Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer nieuw plaatsen:

Badkamer nieuw plaatsen

Nieuwe badkamer plaatsen. Het is een ruimte van 2 bij 2. Er zitten alleen 4 muren in en is nog kaal. Evt zouden we zelf wel wat voorwerk kunnen doen. Er zit een afvoer en de cv ketel zit aan de andere kant van de muur. Er komt een inloopdouche in en een badmeubel met 2 kranen. We zouden graag alles betegeld willen hebben.
Onze klant uit Irnsum (Friesland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer nieuw plaatsen uit heel Nederland:

Kelder onder bestaande woning maken

Wij zijn opzoek naar een andere woning. Wij zijn geinteresseerd in een woning, maar deze heeft een slaapkamer te weinig. Wij zouden graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een kelder onder die woning, zodat er minimaal extra ruimte komt voor een slaapkamer, badkamer en kantoor.

Stalen draaideuren plaatsen

Scharnierdeur beganegrond ( hal - woonkamer ) van (HXB) 2620mmx960mm, met helder glas en latjes in midden Scharnierdeur 1e verdieping ( badkamer ) van (HXB) 2305mmx940mm vervaardigd uit: * Deuren opgebouwd uit L + T profiel 30x30. * Geheel voorzien van melkglas 33. 1 gelaagd ( matglas)

Badkamer moderniseren

De badkamer mag gemoderniseerd worden. De vloer en wandtegels hoeven niet te veranderen. - Douchebak moet worden vervangen voor een eenvoudige inloopdouche. - Plaatsen van een bad. - Plaatsen van een nieuw wastafelmeubel. - Vervangen van het badkamerlicht (momenteel bestaande lichtpunten). - Monteren van 9 Led lampen in het huis (bestaande lichtpunten plafond)

Badkamer oppimpen

We willen graag onze kleine badkamer (1.91 bij 0.93 meter) op laten pimpen. We willen onder anderen een spotje laten plaatsen in plaats van de oude lamp die een beetje los zit en waar het plafond een beetje af brokkelt. Indien het budget dit toelaat willen we ook graag een regendouche, nieuwe afscheiding/glasplaat, een nieuwe wasinstallatie en WC. Wellicht kunnen jullie advies geven? De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan voor de deur staan.

Badkamer en WC laten renoveren

Wij willen onze badkamer en wc laten renoveren. Tegels van de muren en vloer verwijderen. Opnieuw laten betegelen tot 2 meter hoog ongeveer en een gedeelte stucen. Plaatsen van 2 wc's en een wastafel met dubbele waskommen en kranen. Plaatsen van een douchecabine van 90 × 120 cm en een spiegel van 160 cm breed en 70 cm hoog. Er is een verlaagd plafond dat gestuct moet worden met spots erin. Badkamer is 205 cm x 230 cm. Toilet is ongeveer 100 cm x 150 cm. In het toilet komt ook een kleine fontein met spiegel.

Garage ombouwen tot slaapkamer met badkamer

Garage moet soort studentenkamer voor zoon worden. Garagedeur laten zitten, wand ertegenaan en daar tegenaan douche/toilet. Muur met deur plaatsen vanuit badkamer naar woon/slaapkamer. Isoleren slaapkamer gedeelte voor wat betreft deel dat nog niet gebeurd is + dubbele beglazing in ramen achter. Oppervlakte ongeveer 10 x 3,5 meter.

Draagmuur slopen

Slopen draagmuren appartement en eventueel plaatsen constructie/slopen badkamer en keuken. Betreft appartement op 5 hoog in hartje centrum. De werkplek is goed bereikbaar allen is het wat lastiger om de auto te parkeren. de afvoer van het van het afval moet worden meegenomen in de offerte.

Vloertegels in badkamer vervangen

Ik wil van 10 m2 in mijn badkamer de tegels opnieuw laten plaatsen. De oude tegels moeten verwijderd worden en nieuwe geplaatst worden.

Kamer boven ombouwen tot badkamer

Van kamer van ongeveer 4 m2 ombouwen naar badkamer. Sanitair plaatsen stucken tegelen Complete badkamer verlichting e. D. Sanitair en tegels al aanwezig , gekocht.

Douchecabine plaatsen

Op 6 november gaat de Woningbouwvereniging de renovatie starten van mijn badkamer en die zal ongeveer 2 weken duren. Als alles klaar is, wil ik bij Gamma een douchecabine kopen en die rechtstreeks op de tegelvloer laten monteren, zonder douchebak. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius