Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Gelderland.

2369 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: drie badkamers en twee losse toiletten installeren, drie badkamers installeren nieuwbouwhuis, toiletruimte en badkamer renovatie, badkamer verbouwen, nieuwe en extra badkamer bouwen, renovatie badkamer en toilet, kinderkamer naar badkamer.ombouwen, badkamer en aparte toiletruimte vernieuwen, badkamer en WC laten vervangen, badkamer renoveren, badkamer en apart toilet verbouwen, badkamer plaatsen en installeren, badkamer en toilet vervangen, volledige badkamerrenovatie, casco badkamer en toilet installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Gelderland:

vrijdag 16 februari 2018

Doucheruimte opknappen

Ik wil dumawalltegels laten aanbrengen over 6 vierkante meter, geen voorwerk nodig. Daarnaast het monteren van een Sealskin douchewand en deur, van 80 cm bij 80 cm, hiervoor moet nog wel de oude douche verwijderd worden en afgevoerd. Tevens het monteren van een thermokraan, douchestang en radiator. Tot slot het plaatsen van een badmeubel en spiegelkast. Wij hebben alle materialen al besteld.
maandag 12 februari 2018

Badkamer compleet verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmetingen zijn 150 bij 220 vierkante meter. In deze badkamer willen we graag een douche, wastafel en toilet.
zondag 11 februari 2018

Nieuwe badkamer laten plaatsen

Nieuwe badkamer realiseren. De badkamer (4.5 m2) is nu al helemaal kaal en ik zoek iemand die de vloer kan afwerken, de wanden kan stucen en dit vervolgens kan betegelen. De tegels schaffen wij zelf aan.
zaterdag 10 februari 2018

Douchecabine -en bak in de badkamer plaatsen

Ik wil een douchecabine en bak laten plaatsen in de badkamer. Er is geen voorwerk nodig, puur plaatsen.
vrijdag 9 februari 2018

WC renoveren

Ik wil een wc van 1*1;5*2;45 meter laten renoveren, plaatsen van een nieuw hangend toilet. Opnieuw betegelen, nieuwe fontein, nieuwe verwarming en een nieuw plafond. Waarschijnlijk wat leidingwerk dat moet worden verplaatst. Inclusief de sloop en afvoer van het materiaal.
woensdag 7 februari 2018

Plaatsen van een hoekfontein

Het plaatsen en aansluiten van Hoekfontein op toilet
dinsdag 6 februari 2018

Toilet en badkamer deels renoveren

Strippen oude toilet (wand en vloer tegels en toilet). Installeren nieuw inbouwtoilet (verplaatsen afvoer), aanbrengen nieuwe wand en vloertegels en installeren van waterfontein. Ruimte is: 80 x 110 cm. Koop zelf inbouw reservoirset, tegels en fontein. In de badkamer verwijderen douchecabine en tegels van cabine. Installeren glazen wand met deur van muur tot muur, douchedrain en vloer en wandtegels. Afmeting 80 x 116 cm nieuwe douchecabine. Koop zelf tegels, drain en wand.
maandag 5 februari 2018

Inloopdouche plaatsen

Wij hebben een inloopdouche gekocht afmeting 100 x 90 x 30 cm. Deze moet geplaatst worden in onze badkamer. De wand dient rechtstreeks op de vloer geplaatst te worden.
maandag 5 februari 2018

Douchescherm voor een inloopdouche monteren

Ik heb een inloopdouche gekocht en deze moet geplaatst worden in onze badkamer. De afmeting bedraagt 100 x 90 x 30 cm.
dinsdag 30 januari 2018

Badkamer vernieuwen

Badkamer vernieuwen incl. Tegels toilet wastafel en douche
maandag 29 januari 2018

WC plaatsen en aansluiten

Aansluiten voor de wc zit er al.. gaat puur om het plaatsen van een wc. Gr. Dennis
vrijdag 26 januari 2018

Drie badkamers en twee losse toiletten installeren

Ik heb zsm een offerte nodig voir het plaatsen van drie badkamers. Een net alleen douche en wastafel, een met douche, toilet, wastafel en witgoed aansluitingen, 1 met ingebouwd ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel. Overal tegels. En twee losse toiletten. Zie tekeningen voor de afmetingen (indeling op tekening klopt niet)
vrijdag 26 januari 2018

Drie badkamers installeren nieuwbouwhuis

Badkamer 1: douche en wastafel, geen douchewand nodig. Wel tegels. (5,12 m²). Badkamer 2: douche met glazen wand (inloop), inbouwbad, toilet, meubel, ingebouwde open kast. (9,3 m²). Badkamer 3: open douche, wastafelmeubel, wasmachine en droger, toilet. (7,4 m²). Ook twee separate toiletten van 1,70 m² en 1,60 m². Overal tegels.
vrijdag 26 januari 2018

Nieuwe badkamer installeren

Gehele nieuwe badkamer. Tegelen, leidingwerk en plaatsen bad en douche enzovoort.
vrijdag 26 januari 2018

Badkamer en toilet renoveren

Wij willen graag onze badkamer laten renoveren/verbouwen. Wij willen graag de ruimte van een kast bij de badkamer (1.10 x 3.00 meter) betrekken. Ook het toilet zal gerenoveerd moeten worden. In de badkamer willen wij graag een dubbele douche en grote wastafel gemonteerd zien. Afmetingen toilet zijn 0.90 x 1.10 meter. Het gaat om montage van badkamer sanitair en leidingen doortrekken.
vrijdag 26 januari 2018

Hangtoilet laten plaatsen

Graag wil ik een zwevend toilet laten plaatsen op de badkamer. Waar het toilet moet komen zit een wasmachine, deze moet namelijk verplaatst worden naar een kamer naast de badkamer. Daarvoor moeten waterleidingen worden verlegd. Het gaat dan om een afmeting van rond de 2 meter. Als de vakman dit ook zou kunnen doen zou dat heel fijn zijn.
dinsdag 23 januari 2018

Bad plaatsen en eventueel wastafelmeubel

Ik wil een Bruynzeel hello bad laten plaatsen. Het gaat om een zogenaamd hoekbad. De ene kant is 90 cm en andere kant 50 cm en de lengte 160 cm. Er hoeft geen badkraan geplaatst te worden maar wel een afvoer, ombouw, en betegeling om het bad heen. Ook een wastafel meubel moet geplaatst worden plaatsen. Deze zit al in elkaar. Ook de aan- en afvoer van de wasmachine die naast het wastafelmeubel staat aan deze wastafel wil ik gekoppeld hebben. Dat is nu ook bij de oude wastafel. De leidingen moeten dan door een te zagen kleine opening in de wastafelkast.
zondag 21 januari 2018

Toilet plaatsen in de badkamer

Ik wou graag willen weten hoe duur het is om een noodtoilet te plaatsen in de badkamer bij mijn tante thuis.
zondag 21 januari 2018

Huidige badkamer verbouwen

Wij willen graag de huidige badkamer van 3.30 x 2.50 meter vernieuwen. De wandtegels kunnen over de huidige tegels heen en het ligbad dient te worden verwijderd. Er moet een inloopdouche komen in plaats van de huidige douche met douchebak. De radiator moet worden vervangen en verplaatst en het huidige staande toilet vervangen door zwevend toilet. Er moet verder een badmeubel met spiegel en een kast worden geplaatst en het stopcontact verplaatst naar een andere wand. Het sanitair en tegels reeds aanwezig.
donderdag 18 januari 2018

Badkamer opknappen

Graag willen we onze badkamer laten opknappen. De badkamer is 2 x 2.40 meter en 2.24 meter hoog. De klus zal bestaan uit: - radiator vervangen (aankoop in overleg) - plafond schilderen - ontluchting maken in het plafond (ontluchtingsbuis boven het plafond is aanwezig, maar dichtgetimmerd) - voegen muur en vloer schoonmaken, opnieuw aanbrengen waar nodig - tegels muur en vloer schoonmaken - badwand plaatsen (aankoop in overleg) De badkamer heeft een schuine kant, die loopt van 2.24 naar 1.27 meter hoogte af.
donderdag 18 januari 2018

Douchemengkraan laten plaatsen

Nieuwe douche mengkraan laten plaatsen, waterdicht/afkitten et cetera. De kraan is reeds aangeschaft.
woensdag 17 januari 2018

Douchecabine leveren en plaatsen

De oude douchecabine gaan wij zelf verwijderen. De vakman zal hierna een cabine inclusief douchebak moeten monteren. De afmeting is 90 bij 90 cm.
dinsdag 16 januari 2018

Badkamer opknappen

Ik wil mijn badkamer opknappen. Er moet een nieuwe douchedeur geplaatst worden en vervolgens wil ik nog kijken wat het beste gedaan kan worden wat betreft inrichting. Ik wil het niet al te luxe hebben. Betegeling is niet nodig. De douchedeur moet ongeveer 90 bij 180 cm worden waar een opvulling van ongeveer 40 cm geplaatst moet worden tenzij er een bredere deur bestaat.
vrijdag 12 januari 2018

Badkamer compleet vervangen

Slopen en afvoeren oude badkamer. Volledig installeren nieuwe badkamer. Graag stelpost opnemen voor een verlaagd plafond met spotjes. Oude sanitair verwijderen (douchecabine, ligbad, wc en tegels (muur en vloer)) en afvoeren. Nieuwe sanitair op dezelfde plek installeren. Materiaal heb ik al aangeschaft. Ook graag een offerte voor het vernieuwen van de wc beneden. Er moet een hangend toilet inkomen en de afvoer moet op een andere plek. Verder vloer en wanden tegelen en wastafel ophangen.
woensdag 10 januari 2018

Hangend toilet plaatsen

Ik heb momenteel een normale toilet pot en zou die graag willen vervangen in een hangend model.

Partners

Partners van Casius