Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer:

Lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer

De slaapkamer welke aan de badkamer grenst heeft vocht/schimmel. Dit omvat ook de onderkant van de muur. Graag zou ik iemand ernaar willen laten kijken die mij kan vertellen wat er nu precies aan de hand is. Daarnaast zou ik ook direct de gehele badkamer willen laten verbouwen. De badkamer is ongeveer 2 m bij 2 m. (4m2)
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage slaapkamer aangrenzend aan badkamer + verbouwing badkamer uit heel Nederland:

Dakgoot en dakbedekking dakkapel vervangen

Aan de voor - en achterzijde van het huis zit een scheur in de dakgoot. Daarnaast is er een lekkage in de slaapkamer waarschijnlijk door het dakkapel. Ik vermoedt dat de dakbedekking van de dakkapel vervangen dient te worden.

Balkon met pvc bedekking renoveren

Het gaat om een balkon van 5,50 meter en 1,50 meter diep. Er ligt nu PVC op. Er is een lekkage in onze slaapkamer ontstaan en ik denk dat het van het balkon afkomt. Daarom zoek ik iemand die het voor mij kan vervangen.

2 lekkage reparaties plat dak

ik heb 2 lekkages in de douche en slaapkamer. er zijn gaten door plafon geboord in platdak. door iemand van klokgroep die dachten dat heb verholpen zou zijn,dus niet. in douche 5 gaten en slaapkamer 3. op het dak kun je komen via een ladder. opdracht is het lek op beide plaatsen oorzaak zoekn en repareren zowel buiten op dak als binnen. het een woning uit 2010.

Vervangen laminaat na waterschade door lekkage

Na lekkage in onze badkamer is het kliklaminaat in gedeelte van aangrenzende gang en slaapkamer beschadigd. Ook is er schimmel onder het bestaande laminaat ontstaan op de ondervloer en wellicht zelfs hieronder. Bestaand laminaat en ondervloer dienen verwijderd te worden. Schimmel indien aanwezig op beton dient ook verwijderd/gereinigd te worden. Vervolgens dient er nieuw laminaat met ondervloer aansluitend op bestaande vloer geplaatst te worden (bestaande vloer is gelegd in 2014). Oppervlakte gang circa 3,00 meter x 1,90 cm en slaapkamertje 2,50 meter x 1,80 meter. Dient met spoed gerepareerd te worden. Ook hebben wij een offerte nodig voor onze verzekering.

Plafondreparaties inclusief sauswerk

Plafondreparatie en sauswerk in de badkamer, slaapkamer en gang. In totaal ongeveer 35 m2. We hebben een lekkage gehad van de bovenburen.

Schimmel op beton

Ik heb lekkage gehad waardoor het is gaan schimmelen,onder men ondervloer,dus ook op het beton dus in de keuken hal en slaapkamer

Wanden in een slaapkamer voorzien van nieuw behang

Ik zoek een specialist die alle wanden van mijn slaapkamer kan voorzien van nieuw behang. Het gaat ongeveer om 20 m2 aan betonnen wanden. Dit moet gebeuren na een lekkage.

Verbouwen douche (nis)

De douche is geplaatst in een nis, dus heeft aan drie kanten een muur en de instap is aan de voorkant. Vloermaten zijn 90x90cm Het volgende moet er worden gedaan: - Nieuwe douche deur plaatsen - Nieuwe douche bak plaatsen en aansluiten op afvoer - Nieuwe (regen)douche monteren en aansluiten - Huidige wandtegels in de douche verwijderen en nieuwe tegels plaatsen Verder zit er waarschijnlijk een lekkage in de muur ter hoogte van de douchekraan. In de aangrenzende slaapkamer komt er namelijk vocht door de muur en maakt vochtplekken op het behang. Dit moet worden uitgezocht en gerepareerd. Waar mogelijk graag alle onderdelen en materialen aan te schaffen via de vakman. De kast op de foto kan evt. worden verwijderd tijden het klussen.

Vervangen plafond slaapkamer

Door lekkage is plafond van de slaapkamer aangetast en moet vervangen worden door een (gipsplaten)plafond omdat één of twee platen wat krom getrokken zijn. Afmeting plafond is ± 355 * 351 cm. Bijgevoegd zijn foto's van de schade aan plafond

Waterschade rapport maken

Wij hebben een lekkage op meerder plakken van onze woning. Wil graag een hertsel offerte ontvangen, daarvoor willen wij een waterschade rapport laten opstellen. hieronder de maten van de muren en plafond die hersteld dienen te worden: Kleine muurtje tuinkant: 1.95 m2 Middelste muurtje tuinkant: 4.16 m2 Plafond woonkamer: 24.19 m2 Plafond keuken: 10.50 m2 Slaapkamer 1: 3.00 m2 Slaapkamer 2: 9.43 m2

Partners

Partners van Casius