Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Gelderland.

2370 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletruimte renoveren inclusief stucwerk, badkamer, toiletruimte en bijkeuken renoveren, badkamer renoveren, badkamer, toilet bouwen en woonkamer vloer tegelen, badkamer maken van slaapkamer, toiletruimte en badkamer tot één geheel maken, badkamer en 2 toiletruimtes verbouwen, verbouwing badkamer, badkamer en wc nieuwbouwhuis, badkamer renoveren, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer installeren in nieuwbouwwoning, eenvoudige badkamerrenovatie, badkamer verbouwen: oude weg, nieuwe douche, mogelijk toilet en tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Gelderland:

dinsdag 24 maart 2020

badkamer en wc nieuwbouwhuis

De offerte betreft een nieuwbouwhuis. Sloopwerk is dus niet nodig. Wij willen graag een offerte voor het plaatsen van een badkamer. Wc (reservoir is al geplaatst), bad, douche, douchewand, easydrain, wastafel, en tegelwerk waarvan één wand met hexagontegels is, de vloer met vierkante en de overige met rechthoekige tegels. De afmetingen van de badkamer is te vinden op de plattegrond die bijgevoegd is. Qua indeling klopt de tekening ook alleen het bad en wastafelmeubel is anders. Voor de afmetingen verwijs ik u naar de bijlages. Daarnaast willen wij ook een offerte voor het plaatsen van een wc inclusief reservoir op de begane grond. Hier zal het gaan om het plaatsen van wc, fonteintje en tegelwerk ter hoogte van 1200 -1400.
zondag 22 maart 2020

Badkamer renoveren

Badkamer overheen betegelen, bestaat bad vervangen, bestaande douchecabine vervangen bestaande wastafel vervangen. Vloer betegelen over bestaande vloertegels.
zaterdag 21 maart 2020

aquaclean plaatsen in toilet

Het is de bedoeling dat er een aquaclean wordt geplaatst op toilet. Ik heb graag een offerte inclusief de levering van de materialen. Waarschijnlijk moet er nog wel elektra voor verlegd worden.
dinsdag 17 maart 2020

Badkamer verbouwen: oude weg, nieuwe douche, mogelijk toilet en tegelen

Gehele badkamer vernieuwen en de oude verwijderen. Er zit alleen een douche in en een badkamermeubel. Er zit een combiaansluiting voor was en drogen. Dan nieuwe tegels en sanitair plaatsen, zoals douche, geen bad. In principe willen wij graag een toilet hebben, maar dat kan krap worden en er moet een afvoer komen. De badkamer is zo een meter of 3 diep bij ongeveer 1,5 m breed in begin en waar de douche zit 2.60 m. Gaat om vloer en wanden. Plafond loopt schuin, gemiddeld is dit rond de 2.20/2.30 m. Interesse in een landelijke stijl.
maandag 16 maart 2020

Inloopdouche opnieuw kitten en voegen

Geachte mevrouw, mijnheer, Onze inloopdouche heeft een oppervlakte van ongeveer 1,2 m2. Alle kit moet worden vernieuwd en mogelijk moeten de wanden opnieuw worden gevoegd. Mogelijk moeten de voegen in de vloer opnieuw worden geïmpregneerd. Graag uw reactie.
zaterdag 14 maart 2020

Toilet vloertegels, hangend toilet monteren, wandtegels en fonteintje

Ons toilet op de benedenverdieping moet worden gerenoveerd. Vloertegels, hangend toilet monteren, wandtegels en fonteintje. De aanschaf zullen wij bij Praxis gaan doen. De vloer is ongeveer 3 m2, er zijn 3 wanden van ongeveer 1.5 x 3 meter.
vrijdag 13 maart 2020

Douchescherm en thermostaatkraan plaatsen

Ik wil graag een douche scherm en een thermostaatkraan laten plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.
vrijdag 13 maart 2020

Plafond verlagen in badkamer

Ik heb net een nieuwe badkamer maar wil graag nog op zeer korte termijn een verlaagd plafond. Het plafond is 2,75 x 2 meter. Spotjes zijn hiervoor al aanwezig.
zaterdag 7 maart 2020

Bad vervangen voor douche

Ik wil een offerte aanvragen voor mijn schoonvader. Hij is slecht ter been en daarom willen we het bad vervangen voor een douche/douchecabine. De douche hangt al boven het bad. Alleen verwijderen en afvoeren van het bad en het betegelen onder het bad/ en de afvoer zou voldoende zijn. Ik vermoed dat het niet nodig is om leidingen te verleggen. (Zie foto, ik heb eventueel meer foto’s) graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 3 maart 2020

Nieuwe badkamer

In een ruimte van 3.2 x 2.2 m een badkamer maken met een whirlpool (aerojets) , een badmeubel, een wandtoilet en een handdoek radiator. Vloer en wanden betegelen. Afmetingen resp 60x60 en 60 x30 Leidingen ( afgetopt) reeds aanwezig. Graag offerte voor materiaal en installatie apart. Planning in overleg.
dinsdag 3 maart 2020

Badkamermeubel vervangen

Ik heb een badkamermeubel gekocht bij de praxis voor in de badkamer en wil deze graag vervangen. Alles blijft op de zelfde plaats. Graag ook het oude meubel verwijderen en afvoeren.
maandag 2 maart 2020

Plaatsen van douchecabine zonder bak met kraan

Plaatsen van douchecabine + kraan +slang aansluiten.
maandag 2 maart 2020

Douchedeur monteren

Ik ben op zoek naar een vakman die de deur van mijn inloopdouche kan monteren en afkitten.
zaterdag 29 februari 2020

Badkamer compleet renoveren

Badkamer compleet strippen leidingwerk en afvoeren vernieuwen nieuw tegelwerk inloopdouche badkamermeubel nieuw toilet maar dan inbouwtoilet muurtje voor inloopdouche maken is nu 1 grote open ruimte de vloeroppervlakte is ongeveer 6 m2 de hoogte is 240 cm
donderdag 27 februari 2020

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een nieuwe zijwand en swingdeur plaatsen. (alleen bevestigingen in de tegelwanden. (dus niet in de vloer. Wordt waarschijnlijk van het merk sealskin.(in geheel nieuw gebouwde woning)
zondag 23 februari 2020

Badkamer opknappen

Momenteel hebben we een badkamer die wel wat aangepast mag worden er staat nu een sta toilet daar willen we een hangtoilet het bad kan blijven zitten ook het wastafel meubel. In de douche willen we graag een muurtje gemetseld hebben ipv de glazen wanden en een regendouche met handdouche en thermostaat kraan. De wanden glad, ook de vloeren de badkamer is ongeveer 2 bij 3. Graag krijgen we een prijsindicatie
maandag 17 februari 2020

Douchewand plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand voor het plaatsen van een glazen douchewand. Er hoeft niet eerst iets verwijderd te worden.
dinsdag 4 februari 2020

Douche cabin vervangen

We want lower the height of the douche cabin and install a new douche cabin. Old materials need to be removed and taken away
maandag 3 februari 2020

Plaatsen douchecabine

Plaatsen douchecabine van Sealskin bestaande uit zijwand met swingdeur 90 x 90 x 195 cm op de vloer. De nieuwe douchecabine kan direct geplaatst worden, deze heb ik ook al bij de Praxis besteld.
woensdag 29 januari 2020

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een douchecabine van 90 x 90 cm laten plaatsen. Er staat nog geen douchecabine, en ik schaf de nieuwe cabine zelf aan. Graag een offerte.
vrijdag 24 januari 2020

WC pot plaatsen

Ik heb iemand nodig om mijn huidige toilet inclusief inbouwreservoir te verwijderen en af te voeren. Daarna wil ik een nieuw toiletpot laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 24 januari 2020

Badkamer verbouwen: stucen, tegelen, sanitair installeren

Graag zou ik mijn badkamer verbouwen. Afmetingen van de badkamer = 170 x 220 cm: hoogte 250 cm Het gaat om: Vloer aanhelen en egaliseren: vloerverwarming plaatsen 1 muur van 168 cm en 1 muur van 119 cm betegelen met 60x60 tegels Koof van 102 cm maken van de vloer tot aan plafond: koof betegelen met mozaiektegeltjes, * Muur van 200 cm stucadoren Muur 130 cm tussen badkamer en entreehal met ytong blokken lijmen/metselen Douchecabine plaatsen en aansluiten op warm/koud watertoevoer Badkamerkastje plaatsen en aansluiten op warm/koud watertoevoer en stroom voor verlichting Hangend closet plaatsen en aansluiten op water en riolering Electra: stroomaansluiting voor spiegel badkamerkastje maken/bestaande wcd verwijderen, bedieningsschakelaar afzuiginstallatie verplaatsen Draairichting bestaande badkamerdeur wijzigen Bouwmaterialen, douchecabine, hangend closet en badkamerkast zijn reeds gekocht en aanwezig Aansluitingen voor douche, closet en badkamerkastje zijn aanwezig. Badkamer is gestript, alles is eruit, warmwater leidingen zitten er al in. Meeste materiaal heb ik, ik heb hiervoor met iemand anders gewerkt die alles heeft aangeschaft, maar ik was niet tevreden met zijn werk dus heb ik hem weggestuurd.
woensdag 22 januari 2020

Sunshower monteren

Wij hebben een sun shower aangeschaft, maar monteren lukt niet. Bij deze zoek ik iemand die deze voor ons kan monteren en aansluiten. Er moet een gat in de muur om de leidingen te bereiken.
dinsdag 21 januari 2020

Complete badkamer vernieuwing

Wij willen onze badkamer boven verbouwen. De badkamer is 2,26 m bij 1,17 m bij ongeveer 2.17 m hoog. Er is geen wc aanwezig, deze zouden we wel willen hebben, dus we verwachten extra leidingwerk. We willen graag tegelen, en al het sanitair laten installeren. In het plafond moeten ook spotjes komen. Al het sanitair aangeschaft bij Brugman, tegels regelen wij ook. De leidingen laten wij wel graag door de vakman regelen. De kosten voor het strippen van de huidige badkamer graag apart benoemen op de offerte. Liefst zouden wij vanaf 17 maart willen beginnen.
vrijdag 17 januari 2020

Badkamer verbouwen

Wij willen graag de badkamer renoveren. Het sloopwerk doen wij zelf. De renovatie houdt in: - Het plaatsen van nieuwe gipsplaten op de wanden en het plafond - Het verleggen van de afvoer en het plaatsen van een douchegoot tbv een inloopdouche - Het plaatsen van een douchewand - Het verleggen van de doucheaansluiting - Het plaatsen van een nieuwe radiator - Het tegelen van de vloer (60 x 60) en 3 wanden (194,5 cm/90 cm en 50 cm wanden, 30 x 60) - Het plaatsen van een nieuw stopcontact - Het plaatsen van spots in het plafond en het plaatsen van een dimmer Bij interesse ontvangen wij graag een geschatte tijdsduur en een offerte voor de renovatie.

Partners

Partners van Casius