Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Heerenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Heerenveen heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Heerenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Heerenveen of directe omgeving.

239 klanten uit Heerenveen bevelen een bij Casius in Heerenveen aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Heerenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, het totaal renoveren van de badkamer, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer, renoveren bestaande badkamer, renovatie badkamer: installatie-, elektra- en loodgieterswerk en tegelen, badkamer renovatie, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer verbouwen, nieuwe badkamer (inc veplaatsen) en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Heerenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Heerenveen:

Badkamer en toilet renovatie

Graag zouden wij binnen een paar maanden onze badkamer & toilet (begane grond) willen renoveren. Wij hebben inmiddels een overzicht beschikbaar met alle materialen die wij willen gebruiken. De stijl van de badkamer & toilet wordt modern/industrieel. Het sanitair zal bij een badkamerspecialist besteld worden, dus geen bouwmarkt. Onze wensen voor de badkamer (5m2 vloeroppervlakte): * Opstelling kan hetzelfde blijven; * Installeren van ligbad, badkraan; * Installeren van douchecabine, regendouche, douchegoot; * Installeren badkamermeubel, wastafelkraan, badkamerspiegel; * Installeren zwevend toilet, ombouw inbouwreservoir; * Aanbrengen van vloertegels (Oppervlakte 3,4m2/ 60x60 tegels) en wandtegels (Oppervlakte 19m2/ 30x60 & 60x60 tegels); * Verlichting, spots (4x) met dimmer, hiervoor zal er een gipsplafond gemaakt moeten worden + stuken 5m2. Stroompunt is in het midden van het plafond aanwezig; * Creëren van 2 stopcontacten op gipswand nabij de badkamermeubel, stroom is aanwezig; * Installeren handkoekradiator boven ligbad (bij binnenkomst links). Deze bevindt zich op dit moment aan de rechterzijde; * Extra draaiknop voor mechanische ventilatie aanbrengen, bevindt zich nu alleen een draaiknop beneden in de keuken; * Alleen achterste wand in de badkamer is van beton, overige wanden zijn gipsplaten. In de bijlage kunnen jullie ook een plattegrond vinden met de afmetingen. Wensen voor het toilet (1,2m vloeroppervlakte): * Installeren zwevend toilet * Installeren ombouw inbouwreservoir * Aanbrengen vloertegels (1,2 m2 60x60 tegels) Wandtegels (5,4m2 60x60 tegels achterwand & 30x60 overig wanden, tot 1,40m hoog) * Wand/plafond glad stucen * Gipsplafond creëren * Inbouwspots (2x) plafond installeren, stroompunt is aanwezig; * Installeren fontein + kraan; * Leidingwerk fontein wegwerken. * De achterste wand van de toilet is van beton, de andere wanden zijn van gips. Wij hopen dat jullie bij het eerste contact een schatting kunnen maken

Badkamer verbouwen

Badkamer bekleden met fibo trespo, en tegels op de vloer, badkamer is 270cm lang, 220cm breed en 240cm hoog

Monteren van regendouche

Ik zou graag een nieuwe regendouche later monteren op de plek van de oude die gedemonteerd moet worden.

Douche cabine plaatsen

Oude cabine verwijderen, nieuwe plaatsen. Exclusief kranen et cetera. Er moet tevens een glazen deur en glazen wand bevestigd worden.

Oude badkamer volledig vernieuwen

Ik wil mijn oude badkamer naar een nieuwe tijd brengen, met een douche, wc en wastafel. Dit uiteraard inclusief tegels. Er bevindt zich wel een schuin dak en een dakraam in de badkamer.

Douchewand plaatsen

In een ruime douche ruimte een losse douchewand van gehard glas met motief plaatsen tussen de douchehoek en de wastafel, formaat circa 90/100 cm. Plaatsing aan de wand en andere zijde met steun aan de parallelle wand. Geen afvoergoot nodig. Onderrand douchewand wel afdichten op de vloer. Materiaal moet ook geleverd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Wasbak met ladekast plaatsen

Wij willen graag dat er een nieuwe wasbak met daaronder de bijbehorende ladekast wordt geplaatst. De oude wastafel dient te worden verwijderd. Wanneer wij akkoord gaan met de offerte hebben we wasbak en kast in ons bezit. Ook willen wij graag dat er een wasbak in de garage word verwijderd, er komt geen oude wasbak voor in de plaats dus de leidingen moeten afgedopt worden.

Nieuwe badkamer bouwen

Ik wil een nieuwe badkamer laten bouwen. Afmetingen zijn 3. 70 bij 2. 15. Er hangt al een toilet.

Douchegedeelte in de badkamer renoveren

Ik wil de doucheruimte in mijn badkamer graag laten renoveren. Ik wil graag een lage instap douche, een badkamermeubel en eventueel een stukje tegelwerk laten vervangen. In de douche moet een beugel worden geplaatst. Mijn wens is om samen met de vakman naar de Praxis te gaan om de materialen uit te zoeken. Ik maak graag een afspraak om de badkamer te laten beoordelen en ontvang graag een vrijblijvende offerte.

Complete badkamer vernieuwen

Wat zijn de kosten van een nieuwe badkamer? Grootte ongeveer 2 bij 3,5 meter. Oude tegels moeten eruit, zowel van de wanden als de vloer. Nieuwe tegels erin: de wandtegels eventueel tot aan het plafond. De wasmachine en de droger moeten uit de badkamer. Een douche, bad, wc en dubbele wastafel plaatsen. Hoe lang zou dit duren en wat zijn de kosten?

Renovatie van de badkamer

Ik wil de huidige badkamer renoveren. De badkamer is ongeveer 3 bij 2 meter. De huidige wandtegels en vloertegels dienen te worden verwijderd en de vloer geëgaliseerd. De douche en het badkamermeubel moeten werden verwijderd en uitgevoerd. De vloer dient betegeld te worden en de wanden dienen geschikt gemaakt te worden voor het tegelen, de wanden zijn nu van hout. Er zal daarna een inloopdouche en toilet geplaatst worden. Voor het toilet dient er een goede afvoer gemaakt te worden. De aanwezige afvoerpijp komt uit op de huidige toilet ruimte. Er zal ook nog een badkamer meubel geplaatst moeten worden.

Badkamer en toiletruimte reparaties

Wij willen enkele klussen in de badkamer en de toiletruimte laten verzorgen. De thermostaatkraan bij het bad is verkalkt en zit nu vast. Er is geen temperatuurregeling meer mogelijk. De kraan moet gerepareerd of vervangen worden. Verder loopt bij twee inbouwunits van de toiletten het water door. Ook hier is reparatie nodig.

Badkamer deels laten vernieuwen

Wij hebben een kleine badkamer. Ik wil graag het bad er uit en op die plek een inloopdouche het toilet moet vervangen worden voor een hangend toilet en alles moet opnieuw betegeld word. De wastafel met onderkast wil graag hergebruiken en de radiator moet vervangen worden.

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer verbouwen. De afmeting is nu 305-210 centimeter, redelijk compact dus. Toch zit er een aparte douche, toilet, bad en dubbele wastafel in. Graag een offertegesprek over de indeling van de badkamer enhet wel of niet zelf bestellen van het sanitair. Ik kom graag in contact met een bedrijf die de volledige verbouwing kan doen.

Badkamer vernieuwen

Alles uit de badkamer halen en vernieuwen: - het bad moet een open douche worden; - 1 wastafel moet 2 wastafels worden; - de wc moet een hangtoilet worden; - van de vloer en wanden het tegelwerk vernieuwen; De radiator kan teruggeplaatst worden. De materialen zijn in overleg te leveren. De badkamer is 3.5 x 3.5 meter en ongeveer 2.60 meter hoog.

Bad en wand plaatsen

Afbreken van 1 gas betonnen wand en deze samen met de CV 35 cm verplaatsen. Plaatsen, inbouwen en aansluiten van badkuip en kraan, aansluiten op de reeds aanwezige afvoer. Leiding werk voor de kraan is aanwezig maar zal verlengd en weg gewerkt moeten worden. Tegels plaatsen rondom de badkuip, vloer en deel van de wand.

Nieuwe Corsica douchecabine installeren

Een nieuwe douchecabine plaatsen. Het is eenCorsica deur/wand combinatie. Deze zit nog in de verpakking. Er hoeft geen oude cabine verwijderd te worden.

Badkamer compleet vernieuwen

In de slaapkamer van 2.73 bij 2.05 meter willen wij een badkamer laten plaatsen. Deze ruimte grenst aan de oude badkamer. De leidingen, afvoer en de vloerverwarming dient te worden aangelegd. Hierna zal de vloer en de wanden betegeld moeten worden en het sanitair geplaatst. Dit betreft een ligbad, douche, badmeubel en radiator.

Douchecabine plaatsen

Ik heb een vraagje aan jullie. Wij willen graag een nieuwe douchecabine laten plaatsen bij jullie vandaan, wij verwijderen onze oude douchecabine zelf en maken de vloer en muur schoon. Wat is het uur tarief als een collega van jullie de douchecabine komt installeren en misschien enig idee hoeveel uren werk hieraan verbonden zijn?  

Douchecabine laten plaatsen

Ik heb een vraagje aan jullie. Wij willen graag een nieuwe douchecabine laten plaatsen bij jullie vandaan, wij verwijderen onze oude douchecabine zelf en maken de vloer en muur schoon. Wat is het uur tarief als een collega van jullie de douchecabine komt installeren en misschien enig idee hoeveel uren werk hieraan verbonden zijn? Liefst reactie via mail ivm werk.  

Douchecabine laten plaatsen

Wij willen graag onze oude douchecabine verwijderen en een nieuwe plaatsen in Heerenveen wat zijn de uur tarieven of hoeveel uur werk zit er gemiddeld in. Vriendelijke Groet,

Lekkage badkamer verhelpen

Onze douchecabine lekt al geruime tijd en het is mij niet duidelijk waar het lek zit (afvoer, kit randen of voegwerk). De douchecabine zit op de eerste verdieping boven de voordeur en het water loopt bij de voordeur, door het plafond naar beneden. Ik zoek iemand die de lekkage kan opsporen en herstellen. Graag uw advies.

Lekkage in de douchehoek repareren

Vanuit de douchehoek lekt zachtjes water door het plafond. Werkzaamheden: Opsporen lekkage, herstellen lekkage en opnieuw kitten van de douchehoek. Er is een douchedrain verwerkt in de vloer. Er zijn reservetegels aanwezig.

Natte cel in de badkamer aanpassen

Douchehoek creëren: - Ligbad wegbreken; - Inloopdouche creëren; - Aanbrengen van een blijvende antislipvloer, aanbrengen van slipsafe is een goede optie; - Badkraan vervangen door badmengkraan en douchekop met glijstang; - Vloer op afschot maken naar het afvoerputje, 2 cm per meter; - Tegelvloer en muren aanhelen. Losse douchestoel is noodzakelijk, merk Invacar Revato R7707 of gelijkwaardig.

Badkamermeubel monteren en kraan aansluiten

Klant heeft voor de badkamer een nieuwe kast gekocht inclusief wasbak a 1 meter hoog, 1 meter breed en 70 cm diep. Deze kast moet gemonteerd worden. Daarnaast moet de kraan worden aangesloten. De spiegel moet op de muur boven de wasbak worden gemonteerd.