Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douche cabine vervangen:

Douche cabine vervangen

Wij willen de oude douche cabine weg halen en een nieuwe laten plaatsen op de grond van 100 cm x 100 cm. Afvoeren doen we zelf en de nieuwe komt op dezelfde plaats. Rond september willen we starten.
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douche cabine vervangen uit heel Nederland:

Douchecabine vervangen

Ik zoek een badkamerspecialist die een douche cabine kan vervangen. Het gaat om het verwijderen van de oude cabine, het laten staan de de douchebak en het leveren en plaatsen van een nieuwe cabine.

Monteren Hoekinstap installatie (douche)

Wij hebben een Sicilie Hoekinstap 5MM douchewand gekocht bij jullie. Deze zouden wij graag gemonteerd hebben in onze badkamer. De afmeting van de cabine is 190x90. De cabine moet direct op de grond geplaatst worden, een opstapje of verhoging is niet nodig.

Badkamer renovatie

Badkamer verbouwen. Het is de bedoeling dat de oude materialen worden verwijderd en afgevoerd. De klussen zijn daarna het plaatsen van een nieuwe douche cabine en wc en badmeubel. Deze komen weer op de zelfde plek terecht. Daarnaast ook de grond en muur betegelen. De vloer is ongeveer 6m2, hier komen 60 x 60 2.20 m2 aan muren waar 40 x 40 tegels komen.

Inloopdouche plaatsen

We willen graag een inloopdouche laten plaatsen. Er staat nu een douchecabine. deze heeft een opstap van 15 cm. Er moet een douche cabine met een inloop zonder opstap voor in de plaats komen. Graag leveren en monteren van nieuwe douche. Ook oude douchecabine afvoeren. Onder huidig douchecabine zit een gat van 20 cm diep. Badkamer gelegen op begane grond.

Badkamer gedeeltelijk verbouwen

Graag zouden wij de badkamer gedeeltelijk renoveren en bruikbare zaken laten zitten of hergebruiken. - Douche cabine willen we graag vervangen door inloopdouche - Afhankelijk van de kosten ook wc vervangen door hangend toilet - Tegels vervangen - Lichtknop van trektouwtje naar schakelaar verplaatsen. - Stopcontact maken - Radiator toevoegen en aansluiten - Badkamermeubel en bad kan blijven. - Alle kranen kunnen blijven (kranen van bad, douche en badkamermeubel) Afhankelijk van de kosten ook wc beneden aanpakken in dezelfde stijl (tegels, hangend toilet, kraantje vervangen)

Monteren douche

Ik wil een douchecabine laten installeren, 90 x 90cm. De badkamer is leeg dus kan direct op de tegels worden geinstalleerd. De cabine schaf ik zelf aan.

Doucheputje uithakken

Ik heb, in verband met een mogelijke lekkage (de detectie heeft geen uitsluitsel gegeven), vorig jaar de wanden van mijn douche cabine opnieuw laten afkitten. Ook bij het douche putje heb ik dat laten doen en de 'kitter' klaagde erover dat er rondom dat putje te weinig ruimte was om de zaak echt goed af te kitten. Er zou rondom wat moeten worden uitgehakt om meer ruimte te creëren om daarna de zaak goed en waterdicht te kunnen afkitten.

Opknappen badcel

Badcel is ernstig verouderd. Verlaagd houten platen plafond moet er uit en eventueel plafond herstellen. In plaats van een douchehoek een douche cabine op dezelfde plaatsen. Graag nieuwe tegels op wanden en vloer, nieuw fontein meubel. Oude fontein meubel moet eruit worden gehaald. De leidingen hoeven niet verlegt te worden. De totale oppervlakte is 9 a 10 m2.

Douchecabine plaatsen

Er moet een nieuwe douche cabine geplaatst worden. De bestaande cabine moet verwijderd worden en afgevoerd. Deze is nu 90 x 80 cm. De kamer waarin de cabine geplaatst moet worden is 300 x 200 cm. Ik zag de Pepper Mint Douchecabine 230 x 85 x 85 cm of een vergelijkbare.

Plaatsen van douche cabine

Ik wil een douche cabine laten Plaatsen 90 x 90. Direct op de vloer geplaatst, op dit moment is de badkamer volledig vrij.

Partners

Partners van Casius