Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer renovatie:

Badkamer renovatie

Ik ben opzoek naar iemand die de badkamer voor mij kan verbouwen. Het gaat om: tegels slopen en opnieuw betegelen, hangtoilet plaatsen, douchecabine plaatsen en eventueel wastafel meubel en een design radiator. Alles plaatsen en leveren en ook graag het puin afvoeren. De badkamer is ongeveer 1,71 x 2,70 x 2,70 meter. Graag maak ik een afspraak om alle details door te bespreken.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer renovatie uit heel Nederland:

Badkamer renovatie

In maart willen wij de badkamer renoveren. Het is de bedoeling dat de aannemer eerst de huidige badkamer stript voordat de werkzaamheden kunnen beginnen. Het gaat om het volgende: badkamer tegels plaatsen wand+vloer= 25vierkante meter badmeubel plaatsen, spiegel plaatsen, designradiator plaatsen, de opbouw doucheset, thermostatie plaatsen + douchegoot + wc wandcloset + geberit duoflix inbouwreservoir plaatsen wc+gang vloer =22 vierkante meter Wij hebben al het materiaal aan aangeschaft.

Badkamer renoveren

Complete renovatie, er moet een toilet komen die er nu niet is. Oppervlakte is 3,6 m2 (1,80 bij 1,80). Zie huidige situatie (foto), en gewenste nieuwe situatie tekening. Standleiding moet naar boven en zit op de plek onder de douche. Daar bevindt zich op de begane grond het toilet. Oude materiaal hoeft niet te worden afgevoerd.

Volledige renovatie badkamer

Badkamer dient gesloopt te worden en opnieuw geplaatst. Alle nieuwe spullen inclusief tegels zijn aanwezig. De badkamer is 3,5 bij 2,5 meter.

Renovatie van badkamer

Ik ben op zoek naar een professional en geen beunhaas met een eerlijke prijs voor het renoveren van een badkamer van ongeveer 5 m2. Iemand die mee kan denken en adviseren. Geen sloopwerkzaamheden. Renovatie bestaat als volgt: vervangen douchebak en cabine. Leggen van een zelfklevende vloer over bestaande tegels. Plaatsen badmeubel, lampen en schilder werkzaamheden. En vervangen voegen muren en afkitten. Eventueel een meubel op maat in overleg. Eind november. Alle materialen (zo ook douchecabine etc) mogen worden aangeboden door de vakman.

Renovatie badkamer

Badkamer 1.73 x 3.40 m , geheel inpandig. Verwijderen en afvoeren vloer en muurtegels en douchecabine. Afzuiginstallatie nakijken, aanleg inloopdouche, aanleg instant heater tbv warm water (nu van cv ketel), wastafelmeubel, spiegel, verlichting, kastruime. Wasmachine moet blijven maar wellicht douche aan andere zijde (mogelijk??).

Badkamer renovatie

Ik heb een nieuw appartement en de badkamer moet gerenoveerd worden. Andere tegels op vloer, zwevende wc plaatsen, glazen wand bij douche plaatsen, spotjes in het plafond. De badkamer is 2 bij 3 meter. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.

Badkamer renovatie

We willen onze badkamer renoveren. Werkzaamheden: -verwijderen: bad, douchecabine, wastafelmeubel -plaatsen: inloopdouche, badkamermeubel -aanleggen: toilet -wandafwerking dmv platen -nieuwe vloertegels aanbrengen -radiator verplaatsen (of vloerverwarming) Grootte ruimte: 2.20 x 2.70 x 2.45 (lxbxh) Graag de offerte inclusief het afvoeren van divers materiaal. Ik wil graag zoveel mogelijk ontzorgd worden door de vakman.

Renovatie badkamer

Wij willen onze badkamer compleet renoveren. Mogelijk dat wij de huidige meubilair er zelf uit halen, dit graag in overleg. De foto is van wat de nieuwe situatie zou moeten worden. Achter het toilet en douch is een voorzetwand waar een lekkage zit, deze moet verwijdert worden. De badkamer is ongeveer 2,50 x 2,20 meter. De muren zouden opnieuw betegelt moeten worden. Graag ontvangen we een offerte.

Badkamer renovatie

het betreft een renovatie van een reeds bestaande badkamer, waarbij de douche en wc verplaatst moeten worden in die ruimte. Het vloeroppervlak van de badkamer is 6 m2, en de wanden 25 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Renovatie van de badkamer

Wij willen de badkamer renoveren. Tegelwerk zou vernieuwd moeten worden. Ik las dat het mogelijk is om nieuwe tegels over de oude te plaatsen. De douche zou ook opnieuw betegelt moeten worden. De toilet zou verwijdert moeten worden en geaarde toiletpot moet ervoor terug komen aan de linker kant. Aan de linkerkant wil ik ook de wasmachine en de droger. Ik durf niet te zeggen of daar alle aansluitingen voor zijn. De afmeting van de badkamer zijn; 1,51 x 2,04 meter.