Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Leeuwarden of directe omgeving.

964 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer installeren/betegelen, installatiewerk in de badkamer en keuken, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, verbouwing van de badkamer, badkamer verbouwen en uitbreiden, badkamer en toilet verbouwen, badkamer volledig renoveren, badkamer verbouwen, badkamer vervangen, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toilet plaatsen in nieuwbouw, badkamer volledig verbouwen en opknappen, badkamer en WC-ruimte vernieuwen, nieuwe badkamer en WC-ruimte installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Leeuwarden:

Badkamer en tweede toilet verbouwen

Ik wil de toilet op de begane grond en badkamer op de eerste etage laten verbouwen. Dit houdt in oude verwijderen en afvoeren en nieuw plaatsen. Dit is inclusief vloeren, betegeling, verlichting, toiletten, douchehoek, wastafel, medicijnkast en radiator. Ik heb een tekening zoals het er uit zou moeten zien en op papier uitgewerkt wat exact verwijderd en geplaatst moet worden. Zie de bijlagen (exclusief tekening). Ik koop zelf de wand- en vloertegels, toiletten, fontein, verlichting, douchecabine, kranen, wastafel met onderkast, medicijnkast, radiator en afvoer/goot in douche omdat ik een inloopdouche wil hebben.

Verwijderen en plaatsen douchecabine

Demonteren van de huidige douchecabine en doucheset van 90 bij 90 cm. Inclusief afvoeren materiaal. Daarnaast het plaatsen van een doucheset, douchecabine en douchebak van 90 bij 90 cm.

Toiletpot vervangen

De oude toiletpot is oud en beschadigd. Graag in overleg een nieuw staand toilet plaatsen. Spoelbak is nog goed (paar jaar oud).

Inloopdouche plaatsen en badkamer betegelen

Ik wil de badkamer deels laten betegelen en een inloopdouche laten plaatsen. De oude douchebak moet dan wel verwijderd worden en de wand van de inloopdouche op de vloer geplaatst. Er is wand die betegeld moeten worden, dit is ongeveer 2 meter hoog en 2.20 meter lang. De badkamer is ongeveer 15 m2 groot waarbij een dakkapel geplaatst is.

Badkamer maken in huidige slaapkamer

We willen een slaapkamer opofferen voor het aanleggen van een badkamer. De ruimte is 2,07 bij 2,70 meter. In de badkamer willen we een wc, douche en wastafelmeubel met 2 waskommen. De hoogte is 2,40 en er moet betegeld worden tot aan het plafond. Er zijn geen waterleidingen in de kamer dus die moeten ook verlegd worden. Er is wel een wc en douche boven dus daarvandaan kan er een leiding getrokken worden.

Douchecabine vervangen

Ik zou graag een douchecabine bestaande uit een draaideur met zijwand zonder douchebak, willen laten plaatsen. Ik heb er een gevonden bij de Gamma die ik erg mooi vind, als ik het mij goed herinner met de naam Riga voor €159,00. Ik heb nu nog een oude douchecabine van de vorige bewoner erin zitten. Is het mogelijk dat u deze eruit haalt of moet ik dat zelf doen? Ik ontvang graag uw offerte.

Toiletpotten vervangen

Wij willen onze twee huidige vlakspoel staande toiletpotten laten vervangen door diepspoel staande toiletpotten. We hebben de nieuwe potten al gekocht bij Praxis. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Badwand monteren

Wij willen graag een bad scherm (Bruynzeel, Lino badwand) laten monteren. Het scherm is 85 x 145 cm groot. Tevens zal het oude scherm verwijderd moeten worden, afhankelijk van de prijs zullen we dit zelf doen of laten doen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Toiletpot en -reservoir vervangen

Mijn toilet reservoir spoelknop is defect. Het wordt tijd om mijn reservoir en het staande toilet te vervangen. Ik heb maar een klein budget. Het gaat dus het aankopen van het reservoir plus toiletpot en de plaatsing.

Complete douche vervangen

Ik wil graag mijn oude douchecabine inclusief bak en doucheset laten vervangen.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag onze oude douchecabine laten verwijderen en een nieuwe laten plaatsen van 90 * 90 cm. Badkamer bevindt zich op de begane grond. Bij de douchebak moeten er 8 kwarttegeltjes gelegd worden.

Toiletverbouwing

Wij willen ons toilet laten verbouwen. (Ongeveer 1 x 1.40 meter). Wij willen graag een zwevend toilet, betegeling van vloer en wand, wastafel met kraan, kunststof schap, leidingen wegwerken. Er ligt nu zeil. Graag advies van de vakman of een zwevend toilet mogelijk is, alvorens toilet wordt aangeschaft.

Badkamer renoveren

Ik wil graag een offerte voor het renoveren van mijn badkamer. Ik zal zelf materialen kopen, zoals tegelwerk en een badkamermeubel met wastafel. De maten van de badkamer zijn 206 x 116 cm en 213 x 90 cm. Er zit een hoek in de badkamer. Ik wil hier graag laten beoordelen of die gewijzigd kan worden, zodat ik wat meer ruimte krijg. Er moet ook een inloopdouche gemaakt worden. Ik ontvang graag uw advies en een offerte.

Installatie van een nieuwe badkamer

Installeren van een nieuwe badkamer van 162 x 205 x 230 cm. Sloopwerk en afvoer doe ik zelf. Installatie van hangend toilet met inbouw closet. Design radiator. Slimline wastafel. Vloertegels 60 x 60 cm en wandregel 20 x 60 cm. Douchewand of douchemuurtje met nis. Mechanische afvoer in plafond welke afgewerkt dient te worden en voorzien van inbouwspots. Offerte huidig indeling en bekijken mogelijkheden andere indeling. Start week 28 of 29.

Douchehoek plaatsen

IK wil mijn douchehoek vervangen. Kan de oude er zelf wel uithalen. Er zit nu een diepe bak in, gesteund door een tegelrij. Eigenlijk zou die niet vervangen moeten worden maar gelijk de douchehoek op de vloer plaatsen. Als dat niet kan een hogere douchebak van kunststof dat zou dan de gemakkelijkste oplossing zijn, heb bij Praxis al een douchehoek gezien. Die is 90 x 90 cm, dus vrij standaard. Graag een indicatie van de prijs bij een vervangingssituatie met het plaatsen van een nieuwe bak.

Wastafel vervangen in de badkamer

Mijn wastafel in de badkamer moeten vervangen worden.

Badkamerrenovatie

We hebben een badkamer van ca 5 m2 met een schuine wand en een raam erin. Moet leeg en worden vervangen door badkamermeubel met 2 kranen, spiegelkast, douchewand in L-vorm en hangtoilet. Vloertegels van 60*60 en 60*30 op de wand

Douchecabine en wastafel plaatsen

Wil graag een douchecabine geplaatst hebben op bestaande douchebak, de oude douchecabine is al verwijderd. Betreft een vierkante douchecabine met schuifdeurtjes. Tevens wil ik de wastafel laten vervangen. De wastafel hangt aan de muur. Graag ontvang ik een offerte.

Oude toiletbril vervangen

Ik wil graag mijn oude toiletbril vervangen, maar ik krijg hem er niet af omdat de schroeven beschadigd zijn. Ik heb wel al een nieuwe toiletbril in huis. Heb ook een paar vragen over mijn enigszins beschadigde ligbad. Bij het afvoer gat is een stuk door beschadiging weggeslagen, daardoor begint dit te roesten, is hier nog wat aan te doen?

Douchedeuren in de badkamer zetten

Ik wil in de doucheruimte graag douchedeuren laten plaatsen. De deuren moeten direct op de grond geplaatst worden. Er hoeft geen oude cabine of iets dergelijks verwijderd te worden.

Vloer uitvlakken en leidingen verleggen

Ik wil graag het verleggen van elektra en aan- en afvoer van water van de CV uitbesteden. Daarnaast wil ik ook het uitvlakken van de waterdichte vloer en wanden uitbesteden. Het betreft de badkamer a 4 vierkante meter. De leidingen moeten een aantal meters verplaatst worden en ik wil dit in de betonnen muur laten frezen. Tevens de afvoer van de douche graag in de vloer plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe WC-pot met stortbak plaatsen

De toiletpot vertoont scheuren. Graag wil ik dat de vakman de nieuwe pot met stortbak plaatst met het afvoersysteem naar onderen de vloer in.

Verbouwen van de badkamer

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Afmetingen zijn 2.10 meter bij 2.20 meter. Er moet een badmeubel, wandcloset en inloopdouche in. De muren willen we graag betonlook laten stuken. Aan de lange zijde aan zit een raam en deur naar het plat dak met totaal afmeting 1.60 meter. Vloer zit nu vloerverwarming in, maar wordt nooit gebruikt. Materiaal voor de vloer nog onbekend. De benodigdheden zijn aanwezig op het moment van starten met verbouwing. Hier en daar zal een leiding verplaatst moeten worden en ook wandcloset komt op andere plaats.

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. De badkamer is ongeveer 2.30 hoog 3 meter diep en ongeveer 1.80 meter breed. Ik wil graag frisse lucht in mijn badkamer, er zit geen raam in, zou dat wel graag willen. Voor mijn badkamer zit een schuine berging, ik zou óf de badkamer een meter dieper willen maken door er een stuk bij te betrekken van die schuine berging met een dakraam, óf ik wil er een dakraam in zetten met een box of buis richting mijn badkamer, zodat er licht en lucht in kan komen. Daarnaast wil ik een grote inloop douche met glazenwand en een douche goot, een hangend toilet en een wasbak met meubel en een radiator. Op de wanden wil ik witte tegels met een grijze bies, op de vloer wil ik grijze tegels.

AquaVive Corsica douchewand monteren

Ik wil op een bestaande douchebak (90/90) een douchewand/douchedeur laten monteren, van het merk Aquavive Corsica Ruimtewinner. Het materiaal is in mijn bezit. Het gaat ook om verwijderen en afvoer van de oude douchewand/douchedeur. Het betreft de tweede verdieping.