Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Swifterbant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Swifterbant heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Swifterbant u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Swifterbant of directe omgeving.

28 klanten uit Swifterbant bevelen een bij Casius in Swifterbant aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Swifterbant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: renovatie van 2 badkamers (beg.grond + 1e verd.), badkamer verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, badkamer plaatsen, badkamer verplaatsen, badkamer herbouwen, bathroom renovation, badkamer plaatsen, badkamer verbouwen, badkamer op 1e verdieping compleet renoveren, badkamer nieuwbouw 220 x 260, badkamer compleet verbouwen, badkamer en toilet renovatie, badkamer renoveren, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Swifterbant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Swifterbant:

Douche opnieuw voegen en kitten

Voegen in douche cabine zijn poreus. Graag de beschadigde voegen vervangen en de kitranden van cabine vervangen. Het betreft witte voegen. Kit is op het moment donker grijs. tegels zijn 10 bij 10 cm. Cabine is ongeveer 2 bij 1 meter. De muur ongeveer 2.5 meter hoog. Wellicht moet er ook reparatiewerk aan een paar tegeltjes uitgevoerd moeten worden, misschien dat er een paar loszitten. Als u langskomt graag even een controle uitvoeren.

Toiletten vervangen

Ik wil 2 los staande toiletten laten plaatsen. Deze zijn reeds bij Praxis gekocht en dienen ter vervanging van de bestaande. Er moeten ook nieuwe kraantjes bij de potten geplaatst wan in de oude zit geen beweging meer.

Compleet renoveren van de badkamer

Wij willen de badkamer laten renoveren, de volgende werkzaamheden (inclusief voorwerk) moeten worden uitgevoerd: - Afvoer douche verplaatsen - Elektrische vloerverwarming plaatsen - Vloer tegelen 4,4 m2 (is aangeschaft) - Douche achterwand plaatsen (is aangeschaft) - Douche deuren plaatsen (is aangeschaft).

Badkamer moderniseren

Graag een offerte voor het laten renoveren van de badkamer. Ik heb een kleine, verouderde badkamer van 1.90 x 1.90 meter en circa 2.20 meter hoog. Alles strippen en het puin afvoeren. Dan een nieuwe douche erin, wastafelmeubel en radiator vernieuwen. Ook een toilet in de badkamer maken, dat is er nu nog niet. De materialen zijn in overleg te leveren.

WC bouwen in de schuur

Ik wil graag een wc (1 x 1 meter) met sanibroyeur en fonteintje in de schuur/bijkeuken. Muren van hout, tegelwerk/afwerking in overleg met de vakman, misschien alleen de vloer met tegels. Er staat nu een wasmachine, dus wel een watertoe- en afvoer. Klant weet niet of de afvoer goed genoeg is.

Nieuw zwevend toilet inbouwen en betegelen

Ik wil graag een nieuw zwevend toilet laten plaatsen en de toiletruimte laten voorzien van nieuw tegelwerk, half hoog. De nieuwe tegels dienen over de oude tegels heen geplaatst te worden. Ik schaf het materiaal zelf aan.

Schimmel verwijderen in de badkamer

Ik zou graag de schimmel laten verwijderen in de badkamer. Deze zit vooral op het plafond. Zodra de schimmel dood/weg is, zou ik het plafond willen laten behandelen zodat deze er weer als nieuw uitziet en beter bestand is tegen vocht. Er zou ook even gekeken kunnen worden naar het ventilatierooster om te kijken of hier een betere oplossing voor is zodat de schimmel weg blijft. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het verlagen van het plafond. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 10 m2. In de badkamer is er een ligbad gemonteerd. Echter is de afvoer niet goed aangesloten waardoor het water niet goed wegloopt. Graag laat ik de afvoer controleren en repareren.

Badkamer grondig renoveren

Ik wil de badkamer renoveren. In de badkamer willen wij een inloopdouche, toilet en wastafel. Eventueel een wastafel en een bad als de ruimte het toelaat. Afmetingen: breedte x lengte is 2.55 meter x 2.69 meter.

Toiletruimte opknappen

Ik wil graag mijn toiletruimte laten opknappen. Ik wil het staande toilet laten vervangen voor een hangend toilet, nieuwe tegels op de wanden en vloer en een ander wasbakje laten plaatsen. De ruimte schat ik op 1.2 x 1 meter groot en het tegelwerk wil ik tot halverwege de wanden. Ook de vloer moet opnieuw betegeld worden, ik geloof niet dat er in het toilet vloerverwarming ligt maar in de rest van het huis ligt dit er wel, dus dit zal wel goed gecontroleerd moeten worden voordat de tegels worden weggebroken.

Badkamer compleet renoveren

Wij willen graag begin maart 2016 de badkamer en eventueel het toilet beneden laten renoveren. We zullen zelf voor alle benodigde materialen zorgen. De badkamer: nieuw betegelen, nieuwe douche, badkamermeubel, toilet en een nieuw verwarmingselement. Badkamer heeft 1 schuine wand welke niet betegeld wordt. De ruimte zal maximaal 2 bij 2.5 meter zijn. Toilet beneden: nieuw hangend toilet, wastafeltje en opnieuw betegelen. De ruimte is ongeveer 1 bij 1 meter. Graag ontvangen wij offertes.

Douchecabine vervangen

De zijwand en deur van mijn douchecabine zijn na 18 jaar aan vervanging toe en de bak heeft een wel erg hoge instap. De zijwand staat op een muurtje van ongeveer 50 cm hoog. We willen wand en deur vernieuwen en de instap van de bak duidelijk verlagen. Bij voorkeur zonder breekwerk.

Badkamer en wc renovatie

Badkamer van ongeveer 2 x 2,7 meter: Slopen bad, wastafel,plafond, radiator, toilet en tegels (2 lagen). Plaatsen glazen douchewand, wastafel en toilet, radiator en plafond. Verleggen enkele leidingen. Alles betegelen. Toilet van ongeveer 0,9 x 2,1 meter Slopen wc en fonteintje en de tegels radiator. Plaatsen nieuw toilet fonteintje en tegels radiator. Inclusief levering. Afvoeren van alle afval

Renoveren van de gehele badkamer

Ik wil onze badkamer graag laten renoveren. Onze badkamer is ongeveer 3 bij 3 meter, niet erg groot. Alle muurtegels en de vloer eruit. We willen graag witte hoogglans muurtegels en matte antraciete vloertegels voor op de grond. We willen graag een inloopdouche mits dit mogelijk is, zonder bak en met 2 glaswanden. Badmeubel ook vervangen. Materiaal in overleg.

Douchebak verwijderen

I.v.m. een heupoperatie moet de douche makkelijker toegankelijk worden. Nu is er een douchebak, deze moet verwijderd worden. Provisorisch, simpel maar wel netjes oplossen. Graag een vrijblijvende offerte. Bij voorbaat dank. Met enige spoed.

Badkamer renoveren

Gehele badkamer renoveren. Leidingen moeten verplaatst en ingefreesd worden. Het betreft ook het leveren van de materialen als sanitair en tegels etc. Afmeting van de badkamer is 2,5 bij 3,5 meter. Wanden zijn 2.60 meter hoog en we willen het helemaal tot aan het plafond laten betegelen. Vloer moet ook betegeld worden. Toilet, bubbelbad, douche, badmeubel en radiator plaatsen. En we willen ook vloerverwarming laten aanleggen. Dus een bedrijf die verbouwing compleet kan verzorgen inclusief materialen. Het liefst per mail contact opnemen.

Door slechte ventilatie erg snel weer ...

Door slechte ventilatie erg snel weer schimmelig plafond;Een goed ventilatie systeem aanbrengen. De wanden moeten opnieuw betegeld (de tegels vallen er nu vanaf!) Oude granieten vloer (zeer poreus geworden en niet meer schoon te schrobben!) moet iets mee gebeuren;nieuwe vloer. En een wastafel-meubel met kraan en opbergruimte moet geplaatst worden. (moet nog worden gekocht). Ik heb foto's van de badkamer zoals die nu is en kan ze eventueel doorsturen als dat handig is. Hartelijke Groeten.

Hoi, ik wil graag dat mijn bad ingebouwd ...

Hoi, ik wil graag dat mijn bad ingebouwd wordt een desing radiator wordt geplaatst en een badmeubel gemonteert wordt.

Lekkage gehad. Volgens verzekeringsmij ...

Lekkage gehad. Volgens verzekeringsmij zijn tegels en voegwerk douchecabine niet in orde. Volgens zelf ingeschakeld bouwbedrijf lekt de afvoer. Verzekeringsmij gaat niet akkoord met dekking, dus nu zelf regelen. Douchecabine en douchbak liggen zijn er af gemonteerd. Aantal tegels zijn eraf getikt om muur en leiding te controleren. Opnieuw betegelen gehele doucheruimte (niet gehele badkamer), lekkage afvoer verhelpen, douchecabine/bak herplaatsen. Muren herstellen in gang, kamer achter badkamer en toilet beneden badkamer.

Het gaat om een verbouwing/renovatie van ...

Het gaat om een verbouwing/renovatie van de badkamer. De badkamer is 220 bij 240 en 240 hoog. Alles wordt nieuw aangeschaft. De toilet moet een kwartslag gedraaid worden t.o.v. het huidige toilet. Er komt een bubbelbad (Hoekmodel). Nu is er geen bad aanwezig (Er is al wel een afvoer en koud water aansluiting) De douche komt op dezelfde plaats als nu. De douche komtin de hoek en krijgt twee muurtjes (+/- 60x10x195 lxbxh) met daar tussen een glazendeur. Er komt een wastafelmeubel ongeveer op dezelfde plek als nu. De radiator moet worden verplaatst. De hele badkamer moet worden betegeld.

Ik heb een huis gekocht uit 1972. Het is ...

Ik heb een huis gekocht uit 1972. Het is in originele-slechte-huurwoning-staat. De badkamer dient volledig te worden gerenoveerd. Het lijkt nu op een betegelde slaapkamer, er staat-hangt niks. Ik wil graag een hangend toilet monteren,een nieuwe wastafel, nieuwe vloertegels en nieuwe wandtegels. Ik twijfel nog tussen een bad of douchecabine of gemetselde ombouw (glasstenen) voor de douche. De ruimte is nu volledig betegeld. Op de vloer kleine rode tegeltjes, op de muren tot aan plafond iets grotere beige-grijze tegels. Grootte 12 m². De installatie zal tussen 17-07 tot 1-08 moeten plaatsvinden. Adres is Swifterbant. Fotos van de badkamer zijn voorhanden.

we krijgen een casco badkamer waarbij de ...

we krijgen een casco badkamer waarbij de leidingen (ww/verw/electra/afvoer) afgedopt zijn. kortom, alleen de wanden staan. We willen hulp bij het aanpassen van het leidingwerk (freeswerkzaamheden in betontussenwandjes), er moet een betonvloertje worden gestort waar alle leidingen in weggewerkt worden. Na het opbouwen van tussenwandjes en inbouwapparatuur (dan kan ik zelf) zoek ik hulp voor de afwerking (tegelen) van de douche, wand en dergelijke. Afvoegen en verdere afwerking van e.e.a. kan ik zelf

De badkamer is kaal opgeleverd, sleutel ...

De badkamer is kaal opgeleverd, sleutel woning verwacht mei 2004, aanbrengen vloer en egaliseren, leidiningen verleggen, tegelen wand en vloer, installeren bad toillet wastafel design radiator, het zetten van een afschermingswand (rond douche).

De badkamer moet geheel vervangen ...

De badkamer moet geheel vervangen worden. De leidingen, zowel elektriciteit als water kunnen waarschijnlijk op de bestaande plaats blijven zitten. Het betreft een vrij eenvoudige badkamer met ligbad, badkamermeubel, designradiator en kast. De vloer en muren moeten betegeld worden, het plafond bij voorkeur bekleed met MDF-panelen. Het sloopwerk doe ik zelf.