Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Lelystad of directe omgeving.

1446 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: 8 Toiletten renovatie, badkamer renoveren en (dakterras)balustrade aanleggen, leidingen leggen voor 8 badkamers, badkamer verplaatsen naar een andere ruimte, badkamer en toilet in garage bouwen, badkamer 2e verd. renoveren en toiletruimte beneden, badkamer en wc bg verbouwen, nieuwe badkamer plaatsen, 2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd), een badkamer uitbouwen en opnieuw inrichten, renovatie badkamer en toilet beneden, nieuwe badkamer realiseren, hangtoilet plaatsen en badkamer renoveren, een oude badkamer renoveren, badkamer en 2 toiletten installeren en tegelen & BG tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Lelystad:

2 x Inloopdouche installeren en afwerken (BG en 1e verd)

Vanwege een urgente zorg-situatie graag op korte termijn twee inloopdouches installeren. Eentje op de begane grond en de andere op de 1e verdieping. Boven is de douchecabine er al uitgehaald. Graag ook tegelen en aansluitingen afvoer e.d. regelen. In de slaapkamer op de begane grond dus ook een inloop-douche installeren, ook wand tegelen en douchevloer tegelen, wastafel plaatsen en leidingwerk regelen, etc. Al het sanitair en de tegels zijn al aanwezig. Graag iemand die op tijd is en afspraken nakomt want oudere patient kan momenteel niet douchen.

Badkamer renoveren

Wil graag een bad in plaats van een inloopdouche en een nieuwe douche in plaats van een bidet . Badkamer is 2,2 bij 4. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Indeling wijzigen

Douchewand plaatsen

Ik wil een douchewand laten plaatsen van 2 meter hoog en 1 meter lang. Badkamer is 1 hoog. Mocht hij niet door trapgat passen kan hij door verhuisraam op 1 hoog in de slaapkamer. heb de wand gekocht bij Praxis en zoek een handige klusser. Zie foto.

slufter en kitwerk herstellen

na inspectie van de verzekering blijkt een slufter niet goed aangelegd te zijn en is ook het kitwerk onvoldoende. Het badgedeelte zodanig verbouwen dat deze rechtstreeks op de badkamervloer terecht komt en goed kan wegstromen

Douche cabine vervangen

Wij willen de oude douche cabine weg halen en een nieuwe laten plaatsen op de grond van 100 cm x 100 cm. Afvoeren doen we zelf en de nieuwe komt op dezelfde plaats. Rond september willen we starten.

Douche deuren plaatsen

Ik heb al een douche bak zitten ik wil alleen deuren laten plaatsen nog.

Badkamer vernieuwen: nieuw sanitair, opnieuw betegelen

Wij willen de badkamer vervangen de maten zijn 2 bij 3 meter. De vloer zal ongeveer 80 cm smaller zijn door het bad. Ik wil een nieuwe douchecabine, bad, toilet, spiegelwand en wastafel meubel laten plaatsen en het opnieuw betegelen van wanden en vloer. Graag de kosten voor het slopen van huidig materiaal benoemen op de offerte. Ik heb het bad, de douchecabine, tegels, etc. zelf, alleen niet het materiaal om het te bevestigen.

Douche plaatsen + douche bak plaatsen

Bestaande wordt bad door ons zelf weggehaald. Dus u heeft alle ruimte alles is al betegel alleen douche bak plaatsen + douche 100/100.

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer verbouwen. Afmetingen zijn: 240 bij 260 cm ongeveer. Ik wil ook alles betegeld hebben tot aan plafond. Wellicht dat ik een verlaagd plafond wil maar daar zijn we nog niet uit. Tegels mogen in overleg geleverd worden door de vakman. Ik zorg ervoor dat de badkamer volledig gestript is. Uitvoering in overleg.

Douchewand plaatsen

Douchewand installeren in badkamer. Het gaat om 2 wanden met deur van 90 x 90 cm.

Badkamer betegelen en installeren van meerdere accessoires

Het betreft een 2e badkamer in een nieuwbouwhuis. Leidingen zitten al op de juiste plek. Afmeting 163 x 275 cm. Douche, douchewand, toilet, wasmeubel en designradiator moeten geplaatst worden. De vloer moet in zijn geheel betegeld worden. Vakman mag de tegels in overleg aanleveren.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De huidige badkamer, bad, douche(bak), wandcloset, wastafel, handdoek radiator en tegelwerk moet worden gesloopt en afgevoerd. De nieuwe badkamer krijgt een inloopdouche met 2 regen douches, wandcloset, wastafelmeubel met 2 kranen en handdoek radiator. Toilet wordt verplaatst, afvoer kan evt. weggewerkt worden achter koof. Badkamer is ca. 2,28 m x 2,68 m.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine (hoekinstap) op tegels laten plaatsen. Tussen 16/9 en 24/9 uitvoeren.

Badkamer plafond vervangen

Plafond vervangen in mijn badkamer door geleden waterschade totaal + - 6 vierkante meter Het opnieuw plaatsen van de spots in het plafond Het pleisteren van het plafond U kunt beter even komen kijken naar hoe het er uit ziet.

Wastafel verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die een wastafel op zolder weg kan halen.

Badkamervloer voegen en kitten

Na 10 jaar hebben we een lekkage vanuit de badkamer. Uit inspectie vloer concluderen wij dat tegels opnieuw gevoegd moeten worden en randen inloopdouche opnieuw gekit. De badkamer is 4 bij 4 meter groot en de inloopdouche 120 bij 120 cm.

Douchecabine monteren

Wij willen graag een douchecabine, gekocht bij Praxis, laten monteren en wil graag een offerte ontvangen. Het is een compleet gerenoveerde badkamer dus alles is gereed voor installatie. De douchecabine is van het type: Douchecabine Indus Aurlane 115 x 90 cm.

Doucheruimte opnieuw voegen en kitten

Ik wil de ruimte van de douche graag opnieuw laten voegen en kitten. Dit ivm lekkage. De ruimte is 88cm breed, 81cm diep en 250cm hoog.

Badkamer renoveren

In de badkamer zal er over de oude tegels, wand en vloer, betegeld moeten worden. De oppervlakte hiervan is ongeveer 30 a 35 m2. Verder zou ik graag een verlaagd plafond willen laten plaatsen en moet er een douche, toilet, wastafels en kranen geïnstalleerd worden. Tevens moet er 1 wand gestuukt worden.

Douchecabine monteren

Ik wil een douchecabine laten plaatsen en de oude moet gedemonteerd worden en ook direct afvoeren. De douchecabine ga ik zelf kopen. Graag een offerte.

Nieuw toilet plaatsen inclusief leidingwerk

Ik wil op de 1e verdieping in de badkamer een toilet plaatsen, hier zijn zover ik weet geen leidingen voor aangelegd of die liggen er wel maar dan onder de tegels verstopt.

Douche hoek renoveren

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn douchehoek kan renoveren. De tegels moeten gesloopt en vernieuwd worden. De afvoer en het plafond ook. Alles moet goed waterdicht. Het gaat om 4 m2 De douche hoek plaats is 100x100.

Badkamer vloer betegelen

De badkamer vloertegels moeten verwijderd worden, vervolgens wil ik er nieuwe tegels in. Ook moet de plaats waar gedoucht moet worden iets verlaagd worden zodat het water afloopt en ook moet er een goede afvoer worden geplaatst. De badkamer is 2 bij 2 meter.

Douchecabine plaatsen + nieuw douchebak plaatsen

Bij Praxis hebben wij een douchecabine + douchebak in bestelling. De bestaande douchecabine + bak dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast willen we de bestaande wasbak vervangen door een wastafel met een kastje eronder, ook gekocht via de Praxis.

Monteren en adviseren regendouche en douchekraan

Is het mogelijk dat u een offerte stuurt voor het monteren van nieuwe douchekraan en een regendouche? Beiden zijn nog niet aangeschaft maar laten ons graag adviseren.