Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Dronten of directe omgeving.

266 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: volledige badkamer plaatsen in nieuwbouw woning, verbouwing badkamer, verbouwing badkamer en toilet, complete badkamerrenovatie, verbouwen badkamer, badkamer en toiletruimte verbouwen, toilet beneden uitbreiden, renovatie badkamer en toilet, badkamer renovatie, badkamer en toiletten installeren, renovatie badkamer, badkamer installatie/renovatie, doucheruimte en toiletten renoveren, gehele badkamer renovatie, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Dronten:

Leiding- en aansluitingswerk nieuwe badkamer

Ik zoek een loodgieter die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn badkamer. Het gaat om het omlaag brengen van de bestaande afvoerleiding. Daarnaast moeten er aan- en afvoerleidingen ten behoeve van de douche, wc, wastafel en wasmachine geplaatst worden. Ook met er een toilet worden aangesloten en de de wastafel worden opgehangen.

Montageklussen in de badkamer

In de badkamer wil ik een aantal klusjes uitvoeren: Het ophangen van een plafonierre, grijpstang bevestigen en een infrarood kacheltje ophangen.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen hal en woonkamer. Afmetingen circa 165 x 260 hoog. Weet ik nog niet

Douchebak plaatsen

Ik wil graag een douchebak laten plaatsen.

Douchebak monteren

Ik wil een douchebak laten vervangen. De wanden van de douche staan nog op zijn plaats, de onderbak moet vervangen worden. I.v.m. haast indien mogelijk voor woensdag 7 maart. Graag z.s.m. contact opnemen om een afspraak te maken. Indien mogelijk offerte in het engels, mevrouw spreekt geen Nederlands. Dit formulie is ingevuld door praxis medewerker. Graag bellen voor afspraak/offerte.

Sanitair- en tegelwerk in de badkamer

Ik wil sanitair en tegelwerk laten uitvoeren in het toilet. Ik wil een wc en een inbouwreservoir inbouwen. Eventueel wil ik ook de tegelvloer en wanden betegelen. Als de prijs goed is willen we de badkamervloer ook doen. Het oppervlak dat betegeld moet worden is ongeveer 7,5 m2.

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine plaatsen. De oude cabine is al verwijderd. De nieuwe douchecabine hebben wij ook al aangeschaft.

Bad inbouwen in bestaande badkamer

We gaan in oktober verhuizen naar een woning in Dronten. In de huidige badkamer is nog geen bad aanwezig en we willen graag weten wat de kosten zijn voor het inbouwen van een Whirpool. Wij weten nog niet hoe groot het bad kan worden en wat de mogelijkheden zijn. We willen graag weten wat de kosten zijn bij inbouwen (dus ook met de tegels die nu ook in de badkamer gebruikt zijn, voor de inbouw) of alleen een los bad plaatsen. De tegels zouden dan nog moeten worden aangeschaft. Ik heb een plattegrond in bezit die ik u kan laten zien of u kunt vanaf het moment dat wij de sleutels ontvangen kunnen komen kijken.

Badkamer verbouwen en installeren

Badkamer verbouwen B x D 2,5 x 2,5 Nieuwe wand en vloertegels badkuip verwijderen. Aanbrengen dubbel wastafels Grote spiegel en heldere verlichting. Verwijderen oude toilet en aanbrengen toilet zwevend. Inrichting moet nog uitgekozen worden, evenals de tegels en wanden , ontwerp ect.

Badkamer compleet verbouwen

Complete verbouwing

Bad plaatsen

Wij hebben vorig jaar een huis gekocht in Dronten waarvan de badkamer kort daarvoor gerenoveerd is en ook prima aan onze wensen voldoet. Echter zouden wij daar graag een bad in zien. Er zit nu een inloopdouche in, hierin zou dan een zijwand geplaatst moeten worden met een deur zodat het bad ernaast kan. Is het mogelijk om hier een offerte voor te maken? Bij voorkeur mailen, niet bellen.

WC vernieuwen

Ik wil graag een nieuw toilet, een nieuw fonteintje en nieuwe tegels op wand en vloer.

Hangend toilet plaatsen

Hangend toilet aansluiten op riool en water, eventueel waterleiding in muur frezen over ongeveer 1 meter .

Toiletruimte renoveren

We willen graag een hangend hoektoilet geplaatst hebben met een klein fonteintje en de vloer en wanden moeten worden glad gestukadoord en eventueel daarna betegeld. Het hangende toilet is ter vervanging van een staand toilet. Op de plek waar het fonteintje moet komen zit een leiding (er heeft hier in het verleden ook een fonteintje gezeten). Het toilet is opengebroken, de muren zijn heel slecht afgewerkt. De vloer zal geëgaliseerd moeten worden en daarna betegeld worden.

Bad ombouwen tot inloopdouche

Badkamer is 2.05 x 2.60 meter. Er zit nu een badkuip in met daarnaast een wandje waar een prefab douchecabine tegenaan staat. Wandje en douche zijn achteraf bijgeplaatst. Dit mag allemaal weg en dan een inloopdouche op de plaats van de badkuip. Er is een breedte van ongeveer 1.30 voor de douche, dus dat moet makkelijk passen. Om te beginnen ben ik benieuwd wat zo een klus ongeveer kost. Dus verwijderen badkuip, wand en douchecabine. En dan maken van een inloopdouche met water aan- en afvoer, (glas)wanden en zitje. Kan dit binnen een dag worden gerealiseerd?

Blad en waskommen in badkamermeubel vervangen

Wij hebben in de badkamer een meubel met een MDF blad met toplaag van 38 mm dik en 130 cm lang met daarin 2 waskommen. Het blad en één van de kommen zijn beschadigd. Wij willen het blad en de waskommen laten vervangen. Onze wens is om een blad te laten plaatsen van MDF of composietmateriaal met daarin één langwerpige grote wasbak. Er zijn twee afvoeren. Het is een blad met aan de linkerzijde een afgeschuinde hoek. De breedte is links 24 cm en rechts 50 cm. De voorzijde meet 101,2 cm. Er moeten doorvoer openingen voor 2 kranen in het blad worden gemaakt. Graag laten we het blad hier goed inmeten en bespreken de mogelijkheden en de materiaalkeuze. Wij ontvangen graag voor beide materialen en de wasbak een prijsopgave.

Renoveren badkamer

Afspraak aan huis tb.v. het bespreken van het renoveren van onze badkamer. Er is haast bij want we hebben een kleine lekkage.

Nieuwe douchebak en douchescherm plaatsen

Vanwege lekkage in de afvoer moet er een nieuwe douchecabine geplaatst worden

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen over de huidige tegels heen. Alle materialen zijn al gekocht. - Afmetingen badkamer: 2.05 x 2.20 x 2.60 meter

Toilet ontwerpen en renoveren

Graag een voorstel doen of ontwerpen van het toilet op de begane grond en na akkoord ook uitvoeren. Het betreft het verwijderen van het huidige toilet, tegels en plavuizen. Daarna conform afgesproken ontwerp toilet opnieuw inrichten, betegelen, afwerken. Graag een zwevend toilet en dat het water reservoir mooi wordt weggewerkt, verder een fonteintje met een moderne uitstraling. Alle werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, inclusief het verwijderen van afval. Afmetingen toilet zijn 88 x 115 cm.

Toiletruimte vernieuwen

We willen een nieuw staand toilet en fonteintje laten plaatsen en nieuw tegelwerk op vloer en wanden. Het gaat om de toiletruimte op de begane grond, het vloeroppervlak is 100 x 135 cm en het oppervlak voor de wandbetegeling is 370 x 150 cm. De materialen zijn nog niet aangeschaft.

Badkamerrenovatie: badkamer renoveren

Graag offerte voor het renoveren van de badkamer. Alle materialen schaffen we zelf aan behalve de benodigdheden voor het loodgieterswerk. De klus betreft: -verleggen afvoer douche en drain inhakken; -verleggen afvoer bad; -vloerverwarming op centrale verwarming aanleggen; -voorzetwand plaatsen t.b.v. inbouwkranen; -verleggen waterleiding douche, bad en wastafel; -verplaatsen radiator; -wanden en vloer egaliseren; -waterdicht maken; -gedeeltelijk betegelen van wanden en de rest stuken.

Toilet vernieuwen

Wij willen graag het toilet vernieuwen. Huidige tegels eraf, nieuwe tegels erop. Ook willen we een hangend toilet in plaats van een staand toilet. Hier moet ook een ombouw voor worden gemaakt. Het is een standaard toiletruimte. Materialen regelen wij zelf.

Inloopdouche creëren

Het bestaande ligbad en de douche dienen te worden verwijderd zodat er een inloopdouche gecreëerd kan worden. Hiervoor dient een glazen wand geplaatst te worden en de vloer en de wanden betegeld. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Renovatie van de badkamer

Badkamer moet geheel gerenoveerd . Verwijderen oude badkamer,e.v. leidingen verleggen ,aanleg toilet. Plaatsen nieuwe badkamer. Badkamer is 170-176 en 240 hoog . Geheel betegelen.