Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Friesland.

431 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer installeren/betegelen, installatiewerk in de badkamer en keuken, renovation of the bathroom, badkamer en toilet renoveren, badkamer renoveren, verbouwing van de badkamer, badkamer verbouwen en uitbreiden, badkamer en toilet verbouwen, badkamer volledig renoveren, badkamer verbouwen, badkamer verbouwen, badkamer vervangen, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toilet plaatsen in nieuwbouw, badkamer volledig verbouwen en opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Friesland:

zondag 15 april 2018

Douchecabine en wastafel plaatsen en aansluiten

Kunnen we jullie ook vragen voor het plaatsen van een nieuwe douchecabine en wastafel? Het gaat dan om het plaatsen en aansluiten, betegelen is niet nodig. Zo ja wat zijn de kosten hier ongeveer van? Het gaat om een cabine die kwartrond is van 90 bij 90 cm.
vrijdag 6 april 2018

Badkamer en tweede toilet verbouwen

Ik wil de toilet op de begane grond en badkamer op de eerste etage laten verbouwen. Dit houdt in oude verwijderen en afvoeren en nieuw plaatsen. Dit is inclusief vloeren, betegeling, verlichting, toiletten, douchehoek, wastafel, medicijnkast en radiator. Ik heb een tekening zoals het er uit zou moeten zien en op papier uitgewerkt wat exact verwijderd en geplaatst moet worden. Zie de bijlagen (exclusief tekening). Ik koop zelf de wand- en vloertegels, toiletten, fontein, verlichting, douchecabine, kranen, wastafel met onderkast, medicijnkast, radiator en afvoer/goot in douche omdat ik een inloopdouche wil hebben.
woensdag 4 april 2018

Ensuite badkamer realiseren

Een kleine ensuite badkamer met douche, toilet en wastafel, 2,5 meter bij 1,3 meter. Leiding werk etc nog niet aanwezig. Locatie is boven de keuken.
dinsdag 27 maart 2018

Bruynzeel douchecabine monteren

Wij willen graag een Bruynzeel douchecabine laten monteren. Hiervoor is geen voorwerk nodig, kan gelijk geplaatst worden. Cabine is al besteld.
zaterdag 24 maart 2018

Bruynzeel douchecabine Lino monteren

Ik wil een douchecabine laten installeren. Deze is 90 bij 195 cm.
woensdag 21 maart 2018

Badkamerklussen met spoed uitvoeren

Na lekkage dient er een ander, eenvoudig badkamermeubeltje met wasbak en kraan aangesloten te worden en het muurtje moet opnieuw worden betegeld (3 m2). Eventueel dient ook de huidige douchewand vervangen te worden.
maandag 19 maart 2018

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen (douchecabine nog niet gekocht). Hierbij moet de oude douche eerst verwijderd worden en afgevoerd. Wij schaffen zelf de douche aan.
donderdag 15 maart 2018

Douchecabine vervangen door inloopdouche

Wij willen onze douchecabine vervangen voor een inloopdouche. Daarbij moet de oude douche verwijderd worden (optioneel is afvoeren, dit ligt aan de meerprijs)en de huidige vloer van de eruit. Vervolgens nieuwe vloer plaatsen voor een inloopdouche en plaatsen glazen douchewanden.
maandag 5 maart 2018

Verwijderen en plaatsen douchecabine

Demonteren van de huidige douchecabine en doucheset van 90 bij 90 cm. Inclusief afvoeren materiaal. Daarnaast het plaatsen van een doucheset, douchecabine en douchebak van 90 bij 90 cm.
maandag 26 februari 2018

Toiletpot vervangen

De oude toiletpot is oud en beschadigd. Graag in overleg een nieuw staand toilet plaatsen. Spoelbak is nog goed (paar jaar oud).
zaterdag 27 januari 2018

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen de afmetingen zijn ongeveer 220 cm bij 300 cm. In de badkamer wil ik een ligbad, douche en een badkamermeubel met 2 wasbakken.
vrijdag 26 januari 2018

Wastafel met kastje plaatsen

De klant heeft een wastafel aangeschaft met een meubel en die moet worden geplaatst. De oude wastafel hangt er nog.
zaterdag 13 januari 2018

Staand toilet laten vervangen

Ik wil een staand toilet vervangen voor een ander staand toilet. Het moet een pot zijn die aansluit op de achterwand, zodat er tussendoor geen ruimte meer is.
dinsdag 9 januari 2018

Lekkage in de badkamer verhelpen

Ik heb lekkage bij (waarschijnlijk) de afvoer van mijn bad. Tegels moeten worden verwijderd en er moet gekeken worden waar precies de lekkage is. Het is door het plafond naar de onderliggende badkamer gelopen, dus het plafond moet ook opnieuw gestuct worden. De reparatie wil ik graag in laatste de week van maart of eerste week april.
zondag 31 december 2017

Inloopdouche plaatsen en badkamer betegelen

Ik wil de badkamer deels laten betegelen en een inloopdouche laten plaatsen. De oude douchebak moet dan wel verwijderd worden en de wand van de inloopdouche op de vloer geplaatst. Er is wand die betegeld moeten worden, dit is ongeveer 2 meter hoog en 2.20 meter lang. De badkamer is ongeveer 15 m2 groot waarbij een dakkapel geplaatst is.
zondag 31 december 2017

Bad plaatsen in een bestaande badkamer

We willen een bad plaatsen in een bestaande badkamer, bad zal 190 x 90 centimeter moeten worden inclusief tegel afwerking. (Tegels hebben wij zelf)
woensdag 27 december 2017

Plaatsen van een douchecabine

De klant wil graag hulp bij plaatsen van een douchecabine van Cicilie die kwart rond is. De plaatsing moet plaatsvinden op een tegelvloer. Hij is 90 bij 90 centimeter en 190 centimeter hoog.
maandag 18 december 2017

Badkamer maken in huidige slaapkamer

We willen een slaapkamer opofferen voor het aanleggen van een badkamer. De ruimte is 2,07 bij 2,70 meter. In de badkamer willen we een wc, douche en wastafelmeubel met 2 waskommen. De hoogte is 2,40 en er moet betegeld worden tot aan het plafond. Er zijn geen waterleidingen in de kamer dus die moeten ook verlegd worden. Er is wel een wc en douche boven dus daarvandaan kan er een leiding getrokken worden.
zondag 17 december 2017

Badkamer laten doen

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. Ik zou eventueel betonlook willen in plaats van betegelen.
dinsdag 12 december 2017

Badkamer vernieuwen

Het betreft het slopen en aanleggen van een nieuwe badkamer. De ruimte is ongeveer 4 m2 waarbij riolering aangelegd moet worden. De indeling van de ruimte blijft nagenoeg hetzelfde. De wanden en de vloer moeten worden betegeld en hierna zal er een toilet, een wastafel en een douche worden aangelegd.
woensdag 6 december 2017

Thermostatische badkraan monteren

Een badkraan monteren
zaterdag 2 december 2017

Oude badkamer volledig vernieuwen

Ik wil mijn oude badkamer naar een nieuwe tijd brengen, met een douche, wc en wastafel. Dit uiteraard inclusief tegels. Er bevindt zich wel een schuin dak en een dakraam in de badkamer.
dinsdag 28 november 2017

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze badkamer van 180 x 260 cm laten verbouwen. We willen nieuwe wand- en vloertegels, een hangend toilet, een wastafelmeubel, een bad en een douche. We willen een afspraak maken om onze wensen hier te bespreken en de ruimte te laten beoordelen. We hebben geen haast met de klus. We ontvangen graag uw advies en prijsopgave.
maandag 13 november 2017

Onderdelen in Schavis stoomcabine vervangen

Voor de duo stoomcabine douche EL -3300i model 2012 indoor duo: vervangen rubbers deur magneet strip deur kraan lekt. Kortom: groot onderhoud?
dinsdag 7 november 2017

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2 x 2,3 m. Er moeten nieuwe tegels komen, een douchewand, thermostaat kraan en regendouche, een hangtoilet, radiator en een wastafelmeubel. Dit alles zullen we zelf aanschaffen. Ook moet het gipsen plafond vervangen worden.

Partners

Partners van Casius