet afvoer

Installeren van een nieuwe badkamer

Badkamer tegelwerk plaatsen,vloer en wand, 35 m2 Plaatsen nieuw badkamermeubel, 2 kranen Plaatsen nieuwe spiegel Plaatsen nieuwe toilet, hangend Plaatsen muur, 120 cm lang, 15 cm breed, + nis Plaatsen nieuwe thermostaatkraan en regendouche + afvoer Plaatsen nieuwe radiator. Eventueel demonteren Indeling nieuwe badkamer is anders dan de oude badkamer. Ik ben beter te bereiken via email dan via telefoon.

Badkamer vernieuwen

Wij hebben een appartement gekocht uit bouwjaar 1970 en willen daar half januari starten met het vernieuwen van de badkamer van 2 x 3 meter. We willen het oude tegelwerk en sanitair eruit, waaronder het bad. Daarna laten we er dan een nieuwe wastafel, inloopdouche en nieuwe grote tegels plaatsen. Er staan foto's van de woning op Funda. De woning ligt op de 7e verdieping en er is een lift. We oriënteren ons op dit moment op de materialen. We ontvangen graag uw offerte.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen ivm de verkoop van mijn vader’s huis. Badmeubel, douche, betegeling. Oppervlakte 300cm bij 200 cm

Badkamer aanpassen vanwege verkoop huis

Wegens verkoop van mijn vaders huis moet de badkamer aangepast/ verbouwd worden. Net/strak budget basis. Het betreft betegeling, een badmeubel en nieuwe douche.

Badkamermeubel en wastafel plaatsen

De oude wastafel moet verwijderd worden. Daarna plaatsen van een nieuwe wastafel, een kraan, en meubel. Klein model, breedte wastafel 62 cm.

Sanitair in badkamer monteren

Nieuw toilet monteren in de badkamer alsook een wasbak en spiegel monteren.

Wasbak in douche vervangen

De wasbak in de douche is stuk. Er moet een nieuwe bak komen en dan gelijk maar een nieuwe kraan dr bij. Wie kan dit voor mij doen zo snel mogelijk. Deze week nog of dit weekend.

Renovatie badkamer afronden

De badkamermonteur is helaas ziek geworden. Ik ben met spoed op zoek naar een vervanger. De leidingen en een deel van het tegelwerk van de wanden zijn reeds gedaan. De rest moet nog gedaan worden: aantal wanden betegelen, vloer betegelen, sanitair plaatsen (douche, hangend toilet, afvoer van het toilet aansluiten, wastafelmeubel en radiator ophangen).

Douchecabine en een douchebak plaatsen

Het monteren van een douchecabine en een douchebak. Het geheel gebruiksklaar maken.

Douchehoek vernieuwen

Douchehoek moet vernieuwd worden: oude tegels eraf van één wand en vloer. De wand is ongeveer 1.20 meter breed en 2.40 meter hoog. De vloer is 1.20 meter bij 1 meter ongeveer. Alleen de douchehoek moet een andere tegel hebben. Tot aan de glazen wand. Ik weet niet wat er mogelijk is en wat niet, zou er iemand langs kunnen komen om te kijken? Daarnaast moet de drain op de juiste hoogte worden geplaatst. Deze ligt naar ons idee te diep, de tegel steekt nu uit en daardoor laat nu de kitrand nu continu los. Ook moet de kraan worden gedemonteerd en gemonteerd, op dezelfde plek zonder het aanpassen van leidingwerk. Voegen en afkitten.

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik woon in een appartement uit de jaren '80, gelegen op de 2e verdieping in een complex met een lift. Ik wil daar de badkamer van 155 x 196 x 235 cm en de toiletruimte van 115 x 90 x 235 cm laten renoveren. Ik wil op de wanden nieuwe tegels van 30 x 60 cm en op de vloeren tegels van 60 x 60 cm. In de badkamer wil ik graag een nieuwe wastafel, douche met douchewand, nieuwe kranen en nieuwe radiator. In de toiletruimte heb ik nu een staand toilet en ik wil er een hangend toilet laten plaatsen. Ook een fonteintje moet worden vervangen. Er moet hier en daar leidingwerk worden aangepast. Ik zal de materialen zelf aanschaffen. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de klus hier te beoordelen en mij te adviseren over de mogelijkheden en kosten.

Badkamer en toiletruimte renoveren

Ik wil de bad- en toiletruimte renoveren. Badkamer is ongeveer 3,5 bij 2,35 hier zou een nieuwe douche, fontein en betegelen van wand en vloer(30x60). De toiletruimte(ongeveer 2 bij 2,35), hangend toilet, fontein en ook betegelen van vloer en wand(30x60).

Badkamer verbouwen

Nieuwe vloer plaffon en wand tegels en douch wand

Bestaande badkamer verbouwen

Ik wil mijn bestaande badkamer verbouwen. Eerst alles eruit inclusief de betonvloer. Nieuwe afvoerleidingen. Waterleidingen verplaatsen, verwarmingsleidingen verplaatsen. Nieuwe betonvloer met leidingen erin afkomstig van retour leiding designradiator met een warmwater beveiliging er in; retourleiding kan een klep krijgen waardoor de vloer enigszins opgewarmd wordt. Een wand strak in de cementstuc (ongeveer 18 m2) De vloer moet net zo strak in het cement gemaakt worden want over beide moet een PU coating komen. De vloer is ongeveer 5 m2. Graag het plafond strak stucen (ong. 5m2). Er moeten 3 verschillende licht groepjes geplaatst worden, bediend met ieder een eigen dimmer (led plafondspots 220V). Een paar (ongeveer 3) stopcontacten moeten worden geplaatst in de muur van de badkamer. De aanwezig meubels moeten worden geplaatst; 1 x dubbele wastafel met onderkast en spiegelkast en 2 hoge kolomkasten, 1x enkele wastafel met onderkast en spiegelkast erboven. Al het leidingwerk moet netjes in de muren en wanden worden weggewerkt.

Badkamer renoveren en/of verplaatsen

In verband met de aankoop van een nieuwe woning op zoek naar een prijsopgave voor een badkamer. Huidige badkamer is kleine ruimte, dus wordt ook overwogen om deze te verplaatsen naar een grotere ruimte van 10 m2. Derhalve graag prijsopgave voor vervanging en verplaatsing (dus ook leidingen) van de badkamer. Bij beide ruimtes (huidige ruimte van de badkamer en eventuele nieuwe ruimte) rekening houden met enigszins schuin dak. Huidige voorkeur gaat uit naar separate douche en bad wanneer dat qua ruimte mogelijk is, anders uitsluitend douche met bijvoorbeeld glazen scherm/regendouche. Bij voldoende ruimte toilet gewenst. Het sanitair mag in de offerte worden meegenomen om totaalprijs. Tevens is de toiletruimte beneden te vervangen. Deze ruimte is ongeveer 3-4 m2. Foto's zijn beschikbaar van de huidige ruimte en de eventuele nieuwe ruimte. Definitieve maten niet beschikbaar op dit moment, betreft beste schatting. Naar schatting begin/half augustus 2017 te plaatsen.

Badkamer opknappen

Ik wil onze badkamer van 270 x 210 cm graag laten opknappen en een inloopdouche laten maken. Ik wil de huidige douchecabine laten verwijderen inclusief de douchebak. Er is momenteel lekkage onder de douchebak en het is daar niet betegeld. Ik wil de vloer laten betegelen en een nieuwe drempel.Ik zal zelf de benodigde materialen gaan aanschaffen.

Wasbak in de badkamer laten plaatsen

Wasbak in badkamer monteren, deze is aanwezig. Afvoer van wasbak herstellen. Het materiaal hiervoor is niet aanwezig.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Wij hebben een probleem met onze badkamer, namelijk lekkage. En zo te zien komt dat door slecht kit- en voegwerk. Vandaar dat wij onze doucheruimte opnieuw willen laten voegen en kitten. Het gaat om wanden en vloer. Circa 1 x 2 x 2.50 meter. Ongeveer 15 m².

Volledige badkamer laten vernieuwen

Volledige nieuwe badkamer voorzien van wand - en vloertegels, (klein) bad, inloopdouche, hangend toilet en wastafelmeubel.