Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor en suite badkamer op zolder:

En suite badkamer op zolder

Wij willen op de overloop op onze zolder een kleine en suite badkamer laten plaatsen. De afmetingen zijn nog niet bekend, maar de materialen koop ik wel zelf.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor en suite badkamer op zolder uit heel Nederland:

Platte complete zolderopbouw

Zolderopbouw 6 meter breed, 10 meter diep. De vergunningsaanvraag wil ik met u regelen. Het moet compleet opgeleverd worden incl. Elektra en stucwerk. Bedachte indeling was, 2 kleinere kamers. En een soort suite waarbij de slaapkamers overloopt in de badkamer. Het betreft een hoekwoning. Ik voeg een foto bij als referentie

Badkamer en woonkamer verbouwen

Ik wil de badkamer en woonkamer verbouwen. En-suite deuren verplaatsen, kasten verwijderen, schouw inclusief rookkanaal verwijderen, vloer aanhelen en de muren stucen. De badkamer is 4 m2 en in de woonkamer is het stuk dat weggehaald moet worden 6 m2.

Red Cedar Chalet verbouwen tot "Luxe Suite in het bos"

Wij hebben een Red Cedar Chalet gekocht op een mooie kavel in het bos en willen dit klassiek ingerichte chalet transformeren tot een luxe suite in het bos. Alle binnenmuren gaan verwijdert worden zodat het 1 open ruimte wordt. Er zal een scheidingswandje geplaatst worden waar aan de ene zijde de badkamer komt en aan de andere zijde de keuken. We hebben de volgende planning: Augustus/September - Buiten schilderwerk (Red Cedar Lak) - Binnenmuren verwijderen - Plaatsen binnenmuurtje - Plaatsen Toilet - Plaatsen Douche - Voorbereiding bad - Voorbereiding keuken - Stucwerk plafond en muren - Tegelwerk badkamer - Leggen laminaarvloer Oktober/November - Plaatsen bad - Plaatsen keuken - Bouwen vaste kast Na de verbouwing gaan we in het voorjaar nog de volgende aanpassingen doen - 2 deuren vervangen voor ramen - Plaatsen glazen schuifdeuren - Aanpassen schuur - Plaatsen sauna en jacuzzi Al met al een grote klus waarvoor we iemand zoeken die ons maximaal ontzorgt en genoeg mensen kent in de omgeving van Putten om het werk uit te voeren. We zoeken bij voorkeur een ZZP-er die ook bereid is een aantal werkzaamheden in het 'weekend' uit te voeren en die ook een netwerk van specialisten heeft voor het specialistische werk. Alleen reageren als u slim kunt omgaan met de verschillende werkzaamheden. Eenvoudige werkzaamheden kunnen ook door een stagiair gedaan worden zodat de prijs uiteindelijk lager uitvalt.

Hoekwoning uitbouwen

Wij zijn de mogelijkheden aan het verkennen voor het maken van een uitbouw van ongeveer 30 m² aan onze hoekwoning. We willen daardoor onze woonkamer gaan vergroten en een slaapkamer met en suite badkamer beneden laten maken. Wij gaan graag in gesprek met aannemers over de mogelijkheden en kosten.

Stucen en spuiten van een ruimte

We zijn bezig met de afbouw van een ruimte in onze woning. Deze wordt volledig als nieuw afgebouwd. Het wordt een slaapkamer met en-suite badkamer. De exacte uitvoeringsdatum van de werkzaamheden hangt af van de voortgang van de afbouw. Wanden: 30 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 15 m2 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken: 15 m2 Timing onder voorbehoud rond 01-06-2017.

Complete renovatie van een jaren '30 woning

Wij hebben een hoekhuis op het oog dat sinds de bouw weinig verbouwing heeft gekend. Het is nodig om: volledig te isoleren, dak, muren en dubbel glas alle leidingen vervangen (elektra, gas en water) riolering buiten is nog van gres (? ), die moet ook vervangen worden CV installatie aanbrengen kamer en suite plaatsen keuken, badkamer en toilet plaatsen 2 dakkapellen de woning is totaal ongeveer 110 m2 gehele woning verven (binnen- en buitenkant) en stucen Eventueel aanbouw zijkant en achterkant huis om het huis met de garage te verbinden. De garage zou dan een stuk extra krijgen van ongeveer 4 x 3 meter en de achterkant van het huis ongeveer 5,2 x 2 meter.

Gaskachel door een CV vervangen

We zijn op dit moment bezig met het rond krijgen van de financiering van een nieuwe koopwoning. Het appartement is circa 6 x 10 meter met twee slaapkamers, een halletje, woonkamer met en suite de eetkamer, smalle badkamer en keuken. Er is op dit moment een gaskachel in die woning en we willen graag de kosten weten van de aanleg van CV inclusief ALLES. Het leggen van de leidingen en in de muren of vloeren verwerken en de ketel en alle overige zaken die nodig zijn. Kunt u ons hiervan een offerte sturen met alle kosten? Alvast dank voor uw reactie.

Zolder verbouwen tot slaapkamer met en-suite badkamer

Onze zolder heeft al een dakkapel en 3 grote Velux ramen. Het is onze slaapkamer. Met beter benut van de ruimte droom ik deze om te toveren tot een slaapkamer met en-suite (grote douche, wastafel en toilet). Een andere type CV ketel is dus nodig om warm water te verzorgen voor het hele huis (keuken en beide badkamers).

Renovatie in het appartement

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren in ons net aangekochte jaren '30-appartement in Utrecht. Het appartement is 90m2 en heeft de volgende indeling: 1e verdieping: woonkamer, eetkamer en suite, keuken, kleine studiekamer; 2e verdieping: 2 slaapkamers, kleine studiekamer, badkamer. Dit zijn de werkzaamheden: - Aanleg centrale verwarming; - Openbreken dragende muur tussen woonkamer en keuken, 2,73 lang en er dient 2 meter verwijderd te worden; - Dichtmetselen bestaande keukendeur; - Uitbreiding elektra van 2 naar 6 groepen, inclusief nieuwe groepenkast met aardlekschakelaar.

Vrijstaande woning laten bouwen

Wij willen een vrijstaande woning bouwen van 7 meter breed en ca. 11 meter lang. Aan de rechterzijde van de woning willen wij ca. 3 meter van de voorpui een overkapte voordeur met grenzend aan de overkapping een ruime berging en daar achter een badkamer (en suite) en slaapkamer. De slaapkamer loopt achter de woning zelf een stukje door naar links. Aanbouw berging, badkamer en slaapkamer in totaal ca. 42 m². Op de bovenverdieping willen wij 2 slaapkamers en een badkamer. Geen 2e verdieping. Keuken aan de voorzijde van de woning, tuingerichte woonkamer aan de achterzijde. Aan de achterzijde evt. een veranda. Landelijke stijl (Foto van een voorbeeld beschikbaar). Kavel grond in optie. Tekeningen nog niet aanwezig. Graag advies van de aannemer.