Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer en toilet renoveren/verbouwen:

Badkamer en toilet renoveren/verbouwen

Het vernieuwen van de badkamer plus toilet. Het plaatsen wastafel, wc, kraantje moet verplaatst naar de muur, radiator, douchewand, douch, tegels muren en tegels vloer. alles blijft op de zelfde plek zitten alleen de douche aantal cm verplaatst. badkamer is 149 breed 168 lang en 245 hoog. De toiletruimte is ongeveer 245 hoog 2 breed 1.20 lang. Wij willen graag in november beginnen, maar dat mag ook iets later.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer en toilet renoveren/verbouwen uit heel Nederland:

Badkamer + toilet renovatie

We willen de huidige douche ombouwen naar een nieuwe grotere badkamer met douche, bad en wastafel. De wc willen willen we een stuk verplaatsen. Bijgaand is een foto van de huidige situatie, een plattegrond van de huidige situatie en een plattegrond van de gewenste situatie.

Renovatie

Wij overwegen de aankoop van een nieuwe woning, een woning waar veel moet gebeuren. Een keukendeur moet vervallen, keuken dient verwijderd te worden, vloeren en muren glad, badkamer en toilet compleet, openslaande deuren naar de tuin, elektra dient aangepakt te worden, kozijn vervangen en wegwerken van de verwarmingsleidingen. Persoonlijk schat ik in dat twee mensen een week nodig zullen hebben. We zitten in de fase waarin we kosten moeten afwegen alvorens tot aankoop over te gaan, ik wil u niet vragen om een gedetailleerde kosten opgave, de aanschaf is immer nog niet zeker, maar kunt u een grove schatting van de kosten geven? Nogmaals ik wil u niet op werk jassen, een schatting van de kosten zou voor de beraming van de kosten wel erg helpen.

Extra badkamer op zolder realiseren

Wij willen op zolder in de waskamer een extra badkamer realiseren met douche, toilet, wastafel en wascombinatie. De ruimte is 2.65 x 3.40 meter. De vloer en de wanden zijn al afgewerkt. Het gaat om het plaatsen van een toilet, een wasbak en het realiseren van een inloopdouche van 90 cm x 1,5 meter x 2,30 meter hoog. De inloopdouche moet nog wel betegelt worden. Er zijn leidingen aanwezig en een afvoer waar de wasmachine op aangesloten is. Waarschijnlijk is de afvoer wel te smal. Graag de prijs voor het materiaal apart op de offerte vermelden.

Badkamer verbouwen

Badkamer huidige situatie meet 2,19 x 1,93 meter. Aan kopse kant (1,93) is klein bad met douche geplaatst met daarboven gevelraam. Aan langszijde wastafel en toilet. De klus is: verwijder toilet, wastafel, bad en tegelwerk en vervang dit door mooie douchecabine, nieuw toilet en nieuwe wastafel. Vervang ook het tegelwerk van vloer en wanden.

Badkamer verplaatsen en verbouwen

We willen graag de huidige badkamer verplaatsen naar een kamer die nu functioneert als studeerkamer (deze is gesitueerd recht boven de huidige keuken en naast een kamer met wasbak). Er moeten nog wel leidingen worden verlegd voor aansluitingen voor een bad, een losse douche, de wastafel en een radiator. Bovendien zouden we graag de tegels laten leggen. Eventueel willen we ook nog vloerverwarming. Verder willen we nog een los toilet in een andere (aangrenzende) ruimte laten plaatsen. Deze ruimte bevindt zich recht boven het toilet op de begane grond. De oude badkamer hoeft niet te worden afgebroken. We zorgen zelf voor de aanlevering van de materialen.

Renovation badkamer and toilets

Ik ben opzoek naar iemand om de badkamer en de toilet te verbouwen. Een nieuwe douchecabine moet geïnstalleerd worden, een nieuwe wc, een hangende wc, een nieuwe wastafel en nieuwe tegels. De oude spullen moeten verwijdert worden. De badkamer is 5 m2 en de toilet is ongeveer 2,5 - 3 m2. In het toilet hoeft alleen de vloer betegelt te worden en de badkamer ook de wanden. Ik wil graag ook vloerverwarming. Wat voor soort geschikt is, ontvang ik graag advies over. In de woonkamer moet er ook een kleine muur verwijdert worden van ongeveer 1 x 2,50 meter.

Badkamer en toilet vernieuwen

Wij willen de badkamer op de bovenverdieping en het toilet beneden betegelen en sanitair en badmeubels vervangen. Tegels, badmeubels en sanitair zijn reeds aanwezig. Montagemateriaal niet. De badkamer is 453cm x 200cm. Het toilet is 118 x 86cm.

Badkamer renovatie

We hebben nu een lege badkamer. De badkamer spullen zijn er en deze moet alleen opgebouwd worden. Het gaat om 12 vierkante meter. De vloer en wanden opnieuw betegelen, nieuwe plafond plaatsen, douchecabine en toilet plaatsen.

Vervangen verouderde ventilatoren en reinigen ventilatiesysteem

Ben net ingetrokken in een nieuwe woning. In de badkamer, het toilet en de keuken zijn de filters nooit gereinigd. De ventilatoren in de badkamer en het toilet is verouderd en moet vervangen worden.

Verplaatsen badkamer beneden naar boven

Ik zou graag de badkamer naar boven willen verplaatsen in mijn nieuwe huis. Wat de nieuwe badkamer wordt is nu een slaapkamer van 5 m2 en zit schuin boven de huidige badkamer. Er moeten een inloopdouche, toilet en wastafel in de nieuwe badkamer komen. Het huis is uit 1930. Het wasmeubel, toilet, douche en tegels regel ik zelf, maar leidingwerk niet. Afvoeren van het oude sanitair kan ik zelf. De wanden die betegeld moeten worden in de nieuwe badkamer zijn ongeveer 2.20 bij 2.50 m.

Partners

Partners van Casius