Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor thermostatische badkraan monteren:

Thermostatische badkraan monteren

Een badkraan monteren
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor thermostatische badkraan monteren uit heel Nederland:

Badkraan vervangen en wandbeugel monteren

Thermostatische badkraan vervangen en wandbeugel plaatsen.

Kranen monteren

Ik heb een nieuwe thermostatische badkraan en een keuken mengkraan gekocht ter vervanging van de oude kranen. Deze wil ik graag laten monteren, graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Grohe badkraan en douchekraan monteren

Ik wil 2 thermostatische kranen gemonteerd krijgen. Bij het bad een bad/douche kraan en in de douche een douchekraan. De kranen zijn aanwezig moeten alleen gemonteerd en afgesteld worden. Graag op woensdag 22 februari. Of op een zaterdag, 18 of 25 februari.

Douchekraan vervangen

Wij hebben in onze badkamer een douchekolom tegen de badwand en deze lekt. Er zijn daardoor problemen met de CV en we kunnen de douchekolom niet meer gebruiken. Ik wil deze daarom helemaal laten afkoppelen en verwijderen. Daarna moet er dan een thermostatische badkraan, type opbouw, gemonteerd worden en een doucheset. Ik laat het hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. De kraan en doucheset zal ik zelf aanschaffen.

Thermostatische badkraan monteren

Ik heb een thermostatische badkraan gekocht bij de Praxis, maar krijg hem niet lekvrij aangesloten.

Thermostatische badkraan monteren

We hebben een thermostatische badkraan gekocht en geprobeerd deze te monteren. We weten niet goed hoe we de kraan moeten stellen en daarom laten we dit graag door een monteur doen die er ervaring in heeft. We ontvangen graag een indicatie van de kosten.

Close-in boiler leveren + installeren + kranen installeren

Ik wil een 10 liter close-in boiler laten leveren en installeren. Ik heb geen voorkeur voor een merk, hij moet wel snel warm water geven. Tevens heb ik een keukenmengkraan en een thermostatische badkraan die ik wil laten installeren.

Douche-/badkraan vervangen

Plieger douche-/badkraan moet na 10 jaar vervangen worden door een thermostatische van Grohe. Misschien is er nog een verloopstuk nodig/verlenging van de aansluiting. De kraan is besteld bij Gamma.

Vervangen van een badkraan

Ik heb een nieuwe thermostatische douchekraan gekocht en wil de oude dus met deze nieuwe vervangen. Het gaat om het type hansgrohe ecostat 1001SL. De oude is precies hetzelfde merk en type. Ik ben benieuwd hoeveel dit kost.

Douchecabine, spiegelkast en badmeubel plaatsen

Het gaat om een nieuwbouwappartement op 3e verdieping met lift. Parkeren direct voor de hoofdingang en gratis. Er moet het volgende gebeuren: - plaatsen vaste douchewand en swingdeur, 90 x 90 x 200 - omzetten standaard thermostatische Grohe douchekraan, er is geen douchegarnituur gemonteerd, naar beschikbare design regendouche + thermokraan - plaatsen spiegelkast 80 met geïntegreerde verlichting - plaatsen badmeubel 80 + design kraan, ter vervanging standaard Grohe wastafel + mengkraan inclusief afvoer - montage design badkraan t.v.v. standaard Grohe thermostatische badkraan - montage design radiator 50/120 t.v.v. standaard radiator - (indien mogelijk ook) betegelen vloer, zwarte 30 x 30 tegels, binnenberging, voor o.a. wasmachine en -droger: ongeveer 2. 5 m2 Werkzaamheden bij voorkeur tussen 24 juni en 1 juli. Er hoeven in principe geen leidingen e.d. te worden verlegd. VrGr