Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer in stacaravan realiseren:

Badkamer in stacaravan realiseren

Ik zou graag een badkamer in mijn stacaravan willen laten realiseren met een afmeting van ongeveer 100 bij 175 cm. Compleet werkend of anders een maatvoering die gewoon is. Hij hoeft niet super de luxe te zijn maar wel doeltreffend. De stacaravan is nu nog geheel gestript daar waar de badkamer komt er ligt alleen een vloer.
Onze klant uit Aalten (Gelderland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer in stacaravan realiseren uit heel Nederland:

Badkamer vernieuwen in stacaravan

Badkamer geheel vernieuwen plus nieuwe tegels kleinere wastafel en een nieuw toilet (geen hangend toilet). De gehele ruimte is 190 bij 105 cm.

CV-installatie aanleggen in een stacaravan / chalet

Graag offerte voor cv compleet inclusief 4 radiators 2 x slaapkamer klein x badkamer klein 1 x woonruimte inclusief leiding werk en cv keteltje stacav Kosten hiervan indicatie graag

Tapijt en vinylvloer leggen in de caravan

Ik wil graag een nieuw vast tapijt leggen in de twee slaapkamers van onze stacaravan en een nieuwe vinyl vloer in de keuken, badkamer en inkom. In de woonkamer ligt nog een mooi vast tapijt. Vermits ik deze caravan pas heb aangekocht heb ik nog geen duidelijk afmetingen. Is het alvast mogelijk om mij te contacteren indien jullie deze werken uitvoeren? Ik weet niet precies hoeveel m2 het is.

Badkamer in de stacaravan renoveren

Ik wil graag de badkamer in onze stacaravan laten renoveren. Huidige badkamer sloop ik er zelf uit. Nieuwe badkamer moet nieuwe douchebak/scherm en kraan, wastafel /kraan en toilet (niet hang) bevatten. Afmetingen circa 1,50 x 1,50 m en 2,10 hoog. Klein raampje in een van de wanden, deur tegenoverliggend naar buiten draaiend. Afwerking wanden en vloer bij voorkeur strak (wit), geen expliciete voorkeur voor materiaal. Graag voorstel met splitsing materiaal /arbeid. Evt inkoop van sanitair door mijzelf. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval moet eerst besproken worden.

CV aanleggen in stacaravan/chalet

Wij hebben in Voorthuizen een chalet met dubbele beglazing. Er is nog geen cv installatie in de chalet aanwezig dus dit willen wij graag laten plaatsen. De chalet is 10.7 x 3.7 meter groot. De chalet is opgedeeld in een woonkamer met keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Wij ontvangen graag een offerte voor het leveren en plaatsen van de complete cv-installatie (Intergas HRE 24/18 propaan met dakdoorvoer).

Badkamer in de stacaravan renoveren

Douchecel vernieuwen. Wastafel, toilet, douche. Plafond en vloer, alle wanden. Afmeting: lengte 2 meter, breedte is 1.10 meter. Inclusief alles verwijderen en afvoeren.

CV aanleggen in een stacaravan / chalet

Graag wil ik in ons chalet een oude Vaillant geiser (2009) laten vervangen door een ander CV systeem, waarbij we naast een goede en "stevige" straal uit de douche, ook drie radiatoren willen laten plaatsen in woongedeelte, slaapkamer en badkamer. De waterdruk is goed.

Stacaravan renoveren

Nieuw dak, beplating buitenkant vervangen en isoleren. Plaatsen dubbel glas, Binnenkant vervangen, alsmede keuken en badkamer. CV installeren, Badgeizer vervangen.

Zeil in een stacaravan vervangen door vinyl

Ik wil graag mijn oude zeil vervangen in een stacaravan. Het gaat om een woonkamer van 2,3 x 5,5 meter, om een badkamer van 150 x 97 cm en eventueel een slaapkamer van 2,3 x 2,3 meter. Ik heb het vinyl al aangeschaft.

Stacaravan van binnen renoveren

Wij willen onze stacaravan van binnen laten renoveren. De caravan is 11 bij 3.7 meter. Wij willen de gehele binnenkant laten renoveren, hierbij valt te denken aan de badkamer, het toilet, wanden bekleden, nieuwe vloer etc. Ik maak graag een afspraak op locatie om de wensen en mogelijkheden te bespreken.