Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Drachten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Drachten heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Drachten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Drachten of directe omgeving.

489 klanten uit Drachten bevelen een bij Casius in Drachten aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Drachten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer renoveren, nieuwe badkamer op tweede verdieping, badkamer realiseren in nieuwbouwwoning, badkamer renoveren, badkamer renovatie, badkamer renovatie, badkamer vernieuwen, badkamer renovatie, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, gehele badkamer renoveren, badkamer realiseren in souterrain en kleine badkamer renoveren, badkamer klussen, schadeherstel rapport badkamer, badkamer renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Drachten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Drachten:

Douchecabine Roja laten monteren

Wij zouden graag een Roja douchecabine willen laten plaatsen zonder douchebak. Graag zouden wij hiervoor een offerte willen ontvangen.

Badkamer renoveren

In welke stijl heb je interesse? Modern Welke zaken moeten uitgevoerd gebeuren? Sanitair vernieuwen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, nieuwe vloer, complete badkamerrenovatie Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We willen graag ons badkamer renoveren. Er moet nw douch en bad, ,vloer en wand tegels. Bestaande meubel mag blijven. Inclusief de montage natuurlijk

Voegen in de doucheruimte vervangen

Onze douche is circa 7 jaar geleden geplaatst. De voegen en kitranden zijn aan vervanging toe. Voegen lijken broos / gescheurd, kit heeft schimmelplekken die niet meer weg te poetsen zijn. Oppervlakte van de muur van de te vervangen voegen is in totaal circa 4 m2, douche bak is 1,15 m bij 0,85 m en moet dan opnieuw gevoegd.

Hangend toilet laten monteren

Ik zoek een vakman die bij mij een hangend toilet en leidingen kan komen monteren. WC en bijbehoren zijn aanwezig.

Douchewand en -deur monteren

Ik heb een douchewand en -deur gekocht bij Praxis en wil die graag geplaatst hebben. Kit heb ik niet, mag de vakman meenemen.

Douchecabine en wastafel plaatsen en aansluiten

Kunnen we jullie ook vragen voor het plaatsen van een nieuwe douchecabine en wastafel? Het gaat dan om het plaatsen en aansluiten, betegelen is niet nodig. Zo ja wat zijn de kosten hier ongeveer van? Het gaat om een cabine die kwartrond is van 90 bij 90 cm.

Douchecabine vervangen door inloopdouche

Wij willen onze douchecabine vervangen voor een inloopdouche. Daarbij moet de oude douche verwijderd worden (optioneel is afvoeren, dit ligt aan de meerprijs)en de huidige vloer van de eruit. Vervolgens nieuwe vloer plaatsen voor een inloopdouche en plaatsen glazen douchewanden.

Staand toilet laten vervangen

Ik wil een staand toilet vervangen voor een ander staand toilet. Het moet een pot zijn die aansluit op de achterwand, zodat er tussendoor geen ruimte meer is.

Bad plaatsen in een bestaande badkamer

We willen een bad plaatsen in een bestaande badkamer, bad zal 190 x 90 centimeter moeten worden inclusief tegel afwerking. (Tegels hebben wij zelf)

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 3 bij 4 meter. Er hoeft geen bad in, wel een inloopdouche.

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer renoveren. De badkamer moet gelijkvloers worden. Er moet een nieuwe douche in zonder cabine, een nieuwe wastafel met wasbak. Er moet geen toilet in.

WC vervangen

Ik wil een staande wc pot en reservoir vervangen met een nieuwe staande wc pot met reservoir.

Badkuip vervangen

Ik wil de huidige ingebouwde badkuip (lengte 190 cm, breedte 90 cm) vervangen zonder hak en breekwerk. De oude badkuip is een jacuzzi. Waarschijnlijk zit er dus ook allemaal apparatuur onder het bad, maar wij hebben geen idee. Dit mag allemaal verwijdert worden. Wij willen graag een normaal bad terug geplaatst hebben. Graag een crèmekleurig bad. Zou u langs kunnen komen om de huidige situatie te bekijken en met ons de opties te bespreken? Alvast bedankt!

Toilet vervangen

Mijn huidige toilet is een vast toilet op de vloer met een laaghangend reservoir. Graag zou ik een hangend toilet willen. Het nieuwe toilet en inbouwreservoir zorg ik eventueel zelf voor. Graag zou ik willen weten wat het kost om het toilet te installeren. Het betreft het toilet op de begane grond in de hal. Eventueel kan ook de vloer onder het toilet opnieuw betegeld worden. Het toilet is ongeveer 1 meter bij 1,5 meter.

Badkamer in een slaapkamer aanleggen

We willen de badkamer die grenst aan de slaapkamer bij de slaapkamer betrekken. Dit betekent dat er een wand uit moet die de badkamer en slaapkamer nu gescheiden houd. Er is een nis aanwezig die we eventueel weg willen laten halen. Betegeling in de hele badkamer, leidingwerk en elektra, (hoek)bad, douche, wastafelcombinatie. De wc moet eventueel verplaatst worden naar een andere hoek van de badkamer, dit houdt ook in dat de afvoer en het leidingwerk verplaatst moeten worden. Badkamer meet 260 x 270 cm en heeft 2 verschillende schuine wanden, inclusief raam. Omdat er twee mogelijkheden zijn met betrekking tot de nieuwe indeling, zou ik graag iemand langs willen hebben die met ons mee kan denken en de juiste offerte kan opstellen.

Badkamer aanpakken

Renoveren kleine badkamer. Met 30 x 60 cm tegels. Hangend toilet maken.

Inloopdouchewand plaatsen

Ik wil in de badkamer een inloop douchewand laten installeren: afmeting glas 200x120 cm zonder omlijsting met 2 klemmen en een steun

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Ik wil graag een nieuwe douche, ik wil graag een nieuw badmeubel, er is nu een staand toilet, dit wil ik graag vervangen worden voor een hangend toilet. De ruimte is nu betegeld, ik wil graag óf nieuwe tegels of een betonlook (betonciré). Het bad moet eruit, hiervoor wil ik graag een inloopdouche. De badkamer is ongeveer 2 bij 3 meter.

Bad plaatsen

Ik wil in mijn badkamer graag een vrijstaand bad laten monteren.

Badkamer renoveren

Ik wil graag onze badkamer renoveren. De afmetingen zijn 2.50 meter bij 0.90 meter. Hoogte is 2.50 meter. Aan de ene korte kant moet een douchedeur met douche en drain gerealiseerd worden en aan de andere korte kant een badmeubel met spiegelkast en verlichting. De deur zit in het midden van de lange zijde. De wandtegels moeten mat wit en 30 bij 45 cm zijn. Op de vloer en de douchewand willen we graag antraciet of zwarte tegel strips hebben. De huidige indeling is exact hetzelfde. De tegels kunnen over de oude gelijmd worden. Er zit nu een douchebak in, deze moet eruit. Graag willen we een inloopdouche hiervoor in de plaats.

WC-pot verplaatsen of draaien

Wij wonen in een rijtjeswoning waar wij in onze toiletruimte graag een aanpassing laten doen. We willen onze toiletpot met de afvoer laten verplaatsen cq. draaien, zodat de beschikbare beenruimte wordt vergoot voor mijn man, die een medisch probleem aan zijn been heeft. Wij nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier even met ons te bespreken en de mogelijkheden te beoordelen. Wij ontvangen graag een offerte.

Bescheiden badkamer renoveren

Afmetingen badkamer 1.80 x 1.90 meter. Leidingen weg werken (freezen). 5 hoekige douche wand plaatsen, wand meubel en spiegelkast installeren. Wand closet installeren, en design radiator plaatsen. Nieuwe tegel werk.

Lekkage badkamerafvoer repareren

Wij hebben lekkage in de badkamervloer van 250 x 300 cm. De afvoerbuis lekt door de betonnen vloer en er drupt water uit het plafond in de ondergelegen keuken. Ik wil dit graag laten herstellen. In het ergste geval moet de hele vloer vervangen worden. Ik ben momenteel voor werkzaamheden in het buitenland en wil daarom graag uw vragen per email beantwoorden.

Douchebak en douchecabine vervangen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het plaatsen van een nieuwe douchecabine en douchebak. De douchecabine is 200 x 90 x 90 cm. Daarnaast moet de bestaande cabine en douchebak verwijderd worden. Ik heb nu een half ronde douchebak en het wordt waarschijnlijk een vierkante bak. De cabine moet gemonteerd worden op een wand van tegels en de douchekraan hoeft niet vervangen te worden.

Schavis stoomcabine repareren

Stoom gedeelte van schavis werkt niet meer. Waarschijnlijk is de slang kapot.