Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchewand plaatsen:

Douchewand plaatsen

Ik wil een douchewand laten plaatsen van 2 meter hoog en 1 meter lang. Badkamer is 1 hoog. Mocht hij niet door trapgat passen kan hij door verhuisraam op 1 hoog in de slaapkamer. heb de wand gekocht bij Praxis en zoek een handige klusser. Zie foto.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchewand plaatsen uit heel Nederland:

Douchewand en deur plaatsen

Ik wil een douchewand + deur laten plaatsen. Afmeting 90 cm bij 90 cm. Verder willen we doucheset laten plaatsen. Eventueel kitten van douche.

Een douchewand plaatsen

Ik zoek een specialist die een douchewand kan plaatsen. Het betreft een Sealskin get wet W105 inloopdouche Walk In type A3 (divider) 750mm zilver hoogglans | 6 mm helder veiligheidsglas.

Badkamer slopen, afvoeren en vernieuwen

Huidige badkamer (1e verdieping) heeft origineel nog een granieten vloer met daarop tegelvloer en wandtegels in cement. Badkamer is door vorige eigenaar 20 cm vergroot (ten koste van de hal) over een lengte van circa 1,75 meter (inclusief de deur) voor het kunnen plaatsen van een bad. Muurtje is dus verplaatst, maar dit is ondeugdelijk gedaan. Wij willen nu de complete badkamer inclusief granieten vloer en verplaatst wandje compleet laten slopen en afvoeren. Alles nieuw opbouwen, en betegelen. De draai-richting (naar binnen) van badkamerdeur willen we ook veranderen. Huidig deurkozijn omdraaien en aanpassen of kozijn vernieuwen. In de nieuwe badkamer willen we een inloopdouche (op plek van het huidige bad) en wastafelmeubel. Zie tekening. Verdere afmetingen Badkamer zijn: 2,75 meter lang x 1,37 meter breed bij het bad en 1,15 meter breed bij de wastafel. Plafond is verlaagd, is nu 2,30 meter hoog en moet ook vernieuwd worden. We willen graag zelf de tegels, douchewand, badmeubel, etc. kopen maar wel in overleg met de vakman.

Monteren douchewand met draaideur

Plaatsen douchewand met glazen draaideur tussen 2 wanden, afmeting 215x88cm,

Douchewand plaatsen in badkamer

Wij willen douchewand plaatsen in badkamer 2m hoog en 90 breed op een stenenvloer. De douchewand kan direct geplaatst worden, deze schaffen wij zelf aan.

Plaatsen van een glazen douchewand

We hebben een praxis inloopdouche. De glazen douchewand dient opnieuw geplaatst te worden. De vorige douchewand is gesprongen tijdens montage door degene die de inloopdouche geplaatst heeft. We hebben lang op deze nieuw bestelde glazen douchewand moeten wachten dus montage graag zo spoedig mogelijk. 1 van 2 profielen is reeds geplaatst.

Douchewand plaatsen

Graag zouden wij de douche wand gekocht bij Praxis willen laten plaatsen. Het betreft een inloopdouche bevestigd aan één tegelwand en een stabiliteitsstang aan de andere wand afmeting douchewand 90/200 centimeter

Badkamer geheel vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen, de ruimte is 2x3 meter. Demontage van sanitair, bad en douchewand. Verzorgen van leiding werk voor het plaatsen van het wasmeubel incl 2 wasbakken. Stroom-int maken achter de spiegel, plus een stroomlijnt naast de wastafel. Leidingwater verzorgen tbc de douche bestaande uit opbouw regendouche en drain. 1x een nis in de douche wand. Leidinggeef tbc het toilet en monteren inbouw reservoir. Leiding werk tbv radiator. Gipsplafond plaatsen, sturen doen we zelf, spots monteren we zelf. Betegelen van vloer en zijwand, over bestaande tegels heen. Aanbrengen dekvloer. Afkitten van sanitair en tegelwerk. Badkamer is gelegen op de 2e verdieping.

Douchewand plaatsen

Ik heb een sealskin douchewand + deur en zoek iemand om hem te plaatsen

Douchewand plaatsen in badkamer

Ik wil een douchewand laten plaatsen in de badkamer. Het gaat om de Kabana walk in 120cm +inklapdeel 30 cm. Het moet vastgezet worden op de bestaande tegels. Het gaat om een nieuwbouwwoning.

Partners

Partners van Casius