Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor zolderruimte verbouwen tot slaapkamers :

Zolderruimte verbouwen tot slaapkamers

Zolderruimte (10 x 6 meter) verbouwen tot slaapkamers was ruimte en zolder met trap. Er hoeft niet geïsoleerd te worden. Enkel muren neer zetten en een wasruimte aanleggen (waterleidingen zijn aanwezig). Het gaat om het bouwen van twee kamers.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolderruimte verbouwen tot slaapkamers uit heel Nederland:

Vaste zoldertrap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Op dit moment zit er een vlizotrap die vervangen mag worden door een houten trap. Helaas zal er een nieuwe opening gemaakt moeten worden, omdat de vlizotrap voor een badkamerdeur zit. Het gaat om een betonnen vloer! Graag verneem ik van u met een prijsopgave! Er moet nog wel toestemming gevraagd worden aan de verhuurder, maar ik denk dat dit geen probleem zal zijn, omdat het de waarde van de woning zal verhogen. De zolderruimte willen we uiteindelijk ook verbouwen tot speelruimte. Het gaat nu enkel om het aanpassen van de trap.

Zolder verbouwen en opknappen

Wij zouden graag van de zolderruimte een slaapkamer willen maken , met een groter dakraam en aan 1 kant opbergruimte (schuinekant) platen tegen het dak en wand.

Zolderverdieping verbouwen

Ik woon in een rijtjeswoning waar ik mijn dak wil laten aanpassen, zodat de zolderruimte wordt vergroot. Momenteel heb ik aan de voorkant een lang dakvlak tot aan de nok. Achter zijn er staande ramen onder de nok en daaronder begint het lager gelegen dakvlak. Bij diverse woningen in de straat, waaronder mijn buren, is er al een aanpassing gedaan. Het achterdak wordt dan gewijzigd en er worden nieuwe ramen geplaatst. Ik wil de zolder laten indelen met twee kamers, een aparte douche en een toilet. Er kan gebruik worden gemaakt van de tekening van mijn buren. Ik maak graag een afspraak om het werk hier te bespreken. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte. Het is mijn wens om de verbouwing nog dit jaar te laten uitvoeren.

Woning compleet verbouwen

Wij hebben een jaren '30 tussenwoning op het oog die ingrijpend verbouwd moet worden op de benedenverdieping: dat wil zeggen vervangen van de vloeren, aanleg vloerverwarming, uitbouw naar de tuin, openslaande deuren, vervanging keuken en toilet /wasmachine opstelling. Huidige oppervlakte woonkamer + keuken is ongeveer 30 m2. We willen een deel van naastgelegen overkapte poort bij de woonkamer betrekken (ongeveer 4 bij 3) en ongeveer 4 meter uitbouwen naast de keuken en zo over de hele breedte (ongeveer 7 meter) een extra ruime kamer realiseren met zocht op de tuin. Liefst voorzien van grote raampartij met openslaande deuren. Op de eerste verdieping willen we de badkamer aanpassen (bad plaatsen) en de zolderruimte strippen, het dak isoleren, + Velux dakraam plaatsen. Qua afwerking gaan we voor eenvoud, dus een Ikea keuken is geen probleem.

Zolderruimte laten verbouwen

Verdelen van zolderruimte in 2 gelijke kamers (plaatsen van 2 muren (circa 3 en 10 meter), inclusief 2 deuren en aanleggen elektriciteitspunten, een wasruimte en een kastruimte (2 kleine muurtjes met opening). Afwerken van geplaatste muren - stucen. Plaatsen van vaste trap naar vliering (nieuwbouw, halfslag, circa 16 treden, vurenhout, grondverf, afgetimmerd, inclusief leuning en balustrade). In de huidige situatie is er een vlizotrap, dit gat moet gedicht worden. Mogelijk willen we ook een minder luie trap dan in de rest van huis. Dit betekent dat er een deel van het trapgat naar zolder gedicht moet worden. Plaatsen van 1 groot dakraam en 1 klein dakraam. Optioneel: plaatsen van 2 dakkapellen van 3 meter.

Zolderruimte verbouwen en afwerken

Aannemer. Afwerking zolder. Electricien, verwarming, netjes maken.

Zolderruimte verbouwen en afwerken

Aannemer Afwerking zolder. Electricien, verwarming, netjes maken.

Zolderverbouwing: zolderruimte verbouwen

Ik wil mijn grote zolderruimte verbouwen. Ik wil er 1 grote en 2 kleinere kamers in laten maken. Het gaat om een cv-ruimte/washok, een klein kantoortje en een grote kamer. Er zijn nu aan de achterzijde 2 dakramen, waar soms wat lekkage is als het na sneeuwval gaat dooien. Graag laat ik dat repareren. Ik wil aan de voorzijde 2 dakramen erbij geplaatst hebben van een klein model. Ik wil in de grootste kamer een bergvliering laten maken met een vlizotrap. Er moet ook wat elektra worden aangepast, er moeten lichtpunten en meerdere dubbele WCD worden geplaatst. Ik wil ook overleggen over een extra radiator. Het werk hoeft niet dit jaar te worden verzorgd, maar in overleg volgend jaar.

Zolderruimte verbouwen

De zolderruimte wil ik graag laten verbouwen tot 2 kamers en een voorzolder met een vliering en een vlieringtrap. De ruimte is 4.20 meter lang en 6 meter breed. Er dient een daktuimelraam geplaatst te worden. Daarnaast moet er elektra worden aangebracht, 2 stopcontacten en 1 lichtknop en een verwarming dient bijgeplaatst te worden, 14 radiatoren. De wanden moeten worden voorzien van een tegelwerk met gipsplaten en glaswol isolatie. De werkzaamheden dienen voor het einde van het jaar uitgevoerd te zijn.

Verbouwing van de zolder

Het betreft het laten verbouwen van onze zolder. Op dit moment is er 1 zolderruimte van 5.12 x 8.40 meter. Er is een open, vaste trap van de eerste verdieping naar de zolder. Er zit een schuin dak met betonnen balken op de zolder. Wij willen dat de zolder verbouwd wordt naar twee gedeeltes met 1 slaapkamer en 1 was- opbergkamer. De cv ketel zit tevens op de zolder. Er is al een aansluiting voor de wasmachine en droger en een wastafel met stromend water aanwezig. Er dient nog wel elektra te worden aangelegd en extra verwarming. Graag een offerte inclusief al het benodigde materiaal