Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor toilet duoblok plaatsen en aanpassing waterleiding en riool:

Toilet duoblok plaatsen en aanpassing waterleiding en riool

Wil alleen vervangen van mijn toilet en de daarbij gepaard gaande mogelijke aanpassing op waterleiding en riolering laten doen. Afvoer toilet zit in de vloer en op ongeveer 25/26 cm van de wand (hart gemeten). afmeting toilet lxb 115 x 85 cm Type toilet waaraan ik denk is Aquazuro duoblok Savio.
Onze klant uit Marknesse (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toilet duoblok plaatsen en aanpassing waterleiding en riool uit heel Nederland:

Verhoogd toilet monteren

Ik wil in mijn badkamer het bestaande toilet omruilen voor een verhoogd toilet. Tevens afvoer van het huidige toilet. Geplaatst moet worden: Het Aquazuro duoblok Misa. Dit past in iedere toilet- of badruimte. De wc heeft een zithoogte van 48 cm en is waterbesparend dankzij de dual-flush knop. EAN: 8711216478683

Duoblok plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn toilet kan vervangen voor duo blok - Duo blok is aanwezig

wc duoblok goed installeren

Wij hebben een Aquazuro duoblok Savio duoblok toiletblok aangeschaft bij de Praxis Leiderdorp. We hebben het dringende verzoek om dit te plaatsen en goed aan te sluiten in ons toilet. Een eerdere installatiepoging door een klusjesman is niet gelukt en leidde tot lekkage op het aansluitpunt van het toilet naar de afvoerpijp. Het toilet is door Praxis gecontroleerd en functioneert normaal, echter moet het nu vakkundig worden geplaatst tegen de wand en bij voorkeur door een erkende loodgieter die bekend is met de installatie van de toiletpotten die door Praxis worden geleverd. Voor plaatsing tegen de wand dient ook de aftapkraan verplaatst te worden.

Plaatsen toilet en fonteintje

Graag willen wij een nieuwe toilet en fontein geplaatst hebben ipv de oude. Dus uitbreken en opnieuw plaatsen van een duoblok en een nieuw fonteintje in het toilet.

Duoblok toilet plaatsen en oude vervangen

Ik heb op dit moment een toilet met hangend reservoir. Het reservoir is volgens mij al oud en spoelt tegenwoordig erg hard door zodat het water over de pot heen gaat. Ik wil dus graag af van het hangende reservoir, vandaar mijn keuze voor een duoblok toilet, bijvoorbeeld type Loire, momenteel in de aanbieding bij jullie. Ook graag afvoeren van de oude toiletpot en reservoir.

Nieuwe duoblok toilet

Ik krijg de sleutels van mijn nieuwe huis op 3 februari. Om de toekomstige klusjes dagen mogelijk te maken moet de kapotte toilet eruit en een nieuwe duoblok erin. Afvoeren oud materiaal optioneel.

Duoblok toilet afmonteren en een nieuwe installeren

Het gaat om een oude duoblok die moet worden afgemonteerd. Vervolgens zal er een nieuwe moeten worden geïnstalleerd. hiervoor hoeven geen leidingen te worden verlegd.

Duoblok toilet plaatsen

Duoblok toilet plaatsen aansluiten op afvoer en water toevoer.

Toilet installeren

Praxis heeft momenteel de Aquazuro duoblok Misa verhoogde toilet in de aanbieding voor 199 euro. Deze dient geïnstalleerd te worden in het toilet in de gang. Het is de bedoeling dat de vakman de huidige toilet ook verwijderd en afvoert.

Twee toiletten plaatsen

We willen twee duoblok toiletpotten met onderafvoer laten plaatsen en de oude toiletpotten laten verwijderen en afvoeren. Dit is het model: https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/toilet/duoblok-toiletten/aquavive-duoblok-loire-ao-vloerafvoer/5441394

Partners

Partners van Casius