Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nieuwe badkamer:

Nieuwe badkamer

Badkamer van 2 bij 2 m opbouwen. De oude badkamer is er al uitgesloopt. Plafond stucen, betegelen tot aan plafond, vloer betegelen. Ligbad inbouwen. Douche met glazen wand en schuifdeur installeren. Verleggen en verbergen en vervangen van de bestaande leidingen. Kranen voor douche en bad ook installeren.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe badkamer uit heel Nederland:

Kamer boven ombouwen tot badkamer

Wij willen de badkamer uitbreiden of verplaatsen. Daarnaast willen we ook dat er een toilet boven komt. Wij twijfelen of we de muur doorbreken tussen de oorspronkelijke badkamer en slaapkamer of de badkamer verplaatsen naar de andere kant van de bovenverdieping. Het gaat om ongeveer om een ruimte van 8- 10 m2, waar bij we een aparte douche en bad willen. Een wastafel en toilet.

Draaideur douchecabine

Wij krijgen een nieuwbouwwoning opgeleverd. Hierbij willen wij in de badkamer een draaideur douchecabine laten plaatsen. Het is een betegelde ruimte.

Badkamer plaatsen

Ik zou graag een compleet nieuwe badkamer willen realiseren. Gaat om een nieuwbouwwoning in Schiedam. Alle spullen en tegels zijn aangeschaft. Wat moet er gebeuren: - WC plaatsen - Bad plaatsen - Douche inclusief drain - Wastafel meubel inclusief spiegel - Zandcement gestort worden - Radiateur plaatsen (stroom) Zie foto's voor afmetingen en hoe het er uit moet komen te zien.

Badkamer en keuken renoveren

Onze keuken en badkamer zijn erg gedateerd. Deze moeten er allebei uitgesloopt worden en er moet nieuwe elementen in de kale ruimtes geplaatst worden. We hebben een keuken van ongeveer 15 m2 en we hebben een keuken uitgezocht bij de IKEA. Voordat die keuken geplaatst kan worden moet de oude keuken gesloopt worden, moet er gestuct worden, geschilderd en moet er gekeken worden naar de elektra en de wateraansluitingen. De badkamer van ongeveer 3 m2 bevat op dit moment alleen een douche en een wasbak. Deze indeling moet ook zo blijven want het is maar een kleine ruimte. De ruimte moet opnieuw betegeld worden en het plafond moet verlaagd worden zodat de buizen aan het plafond weggewerkt worden. Hier hebben wij nog geen spullen voor uitgezocht maar dit moet zo basic mogelijk blijven. Mogelijk willen we deze lijn ook doortrekken naar het toilet. Wij wonen in een huurhuis en we moeten de offerte dus laten goedkeuren door onze huisbaas en dat kost even tijd. We zouden graag zien dat de verbouwing ergens dit najaar kan plaatsvinden. We horen graag van jullie.

Tegels vervangen badkamer

Graag zouden wij in onze badkamer 12 tegels vervangen willen hebben. (Tegels aanwezig van vorige eigenaar). Er zitten wat scheurtjes in bij de mengkraam, ook zouden wij de randen opnieuw gekit willen hebben.

Badkamer renoveren

We hebben een hele kleine badkamer (van 4 x 2 vierkante meter). Die willen we compleet laten verbouwen. De vloertegels en wandtegels moeten vervangen worden, en de huidige douchekop en wastafel ook. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude materialen, en de levering van de nieuwe.

Badkamer betonvloer realiseren

De badkamer wordt verbouwd. Is nu voorzien van een houten ondergrond. Het oppervlakte is 3 X 2 m. Het gaat om het storten van een betonvloer, zandcement dekvloer. Wij zijn er nog niet over uit wat voor type vloerverwarming wij gaan realiseren dus de dikte volgt later. Graag een kostenplaatje voor het storten van de vloer over oppervlakte van 3 x 2 meter.

Vloertegels leggen en indien nodig egaliseren

Ik wil in mijn woning de vloer van de kamer en badkamer (totaal 62 m2) afwerken met classic Travertin Apulia Ivory (61x61x1,2) tegels. Eventueel ook tegels plaatsen tegen de muur van de badkamer. Indien nodig moet de vloer geëgaliseerd worden.

Gietvloer aanbrengen en muren stucen

Woonkamer en keuken en bijkeuken beton/gietvloer aanbrengen 80 m2 + muren stucen en witten en badkamer vernieuwen 3 x 2,5 en slaapkamers stucen en sauzen.

Woonkamer tegelwerk aanvullen

de woonkamer is uitgebreid met een voormalige badkamer en de tegelvloer moet nog doorgelegd worden. Is op een betonvloer met tegels van 40 x 40 cm waarvan er 24 gelegd moeten worden. Het gaat om ongeveer 8 m2. Tegels heb ik al en de ondergrond is niet vlak en lijkt me geschikt om ze in mortel te leggen. Moet wellicht op de aansluiting met de bestaande vloer wel wat van de cementdekvloer weggehakt worden.

Partners

Partners van Casius