Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Lelystad of directe omgeving.

1467 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: twee badkamers installeren, douche en toilet plaatsen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en WC installeren en betegelen, bathroom renovation, badkamer opknappen of opnieuw aanleggen, badkamer verbouwen, badkamer in nieuwbouwwoning, badkamer verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, kleine badkamer renoveren, badkamer verbouwen, verbouwing badkamer, badkamer opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Lelystad:

Badkamer vloer tegelen

De vloer in de badkamer wil ik graag laten tegelen met tegels van 60 bij 30 cm. De oppervlakte hiervan is ongeveer 5 m2. Daarnaast moet de achterwand bij het zwevend toilet ook betegeld worden met dezelfde tegels.

Kleine badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist voor het renoveren van een all-in-one-badkamer van 210x210 cm. Voor de badkamer is al een ontwerp gemaakt. Deze bevat een badkuip, een losstaande douche, douchescherm en een wasbak. Ook moet de badkamer opnieuw betegeld worden, de oude tegels dienen eerst te worden verwijderd. Het gaat hierbij om: 3 wanden aan tegels circa 12 m2. Een hoek-bad van 2 m2 inclusief bedrading, leidingen en een wasbak. De leidingen dienen weggewerkt te worden.

Badkamer verplaatsen

Op dit moment zit de badkamer aan de voorkant van ons huis. Wij zouden informatie willen ontvangen voor de mogelijkheden en kosten om de badkamer te laten verplaatsen naar de zijkant van de woning. De leidingen zitten allemaal in de vloer. De badkamervloer is ook verhoogd. Het is niet op dezelfde verdieping. Wij twijfelen over verhuizen.

Douchecabine vervangen

Gamma, wij willen graag onze douchecabine laten vervangen voor een soortgelijke douchecabine. Wij hebben een word bestand toegevoegd met foto's van de huidige situatie. We willen graag het hele pakket, douchecabine en alles afvoeren ook.

Kleine badkamer renoveren

Ik wil bij mijn dochter de badkamer laten renoveren. Het is klein, 1,93 bij 2,13 meter. We willen nieuwe vloertegels, wandtegels, wasbak, douchecabine, toilet, verlichting, spiegel et cetera. Eventueel leidingen verplaatsen of frezen.

Sanitair installeren in de garage

Ik wil in een betegelde garage een invalidetoilet en douche en wasbak laten plaatsen. Er is al een wateraansluiting. Er moeten wel wat leidingen doorgetrokken worden. Ook moeten er beugels geplaatst worden.

Douchebak en schuifdeuren vervangen

Pude douchebak in de hoek verwijderen met 2 deuren en een nieuwe plaatsen. Het is geen volledige cabine echt alleen 2 deuren en een douche bak . Het staat er nu maar is aan vervanging toe . We hebben nu 2 schuifdeuren en dat willen we graag terug ivm de wc die er naast staat en je geen klap deuren kan openen dan . Geen tegelwerk alleen de douchebak en de deuren vernieuwen en nieuwe douchkop en kraan

Staand toilet vervangen door hangend toilet

We willen de staande toilet in de badkamer en in de toiletruimte met hangende toilet vervangen. Daarnaast willen we designradiator, nieuwe wastafelkast en spiegelkast laten plaatsen.

Nieuwe douchecabine monteren

Ik ben van plan om een nieuwe douchecabine te nemen. Maar wat kost het om de oude te demonteren en de nieuwe te monteren? Oude douchecabine moet afgevoerd te worden. Ik ben alleen en dit is lastig weg te brengen. Standaarddouchecabine van 90 bij 90 cm.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een glazen douchecabine laten plaatsen. Graag ontvang ik hier z.s.m. een offerte voor aangezien het op korte termijn uitgevoerd moet worden, als dat mogelijk is. Kan het eventueel ook op zaterdag uitgevoerd worden?

Aanpassing badkamer

Ik wil graag een offerte voor het verwijderen van een bad uit de badkamer en het betegelen van de wand en vloer op de plek waar het bad heeft gestaan. Plus een offerte voor het plaatsen van een toiletpot (KIWA-keurmerk of CE-keurmerk) op de plek waar het bad heeft gestaan, inclusief aan- en afvoer.

WC en fonteintje vervangen en ruimte betegelen

Graag wil ik het volgende in de wc ruimte: Het huidige toilet en fonteintje verwijderen. De vloer en wanden tot halverwege de muur betegelen. Een nieuw toilet (staande pot) met grondafvoer plaatsen en een nieuw hoekfonteintje plaatsen. Wij hebben het nieuwe sanitair al aangeschaft. De afmeting van de ruimte is ongeveer 2 x 1.5 x 2.5 meter. Inclusief afvoeren van het oude materiaal.

Douchestang plaatsen

Ik wil graag een douchestang en een plafondstang laten plaatsen. Gaarne ontvang ik een offerte met opgave van de kosten en binnen welke termijn het plaatsen mogelijk is.

Sanitair plaatsen

Ik wil graag 2 maal een fonteinset, inclusief koudwater kraan laten monteren in de wc's en 2 wastafels inclusief kranen, in badkamer. Het betreft vervangen van oud sanitair. Alles is makkelijk toegankelijk. Het huis is uit bouwjaar 2000 en de maatvoering is standaard.

Douchekraan plaatsen

We willen een douchekraan laten plaatsen waarvan de oude de thermostaat van slag is. Hartafstand is 15 cm. Merk Grohe en type My Fox. Verder nog wat kleine klusjes.

Enkele douchewand monteren

Ik heb een douchewand aangeschaft via Praxis, nu wil ik deze douche wand eventueel laten plaatsen, het gaat om een douche wand van 90 cm met stabilisator en een muurprofiel.

Deur en wasbakken vervangen

Ik wil een binnendeur en 2 wasbakjes op het toilet z.s.m. laten vervangen

Douchecabine in een badkamer plaatsen en oude afvoeren

Verwijderen en afvoeren oude douchecabine. Plaatsen van nieuwe douchecabine "Pure Cab 115 x 90", die op 12 nov. Is aangeschaft bij de Praxis en reeds ter plaatse aanwezig is.

Douchecabine plaatsen

Ik zou graag een douchecabine willen herplaatsen en vloer binnen douchecabine bewerken en betegelen. Afmeting 90 x 90 cm. De tegels zijn al in huis.

Badkamer en toilet vernieuwen

Ik wil een badkamer vloer en wanden opnieuw laten tegelen. En oude tegels verwijderen. Hangtoilet plaatsen (gat is er al). Douchewand plaatsen. Wasbak meubel plaatsen. Aparte Toiletruimte opnieuw tegelen, hangtoilet monteren en gat boren. Het gaat om een totaal oppervlak van 22,9 m2 en er moet tot aan het plafond betegeld worden. De meeste spullen hebben we al, maar lijm bijvoorbeeld niet.

Doucheputje waterdicht maken

Alleen waterdicht maken van mijn doucheput

Toilet begane grond verbouwen

Ik wil graag het toilet laten verbouwen. Het gaat om normaal standaard toilet op de begaande grond. Afmeting van het toilet is 110 x 90 x 254 cm. De werkzaamheden zijn volgens mij onder andere sloopwerk, hangende toilet plaatsen, afvoer verplaatsen (boren in de vloer). Wasbak en meubel plaatsen, tegelen van de wanden en vloer. Verlaagde plafond maken, inclusief het plaatsen van spots. Dus van A t/m Z eigenlijk. Materialen zijn voor mij. Ik wil graag een offerte voor arbeidskosten vragen.

Douchekraan, voegen en kit vervangen

Wij willen een oude douchemengkraan laten vervangen door een nieuwe die we inmiddels bij Gamma hebben aangeschaft. Verder willen wij enkele voegen laten vervangen. Daarnaast moet het kit langs de douchebak worden vernieuwd. We hebben wel een tube voegenreiniger van Alabastine gekocht, maar nog geen kit. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.

Douchekraan monteren

Douchekraan ophangen in de badkamer. Kamer een nieuw.

Klussen in de badkamer

Ik wil graag in de badkamer een aantal klussen laten uitvoeren: of een inloopdouche of een douche met een lage instap plaatsen, een wastafelplaatsen met onderkast en een badkamermeubel. De badkamer is circa 2 x 2 meter of 2.5 x 2.5 meter. De tegels hoeven niet vervangen te worden, behalve misschien de onderste rand. Tegels zijn daarvoor aanwezig.