Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Friesland.

414 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, complete badkamerverbouwing, badkamer uitbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Friesland:

dinsdag 9 januari 2018

Lekkage in de badkamer verhelpen

Ik heb lekkage bij (waarschijnlijk) de afvoer van mijn bad. Tegels moeten worden verwijderd en er moet gekeken worden waar precies de lekkage is. Het is door het plafond naar de onderliggende badkamer gelopen, dus het plafond moet ook opnieuw gestuct worden. De reparatie wil ik graag in laatste de week van maart of eerste week april.
zondag 31 december 2017

Inloopdouche plaatsen en badkamer betegelen

Ik wil de badkamer deels laten betegelen en een inloopdouche laten plaatsen. De oude douchebak moet dan wel verwijderd worden en de wand van de inloopdouche op de vloer geplaatst. Er is wand die betegeld moeten worden, dit is ongeveer 2 meter hoog en 2.20 meter lang. De badkamer is ongeveer 15 m2 groot waarbij een dakkapel geplaatst is.
zondag 31 december 2017

Bad plaatsen in een bestaande badkamer

We willen een bad plaatsen in een bestaande badkamer, bad zal 190 x 90 centimeter moeten worden inclusief tegel afwerking. (Tegels hebben wij zelf)
woensdag 27 december 2017

Plaatsen van een douchecabine

De klant wil graag hulp bij plaatsen van een douchecabine van Cicilie die kwart rond is. De plaatsing moet plaatsvinden op een tegelvloer. Hij is 90 bij 90 centimeter en 190 centimeter hoog.
maandag 18 december 2017

Badkamer maken in huidige slaapkamer

We willen een slaapkamer opofferen voor het aanleggen van een badkamer. De ruimte is 2,07 bij 2,70 meter. In de badkamer willen we een wc, douche en wastafelmeubel met 2 waskommen. De hoogte is 2,40 en er moet betegeld worden tot aan het plafond. Er zijn geen waterleidingen in de kamer dus die moeten ook verlegd worden. Er is wel een wc en douche boven dus daarvandaan kan er een leiding getrokken worden.
zondag 17 december 2017

Badkamer laten doen

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. Ik zou eventueel betonlook willen in plaats van betegelen.
dinsdag 12 december 2017

Badkamer vernieuwen

Het betreft het slopen en aanleggen van een nieuwe badkamer. De ruimte is ongeveer 4 m2 waarbij riolering aangelegd moet worden. De indeling van de ruimte blijft nagenoeg hetzelfde. De wanden en de vloer moeten worden betegeld en hierna zal er een toilet, een wastafel en een douche worden aangelegd.
woensdag 6 december 2017

Thermostatische badkraan monteren

Een badkraan monteren
zaterdag 2 december 2017

Oude badkamer volledig vernieuwen

Ik wil mijn oude badkamer naar een nieuwe tijd brengen, met een douche, wc en wastafel. Dit uiteraard inclusief tegels. Er bevindt zich wel een schuin dak en een dakraam in de badkamer.
dinsdag 28 november 2017

Badkamer vernieuwen

Wij willen onze badkamer van 180 x 260 cm laten verbouwen. We willen nieuwe wand- en vloertegels, een hangend toilet, een wastafelmeubel, een bad en een douche. We willen een afspraak maken om onze wensen hier te bespreken en de ruimte te laten beoordelen. We hebben geen haast met de klus. We ontvangen graag uw advies en prijsopgave.
maandag 13 november 2017

Onderdelen in Schavis stoomcabine vervangen

Voor de duo stoomcabine douche EL -3300i model 2012 indoor duo: vervangen rubbers deur magneet strip deur kraan lekt. Kortom: groot onderhoud?
dinsdag 7 november 2017

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen. De badkamer is 2 x 2,3 m. Er moeten nieuwe tegels komen, een douchewand, thermostaat kraan en regendouche, een hangtoilet, radiator en een wastafelmeubel. Dit alles zullen we zelf aanschaffen. Ook moet het gipsen plafond vervangen worden.
zaterdag 4 november 2017

Toilet renoveren

Graag wil ik het toilet laten opknappen. De ruimte is 90 bij 120 cm groot. Het staande toilet dient te worden vervangen voor een zwevend toilet en een fonteintje geplaatst. Verder dient de vloer betegeld te worden en de wanden dienen tot 1.32 meter hoogte te worden betegeld.
donderdag 2 november 2017

Slaapkamer ombouwen tot badkamer

Het gaat om meerdere klussen: Het ombouwen van een slaapkamer met momenteel een houten vloer, naar een badkamer met bad douche en wc. aanleg afvoer, plaatsen van sanitair en betegelen. En het verplaatsen van een wasmachine aansluiting van beneden naar boven.
donderdag 26 oktober 2017

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen. Afmetingen zijn plus minus 400x300. Daarin moet een dubbele wasbak, douche en bad. Vloer en wanden het liefst met stucwerk. Huidige badkamer is voorzien vloertegels en tegels op de muur. Sloopwerk kan ik eventueel zelf doen. Afvoer bad/douche/wastafels zijn aanwezig.
donderdag 19 oktober 2017

Douchecabine vervangen

Ik zou graag een douchecabine bestaande uit een draaideur met zijwand zonder douchebak, willen laten plaatsen. Ik heb er een gevonden bij de Gamma die ik erg mooi vind, als ik het mij goed herinner met de naam Riga voor €159,00. Ik heb nu nog een oude douchecabine van de vorige bewoner erin zitten. Is het mogelijk dat u deze eruit haalt of moet ik dat zelf doen? Ik ontvang graag uw offerte.
donderdag 19 oktober 2017

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer van 2 x 2 meter laten verbouwen. We willen deze helemaal leeg slopen, en het leidingwerk in de muren laten wegwerken. We willen er een lange glazen wand in met een glazen deur. Daar achter willen wij een massagedouche laten installeren. Verder willen we een badkamermeubel met wastafel en spiegel laten monteren. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en alles in te laten meten. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte met daarin aparte posten voor de materialen en de werkzaamheden. We laten de klus graag aannemen, zonder kosten voor meerwerk achteraf. We maken nog gebruik van ons bouwdepot.
dinsdag 17 oktober 2017

Badkamer renoveren

Onze badkamer is aan vervanging toe. We hebben zelfs lekkage ivm slecht voegwerk. Zij zoeken iemand of bedrijf die ons kan helpen. We hebben een badkamer van 2. 0-2. 0 sloop werk en alles voor nieuwe badkamer oa tegel werk. Wel zo snel mogelijk omdat we allen een lekkage hebben
zondag 15 oktober 2017

Badkamer verbouwen

Wij willen de badkamer laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 3 bij 4 meter. Er hoeft geen bad in, wel een inloopdouche.
zondag 15 oktober 2017

Zitbad plaatsen

Of het mogelijk is om een {zit} bad te plaatsen in een huurhuis.
zaterdag 14 oktober 2017

Toiletpotten vervangen

Wij willen onze twee huidige vlakspoel staande toiletpotten laten vervangen door diepspoel staande toiletpotten. We hebben de nieuwe potten al gekocht bij Praxis. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.
maandag 9 oktober 2017

Badkamer nieuw plaatsen

Nieuwe badkamer plaatsen. Het is een ruimte van 2 bij 2. Er zitten alleen 4 muren in en is nog kaal. Evt zouden we zelf wel wat voorwerk kunnen doen. Er zit een afvoer en de cv ketel zit aan de andere kant van de muur. Er komt een inloopdouche in en een badmeubel met 2 kranen. We zouden graag alles betegeld willen hebben.
donderdag 5 oktober 2017

Deel van de badkamer renoveren

Wij willen een deel van onze badkamer laten renoveren. In de stoomcabine en achter het hangtoilet moeten tegels worden verwijderd en nieuwe tegels worden geplaatst. Er moet op gelet worden dat de nieuwe tegels geschikt zijn voor de stoomcabine. We laten de klus hier graag even inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.
maandag 2 oktober 2017

Stortbak monteren

Een stortbak monteren
maandag 2 oktober 2017

Keramische stortbak installeren

Montage van een laaghangende keramieke stortbak aan een bestaand toilet

Partners

Partners van Casius