Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor bad plaatsen in een bestaande badkamer:

Bad plaatsen in een bestaande badkamer

We willen een bad plaatsen in een bestaande badkamer, bad zal 190 x 90 centimeter moeten worden inclusief tegel afwerking. (Tegels hebben wij zelf)
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bad plaatsen in een bestaande badkamer uit heel Nederland:

Vr ketel verwijderen en Hr ketel plaatsen

Ben je eigenaar of huurder van de plaats waar je elektrische verwarming wilt installeren? Eigenaar Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Verwarming op gas Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil graag mijn VR ketel vervangen voor een HR ketel. Er staat nu een VR ketel op gas dus er oud van 2002. Er hoeft alleen met de cv gestookt te worden, tapwater of douche of bad is niet nodig.

Badkamer renoveren

Verschillende klussen uitvoeren in de badkamer. Het bad plaatsen en aansluiten, kraan plaatsen en aansluiten (waterleiding verleggen), betegelen muur en bad (zo'n 8 vierkanten meter) materialen hiervoor aanwezig, glazen badwand plaatsen en alles netjes afwerken. Optioneel is voorwerk, oude gelijmde tegels eraf halen en ook het betegelen van de vloer (6 m2).

Badkamer ombouwen naar inloopdouche

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in de badkamer. Het gaat om het verwijderen van het bad, de douche/stortbak en deurkozijn in verband met een schuifdeur. Wens: inloopdouche met regendouche plaatsen in verband met handdouche. Vloerverwarming moet geplaatst worden dus ook een nieuwe vloer, minimaal sloopwerk en graag kunststofplaten in plaats van wandtegels. De badkamer is 2 bij 3 meter. We willen ook een kleine wastafel hebben.

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwing: huidige afmeting 2 bij 3. Muur 40 cm verplaatsen: Nieuwe afmeting 2. 40 bij 3. Muur/vloerverwarming wordt geplaatst. Aanbrengen leidingwerk, verplaatsen elektra, vloer gieten, muren betegelen. Aanbrengen van douchekraan. Plaatsen douche afvoer. Plaatsen douchewand. Plaatsen en aansluiten badkraan, plaatsen bad en aansluiten op afvoer. Plaatsen kraan voor wastafel/wasmeubel, plaatsen wastafel/wasmeubel. Aansluiten wastafel op afvoer.

CV ketel vervangen en drukverhogingspomp plaatsen

Ik heb in december een nieuwe woning gekocht. Bij de koop was ik mij al bewust dat de CV ketel aan vervanging toe was. Hij begint nu helaas al moeite te hebben met de warm water voorziening. Tijd voor vervanging dus! Het betreft een appartement op de derde verdieping van circa 70 m2 en we hebben een bad dus ik zat zelf te denken aan bijvoorbeeld de Remeha Tzerra M 28c PLUS HR Combiketel CW4. Daarnaast hebben wij ook een probleem met de waterdruk. De druk na de watermeter is 1,5 bar echter uit alle kranen in het huis komt bar weinig water (iets meer dan 5 liter per minuut). Hoogstwaarschijnlijk wordt dit veroorzaakt door de flexibele leidingen die zijn gebruikt. Waternet is al langs geweest en heeft de watermeter al vervangen. Ik heb zelf al een kraan helemaal los gehaald en alle zeefjes gecontroleerd. Andere woning in het gebouw hebben geen klachten over de waterdruk. Om dit te verhelpen zouden wij graag een drukverhogingspomp willen plaatsen (geïnstalleerd volgens VEWIN eisen). Aangezien ik de waterdruk van mijn bovenburen niet al te veel wil benadelen moet de capaciteit niet enorm zijn, ik dacht daarom zelf aan bijvoorbeeld de Grundfos MQIk zoek een installatiebedrijf dat na de installatie ook het onderhoud kan doen en een 24-uurs storingsdienst heeft (dus geen 1-pitters).

Badkamer aanpassen/renoveren

Ik wil een bad, toilet en wastafel weghalen. Ik wil vervolgens het bad en toilet vervangen. In plaats van een wastafel een kleine wastafel en een kant en klaar waterdichte douchecabine plaatsen. De douchecabine moet ongeveer 80 bij 80 kwartrond zijn. Eventueel moet er ook afgewerkt worden tegen een goede prijs.

Bad plaatsen en WC verplaatsen

Wij willen in onze badkamer een bad plaatsen, daarvoor moet er een kastje worden verschoven en de wc moet 90 graden gedraaid worden

Badkamer op de zolderverdieping maken

Graag willen wij een offerte ontvangen voor de volgende deuren. Wij gaan in de badkamer op zolder in de douche een stalen paneel plaatsen en de scheiding tussen slaap en bad gedeelte. Voor het laatste deel willen wij eigenlijk gebruik maken van een schuifdeur. In de bijlage is het plan bijgevoegd.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De grootte is 2 bij 2 meter. De werkzaamheden zijn het verwijderen en afvoeren van een bad, douche en wastafel. Vervolgens nieuwe plaatsen en afwerken.

Douche in de badkamer laten maken

Wij hebben nu een bad staan in de hoek van onze badkamer die wij eruit willen laten halen. In plaats daarvan willen wij een douche met watergoot in de vloer laten plaatsen. Ook moet er dan een nieuwe douche kop geplaatst worden. We willen niet alle tegels laten vervangen en willen voor de goedkoopste optie gaan op dit gebied.

Partners

Partners van Casius