Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer laten plaatsen:

Badkamer laten plaatsen

De oude badkamer van 4m2 moet eruit en de nieuwe erin. Douchecabine word inloop douche. Wc staat schuin moet recht geplaatst worden meubel blijft op de oude plaats. Alles betegelen
Onze klant uit Workum (Friesland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer laten plaatsen uit heel Nederland:

De toilet en grote badkamer renoveren

Ik zoek een badkamer specialist die mijn badkamer en toilet op de eerste verdieping kan renoveren. De badkamer is 420 bij 260 cm groot. Het gaat om het verwijderen van de oude meubels en het leveren en plaatsen van nieuwe meubels. Exacte wensen voor de badkamer en toilet bespreek ik graag met de specialist.

Installatie- en tegelwerken badkamer en 2 toiletten

Op 01-09-2020 is de sleuteloverdracht van onze woning. Het gaat om opbouwen van de dan gesloopte badkamer van circa 6 m2. Al het sloopwerk en de opbouw van nieuw muurtje voor een bouwkundig aparte toiletruimte wordt al door derden uitgevoerd. Wij hebben iemand nodig die tegels kan zetten, bad, douche, sunshower, kranen, etc kan plaatsen. Dus een installateur/loodgieter met ervaring en kennis van zaken. In de badkamerruimte: leidingen (ver)leggen tot tegelen tot plaatsen en monteren van al het sanitair. In de nieuwe (bouwkundig gescheiden) toiletruimte: nieuwe wc plaatsen, tegelen en aansluiten van sanitair Toiletruimte op begane grond: tegelen en aansluiten fonteintje. Loodgieterswerk: aansluiting wasmachine/droger, cv verleggen, leiding kraan beneden keuken. Indien mogelijk vanaf circa week 36/week 37 graag starten indien mogelijk.

Draaideur douchecabine

Wij krijgen een nieuwbouwwoning opgeleverd. Hierbij willen wij in de badkamer een draaideur douchecabine laten plaatsen. Het is een betegelde ruimte.

Badkamer plaatsen

Ik zou graag een compleet nieuwe badkamer willen realiseren. Gaat om een nieuwbouwwoning in Schiedam. Alle spullen en tegels zijn aangeschaft. Wat moet er gebeuren: - WC plaatsen - Bad plaatsen - Douche inclusief drain - Wastafel meubel inclusief spiegel - Zandcement gestort worden - Radiateur plaatsen (stroom) Zie foto's voor afmetingen en hoe het er uit moet komen te zien.

Vloertegels leggen en indien nodig egaliseren

Ik wil in mijn woning de vloer van de kamer en badkamer (totaal 62 m2) afwerken met classic Travertin Apulia Ivory (61x61x1,2) tegels. Eventueel ook tegels plaatsen tegen de muur van de badkamer. Indien nodig moet de vloer geëgaliseerd worden.

Douchecabine plaatsen

Ik krijg deze week de sleutel van mijn huurhuis. Graag wil ik in de badkamer een douchecabine laten plaatsen. In de douche zit nu enkel een opstaande rand, dat het water nooit helemaal tegen kan houden. Een standaardmaat (90x90 cm) lijkt mij voldoende.

Renoveren badkamer

Ik wil graag mijn badkamer renoveren. Met een andere plafond, bad weghalen en douche plaatsen. Het gaat om een ruimte van 2,80 bij 2,40. Daarnaast wil ik kijken welke mogelijkheden er zijn voor binnenhuis verven en een aantal kleine klusjes. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groetjes, Marizia Ferreira

Een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten

Ik wil de badkamer laten verbouwen: muur slopen, nieuwe muur plaatsen, radiator buizen in naastgelegen kamer verleggen (kan ook door installateur die ik ken). Huidige tegels en sanitair verwijderen. Nieuwe aansluitingen maken voor douche, wc, bad, wastafel. Het sanitair monteren, lichtspots monteren, tegelen en beetje stuc werk op plafond en wand. Het betreft de eerste verdieping en de badkamer wordt 320 bij 280 cm.

Centrale verwarming plaatsen

Er is geen centrale verwarming in mijn huis. Ik heb een cv-ketel of hr-ketel nodig en radiatoren nodig in 3 slaapkamers, badkamer, toilet, gang, woonkamer en keuken. Graag ontvang ik een offerte.

Building 1 floor on house (no permit yet)

I want to build 1 floor to my present house. woning type- tussenwoning. bouwjaar- 1990 gebruiksoppervlakte wonen (M2)- 110 bruto inhoud (m3) - 330 perceeloppervlakte (m2)- 134 I want 2 or 3 bedroom , badroom with WC. - Badkamer- nieuwe badkamer in opbouw - Toilet: aanleggen riool+realiseren nieuw toilet - Schilderwerk inwendig: schilderwerk inwending - electrische installatie/ groepenkast: electra verleggen en nieuwe groep maken. - Stuckwerk: Stucen wanden en plafonds Anders, Radiatoren plaatsen, wasmachine plaats. I want to sit with an architect and make a design. I do not have a permit yet.

Partners

Partners van Casius