Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor onderdelen in schavis stoomcabine vervangen:

Onderdelen in Schavis stoomcabine vervangen

Voor de duo stoomcabine douche EL -3300i model 2012 indoor duo: vervangen rubbers deur magneet strip deur kraan lekt. Kortom: groot onderhoud?
Onze klant uit Harkema (Friesland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderdelen in schavis stoomcabine vervangen uit heel Nederland:

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het douchebak is lek en de andere onderdelen werken niet meer. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn. Het gaat om een inbouwmodel, een Schavis Indoor Duo of iets dergelijks. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine, die eventueel vervangen mag worden met een normale douche.

Schavis stoomcabine vervangen

Onze Schavis stoomcabine moet compleet vervangen worden, circa 20 jaar oud. Het controlepaneel en andere onderdelen werken niet meer, 100% afgeschreven. Graag wil ik weten wat de mogelijkheden zijn i.v.m. een inbouwmodel, Schavis ref. IP-9201+R. Kunt u mij adviseren? De badkamer wordt niet gerenoveerd, het betreft alleen vervanging van de stoomcabine.

Onderdelen voor een Schävis stoomcabine leveren

Ik wil een handgreep voor mijn glazen deur van een schavis indoor duo bestellen. Waar kan ik die krijgen en wat kost me dit?

Onderdelen van een Schavis stoomcabine vervangen

De afdichting van de deur naar het glaspaneel van onze Schävis Relax Circle Duo is aan het kapotgaan. Wat kost een vervanging bij jullie. Ik kan hem zelf vervangen.

Onderdelen van een Schavis stoomcabine leveren

Ik ben in het bezit van een Schavis indoor duo cabine. In het het verleden heb ik de scharnieren, handgreep, strip deur en het slot vervangen. Deze zijn inmiddels weer aan vervanging toe. Kunt u de onderdelen (zie bijlage) leveren?

Onderdelen van een Schavis stoomcabine vervangen

Wij hebben een stoomcabine van Schavis; de indoor duo . In deze cabine zit een spiegel die vervangen moet worden. De afmetingen van de spiegel zijn 13,5 cm bij 60 cm. Wij kunnen de spiegel zelf plaatsen maar ik weet niet waar ik de spiegel kan bestellen. Wie wil mij helpen?

Onderdelen van Schavis stoomcabine vervangen

Een druk knop op display werkt niet meer waar door je niet naar andere programma's kan.

Onderdelen van een Schavis stoomcabine leveren

Ik zoek voor een Schavis stoomcabine type EL-33001 model 212 indoop DUO. De thermostaatkraan of eigenlijk het hele kranen gebeuren dus ook de waterkraan omdat wij alleen het stoomgedeelte met het midden paneel gaan gebruiken in een nieuwe douchecel werd er door iemand ook geadviseerd om de kleppen te vervangen. Hopelijk begrijpt u van een leek wat ik bedoel en mocht het niet zo zijn dan kunt u ons altijd telefonisch benaderen.

Onderhoud aan de Schavis douchecabine

Graag zouden wij alle rubberen of plastic deurprofielen/achterwand laten vervangen van onze Schavis duo stoom-/douchecabine. Wie kan dit en hoeveel gaat het kosten? Tevens alle kitvoegen vervangen ivm verkleuring. Het gaat om de volgende onderdelen, zie ook als bijlage foto's. Plastic afdichtprofiel middelste achterwand links en rechts. Zie foto 1 en 2. Zijn erg geel krijgen we niet meer schoon. Beugel zit los, net boven stoomuitlaten. Zie foto 3. Deur profiel sluitkant, is versleten. Zie foto 4. Deur profiel onderkant. Zie foto 5. Afsluitprofiel binnenkant deur, gemonteerd in cabine is versleten/geel. Zie foto 6. Verder zitten er op de middelste achterwand schroeven met afdekdopjes, die zijn ook verkleurd en 1 is kapot, kunt u die ook leveren? Heb er zelf een dop met siliconenkit opgeplakt, maat was nergens te verkrijgen? Als laatste is de van de bovenste knop de chroomlaag beschadigd, heeft losgelaten aan de onderkant. Mogelijk kan er een nieuwe knop op? Zie foto 7.

Onderdelen in Schavis stoomcabine vervangen

De omvormer boven de lamp in onze Schavis stoom/douchecabine is kapot, waardoor het licht het niet meer doet. De cabine is ongeveer 15 jaar oud. Specificatie ATERSA REP 12V/8W CE N/S. Kunnen we die bij u kopen?