Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor ensuite badkamer realiseren:

Ensuite badkamer realiseren

Een kleine ensuite badkamer met douche, toilet en wastafel, 2,5 meter bij 1,3 meter. Leiding werk etc nog niet aanwezig. Locatie is boven de keuken.
Onze klant uit Wolvega (Friesland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ensuite badkamer realiseren uit heel Nederland:

Uitbouw achterzijde bouwen+keuken+badkamer

Uitbouw: aan de achterkant van het huis a 24m2, 2 slaapkamers, tuindeuren naar tuin en lichtkoepels op het dak. Badkamer: nieuwe badkamer, muurtje openbreken naar kleinste (slaap)kamer, muurtje plaatsen tussen huidige douche en wc (toilet dus separaat), aparte douche, bad, wasbak en ruimte voor wasmachine/droger. Keuken: nieuwe keuken inclusief apparatuur. Muur doorbreken tussen keuken en huidige grote slaapkamer. Woonkamer: ensuite crëeren naar open keuken toe, werkzaamheden bestaan uit uitbreken kleine kast en plaatsen van deur. Toilet: zie omschrijving 'badkamer' Vloeren: nieuwe houten vloer. Stucwerk: op de plekken waar verbouwing heeft plaatsgevonden zal stucwerk benodigd zijn. Overige en onvoorzien: afwerking en onvoorziene zaken. Plattegrond is beschikbaar.

Zolder ombouwen tot slaapkamer ensuite

Wij overwegen in de toekomst op zolder te gaan slapen. De zolder zal dan omgebouwd moeten worden. Grofweg zijn onze ideeën daarvoor: dubbele dakkapel plaatsen (voor- en achterkant) over de maximaal mogelijke breedte. Badkamer creëren met douche, wc en brede wastafel. De leidingen (water en riool) zullen naar zolder toe doorgetrokken moeten worden. Verder staan de wasmachine en droger ook op zolder. Hier zal een waskamer van gemaakt moeten worden met tussenwanden. We willen graag globaal een idee van de kosten van zo'n verbouwing voor we het serieus gaan overwegen.

Verbouwing in een appartement

Ik zou graag mijn woning willen verbouwen met onderstaande resultaten. Aanbouw of Serre aanbouw: aangrenzend aan mijn woonkamer heb ik een kleine buitenruimte (dakterras) welke ik graag wil betrekken middels een aanbouw of serre aanbouw. Hiernaast wil ik tevens de muur naast mijn buitenruimte openbreken omdat hier rookkanalen inzitten welke ik wil vervangen voor een nieuwe rookkanaal zodat ik hier een open Hout Haard van kan maken. Lengte van rookkanalen zijn circa 3M, hierboven is er geen bovenwoning maar ernaast is de aangrenzing van mijn Boven dakterras. Afmetingen buitenruimte is circa 1. 85M breed en circa 2. 50M lengte, hoogte van circa 2. 35M mogelijk gelijk met appartement. Huidige raamshutters van mijn raam wil ik hergebruiken in nieuwe situatie. Plafond van aanbouw/serre mag deels glas zijn en op resterende deel wellicht 2 zonnepannelen plaatsen. Keuken Afzuigkap circa 15-20cm hoger hangen en houten keukenplanken ophangen na het betegelen met bakstenen. Keukenplanken inclusief led verlichting. Naast keukenblok wellicht een kleine wijnkoelkast (inbouw) installeren/plaatsen. Trappenhal Witte muur betegelen met bakstenen. Voegen grijs of wit. Toilet Geluidsisolatie activiteiten aan muren en eventueel toilet deur uitvoeren. Slaapkamer deur Sparing maken in muur voor schuifdeur systeem, huidige deur hergebruiken. Ensuite Badkamer Huidige opening ensuite badkamer dichtmaken en muur ernaast doorbreken voor doorgang ensuite voorzin van glazen schuifdeur (melk wit) badkamer dus als het ware de ensuite opening omwisselen. In mijn badkamer een verticale ligbad plaatsen samen met inbouwnis voorzien led verlichting. Inloop douche blijft intact, echter het installeren van een regendouche hoofdkraan en handkraan. In muur ook hier een inbouwnis voorzien van led verlichting. Optioneel een kleine houten wastafelblad monteren inclusief een waskom hierop. Ook hier wederom een inbouwnis met led verlichting. Badkamer is circa 1. 55M lang en 1.65

Woonruimte bouwen op garage

We hebben een huis gekocht (Eindhoven) waar we op de eerste verdieping extra ruimte willen creëren door het zetten van een dakopbouw op de garage. In dit slaapvertrek willen we ook een ensuite badkamer en een (inloop)kast realiseren (als dit mogelijk is). Voor de garage zal nog een carportachtige constructie dienen te komen in verband met lengte en stabiliteit van de opbouw. Bij dit project hoort ook het doorbreken van de buitenmuur, (ver)leggen van leidingen en kabels, etc. Aangezien we hier totaal geen ervaring mee hebben (en we dus ook niet weten of dit überhaupt mogelijk is), willen we graag meer informatie. Met name ook over het verhaal omtrent (wel of geen) vergunning nodig, etc. Om een beeld te geven van de huidige en gewenste situatie heb ik een bijlage toegevoegd. Bij aanvullende informatie mag uiteraard contact op worden genomen. Startdatum half januari.

Badkamer geheel betegelen

Ik heb een badkamer (ensuite) met de volgende afmetingen: 2.7 X 2.7 X 2.7 meter. De badkamer is reeds betegeld, heeft een Whirlpool, hang wc en een inloop douche. Deze zaken mogen verwijdert worden. Er moeten nieuwe meubels etc. geplaatst worden. Om de kosten laag te houden, willen we over de bestaande tegels heen tegelen. Er is iemand langsgekomen die ons verteld heeft dat dit mogelijk is. De keuze en de afmetingen van de tegels kunnen we in samenspraak met de aannemer vaststellen. Ik kan de zaken eventueel zelf aanschaffen. Een vereiste is dat de werkzaamheden maandag 3 juli van start gaan. Daarnaast hebben wij nog een wc, los van de badkamer. Deze is ca 1.5 bij 1 bij 2.75 meer, heeft een klein kiepraam en een fontein. Daar mag een wastafel met ondertafel komen (symmetrisch) en een hangend toilet. De oude zaken morgen worden verwijdert. De wc ruimte mag bij een akkoord op de offerte voor de badkamer, ook worden gedaan.

Kamer ensuite verbouwen en badkamer en toilet renoveren

Ik heb mijn pand in het verleden verbouwd en daar diverse studentenkamers in gemaakt. Ik wil het pand nu weer naar de oude indeling herstellen. Daarbij moet er een binnenmuur worden gesloopt, zodat er een doorzonkamer ontstaat. De wanden moeten worden gestuukt. Er moet een deur met kozijn worden verwijderd en de opening moet worden dichtgemetseld. Ik wil ook de badkamer en toiletruimte laten renoveren. Er is nu een staand toilet en ik wil er een hangend toilet laten maken. De afvoer in de badkamer moet worden omgelegd en er moet een afvoer en kraan voor een wasmachine worden gemaakt. Er is verder eventueel tegelwerk te verzorgen en divers aftimmerwerk. Het is mijn wens om zelf veel mee te helpen met deze klussen en ik vraag daarom bedrijven alleen te reageren als ze hiervoor open staan. Ik maak graag een afspraak om de woning te bekijken en ontvang daarna uw offerte. Ik wil wel graag op korte termijn gaan starten.

Woning moderniseren en uitbouwen

Wij willen graag ons nieuwe huis moderniseren (nieuwe vloeren, wc's, badkamer, keuken, traprenovatie, stucen en dergelijke) en voorzien van een ruime uitbouw over de gehele breedte van het huis. Deze willen we verbinden met het huis en de kamerscheiding op een andere plaats plaatsen, met bijvoorbeeld stalen deuren of ensuite.

Badkamer vergroten en verruimen

Mijn badkamer wil ik verruimen, waardoor er meer bergruimte voor een kastenwand ontstaat. Hiervoor wil ik het bad laten verwijderen, de douche verplaatsen naar de badkant. Afmeting L x B 3.80 x 1.40 meter. Het betreft een badkamer, welke ensuite aan de slaapkamer is gelegen. Werkzaamheden betreffen sloop en verwijderen bad, plaatsen nieuwe douche, grote wasbak met onderkast, betegelen/stucen gehele badkamer, en verlengen kastenwand afmeting 1.38 x 0.80 x 2.20 meter.

Bedrading vervangen

De meterkast is al nieuw. De bedrading van al het elektra moet vervangen worden in een appartement op 1 hoog. Het appartement is 85 m2 groot. 2 slaapkamers en een kamer-ensuite, badkamer en keuken.

Woning volledig verbouwen

Verbouwing van 4 verdiepingen: Aanbrengen ingang op 2e verdieping in trappenhuis (zie foto). Herstellen kamer ensuite op 3 verdieping + verwijderen verhoging in vloer (zie voor en na foto's). Herleggen en schuren parketvloer 3e verdieping (c. A. 60 m2) Schilder werk ca. 225 m2 + schilderwerk buitenkozijnen aan de binnenzijde (dus niet de buitenkant) (9 ramen, 6 deuren), 9 binnendeuren, keuken, woonkamer + eetkamer, hal (3e verdieping) 3 slaapkamers + hal (4e verdieping) kantoorruimte + hal (5e verdieping) Kleinere zaken zoals kitrand keuken, vocht achter douchekraan, 2 nieuwe kranen + douche badkamer kitrand douche. Enkele radiator bevestigingen die loszitten. Werkzaam heden kunnen in vanaf begin december tot mid januari plaatsvinden.