Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Lelystad of directe omgeving.

1422 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: badkamer en toiletten installeren in nieuwbouw, badkamer en twee toiletten renoveren, complete toilet en badkamer nieuw bouwen, badkamer en aparte WC verbouwen, badkamer vervangen, nieuwe badkamer aanleggen, bathroom- and toiletrenovation, badkamer boven en toilet beneden renoveren, badkamer vernieuwen, badkamer en toilet aanleggen, installeren van complete badkamer en toilet, badkamer bouwen in de slaapkamer, badkamer renoveren, badkamer en toilet renoveren, badkamer en toiletruimte opknappen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Lelystad:

Enkele douchewand monteren

Ik heb een douchewand aangeschaft via Praxis, nu wil ik deze douche wand eventueel laten plaatsen, het gaat om een douche wand van 90 cm met stabilisator en een muurprofiel.

Deur en wasbakken vervangen

Ik wil een binnendeur en 2 wasbakjes op het toilet z.s.m. laten vervangen

Douchecabine in een badkamer plaatsen en oude afvoeren

Verwijderen en afvoeren oude douchecabine. Plaatsen van nieuwe douchecabine "Pure Cab 115 x 90", die op 12 nov. Is aangeschaft bij de Praxis en reeds ter plaatse aanwezig is.

Douchecabine plaatsen

Ik zou graag een douchecabine willen herplaatsen en vloer binnen douchecabine bewerken en betegelen. Afmeting 90 x 90 cm. De tegels zijn al in huis.

Badkamer en toilet vernieuwen

Ik wil een badkamer vloer en wanden opnieuw laten tegelen. En oude tegels verwijderen. Hangtoilet plaatsen (gat is er al). Douchewand plaatsen. Wasbak meubel plaatsen. Aparte Toiletruimte opnieuw tegelen, hangtoilet monteren en gat boren. Het gaat om een totaal oppervlak van 22,9 m2 en er moet tot aan het plafond betegeld worden. De meeste spullen hebben we al, maar lijm bijvoorbeeld niet.

Doucheputje waterdicht maken

Alleen waterdicht maken van mijn doucheput

Toilet begane grond verbouwen

Ik wil graag het toilet laten verbouwen. Het gaat om normaal standaard toilet op de begaande grond. Afmeting van het toilet is 110 x 90 x 254 cm. De werkzaamheden zijn volgens mij onder andere sloopwerk, hangende toilet plaatsen, afvoer verplaatsen (boren in de vloer). Wasbak en meubel plaatsen, tegelen van de wanden en vloer. Verlaagde plafond maken, inclusief het plaatsen van spots. Dus van A t/m Z eigenlijk. Materialen zijn voor mij. Ik wil graag een offerte voor arbeidskosten vragen.

Douchekraan, voegen en kit vervangen

Wij willen een oude douchemengkraan laten vervangen door een nieuwe die we inmiddels bij Gamma hebben aangeschaft. Verder willen wij enkele voegen laten vervangen. Daarnaast moet het kit langs de douchebak worden vernieuwd. We hebben wel een tube voegenreiniger van Alabastine gekocht, maar nog geen kit. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.

Douchekraan monteren

Douchekraan ophangen in de badkamer. Kamer een nieuw.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag de badkamer verbouwen. De afmeting is 2 x 2 meter. Er moet een douche, wastafel en toilet in komen. De badkamer heeft nu een wastafel, douche en toilet. Deze mogen worden verwijdert. Ook het tegelwerk mag worden verwijdert.

Klussen in de badkamer

Ik wil graag in de badkamer een aantal klussen laten uitvoeren: of een inloopdouche of een douche met een lage instap plaatsen, een wastafelplaatsen met onderkast en een badkamermeubel. De badkamer is circa 2 x 2 meter of 2.5 x 2.5 meter. De tegels hoeven niet vervangen te worden, behalve misschien de onderste rand. Tegels zijn daarvoor aanwezig.

Douchebak en cabine laten plaatsen

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen inclusief douchebak.

Toilet renoveren

Renovatie van een toiletruimte van 117 x 90 cm. Tegelen en nieuw toilet plaatsen. Tegelen over de bestaande tegels van de vloer. Die zijn al in huis. Er hoeven geen nieuwe tegels op de wanden te komen. De nieuwe staande toiletpot met daaraan vast het spoelsysteem heb ik ook al. Graag uw offerte hiervoor. Bij voorkeur in de middag of avond bellen.

Toilet en kranen vervangen

Betreft het vervangen van een duoblok (staand) toilet. Tevens wil ik het fonteintje in de toiletruimte en de keukenkraan laten vervangen. Alles blijft op dezelfde plek, dus leidingen et cetera hoeven niet aangepast te worden. Graag per email ( ivm slechthorendheid) reageren.

Keukenkraan en toiletpot vervangen

Ik wil mijn staande toiletpot en keukenkraan laten vervangen. Het toilet is op zich nog goed, maar hij spoelt niet goed door. Hij mag vervangen worden door eenzelfde toilet. Geen tegels vervangen e.d. Ook wil ik graag het fonteintje in het toilet laten vervangen. Het betreft een hoekfontein. De oude mag eraf en de nieuwe erop. De keukenkraan is door mijn schoonzoon geïnstalleerd maar hij werkt niet goed. Ik wil deze graag laten vervangen door een eenvoudige keukenkraan.

Badkamers verbouwen in een hotel

Wij willen 11 badkamers verbouwen, afmetingen 170 x 216 en 235 hoog. In de badkamer moet een douche toilet en badmeubel met spiegel. Wand en vloer opnieuw betegelen, tegels in overleg

Badkamers in hotel verbouwen

Verbouwing van 11 hotelbadkamersmet een budget van €3500 per kamer. Onderstaande is gewenst: - Inloopdouche in plaats van een badkuip - Vervanging wastafel - Nieuw tegelwerk vloer + wanden - Gipsplafond Afmetingen: hoogte: 235 cm Diepte: 170 cm Breedte: 216 cm Proefkamer in juni nog geplaatst, sfeer impressie per mail beschikbaar.

Badkamerrenovatie

Ik wil badkamer laten renoveren, deze is 2,85 bij 2,10 meter groot. Betreft een nieuwe was tafel/meubel met dubbele kraan plaatsen. Was machine aansluiting verplaatsen naar zolder. Inloop regen douche en nieuw toilet de badkamer. De badkamer zal ik zelf slopen. De leiding zou ik graag in de muur en vloer weg laten werken. Tevens de wanden en de vloer op nieuw betegelen. Eventueel een bad plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. Wanden moeten opnieuw betegeld worden, vloertegels moeten eruit en opnieuw betegeld worden. Er zitten wandtegels op de wanden. De vorige bewoner heeft geprobeerd hier overheen te tegelen maar deze tegels komen allemaal weer los. Dit moet dus netjes gemaakt worden alvorens hier (wederom) overheen betegeld mag worden. Alle verdere accessoires zijn aanwezig: Toilet, wandmeubel, kranen, verwarming, douchecabine enzovoorts. Deze mogen geïnstalleerd worden. Ik schat de badkamer in op ca. 9 m2.

Douchewand en louvredeurtjes monteren

Wij hebben op 29 april bij Praxis een douche-zijwand besteld en 2 louvredeurtjes en willen die laten monteren. Het gaat om de douche-zijwand ZW90+ 30 X 190 cm SOFTCUBE FIXIL en louvredeurtjes, wit open, FSC 201.3 x 49.4 cm. Achter de louvredeurtjes moeten ook 2 planken en een kapstokroede gemonteerd worden. De deurtjes zijn in totaal 98,8 cm breed en de opening waarin ze geplaatst moeten worden is 107 cm breed. De opening moet met plintmateriaal worden versmald, zodat de deuren goed zullen passen. Ik ontvang graag uw offerte voor deze klus.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting is 1.68 x 2.40 meter. Daarbij de wasmachine verplaatsen naar de verdieping boven. Ik wil een douche-bad, toiletmeubel, toilet en design radiator laten plaatsen. Omdat het houtskeletbouw betreft wil ik de badkamer laten afwerken met vinyl op de vloer en wanden.

Lekkage bij de doucheput en -afvoer oplossen

Volgens de bewoners lekt de douche bak waardoor het water naar de buiten muren loopt. De douche put moet vervangen worden en noodvulling/kit aangebracht worden op de douche bak zodat er geen water meer naar beneden loopt. Ook graag afvoer/put van bad controleren. (Op dit moment is het water afgesloten).

Hangend toilet plaatsen

Ik wil beneden een hangend toilet met ombouw laten plaatsen en betegelen als dat mogelijk is. Alleen de ombouw betegelen. Beneden toilet verwijderen. Boven in de badkamer een hangend toilet met ombouw plaatsen en betegelen. Alleen de ombouw betegelen. Oude toilet verwijderen.

Wastafel in de WC aansluiten en nieuwe vloer maken

Ik heb een wc fonteintje hangen, maar zowel water als afvoer is niet aangesloten, moet gebeuren. De vloer, lei, moet eruit en tegels erin, ongeveer 1 m2, plus het doortreksysteem blijft vaak hangen, eventueel nakijken of een nieuwe erin. Op 5 ramen nieuwe uitzetijzers aanbrengen en op een ook een slot, dat pas later, ik moet de ramen eerst nog lakken. Wat zou dit gaan kosten?

Bestaande badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer van 6 m² graag vernieuwen. De bestaande radiator moet verwijderd worden en we willen er vloerverwarming laten aanleggen. We willen nieuwe wand- en vloertegels laten plaatsen. Er moet een vloerdrain worden geplaatst in de betonnen vloer. Er moeten aanpassingen aan de waterleiding, de riolering en het elektra worden verzorgd. We willen er graag een verlaagd plafond in met inbouwspots. In het douchegedeelte willen we graag een regendouche en kranen laten plaatsen. Er moeten ook wastafels en kranen worden geplaatst. Het afvoeren van het puin kan naar de HVC met een gemeentepas en kan zonder kosten. Wij zullen alle materialen zelf aanschaffen. We maken graag een afspraak om het werk hier te bespreken en ontvangen daarna uw offerte. We willen het werk eind april of eind mei in overleg inplannen.