Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor badkamer afbouwen:

Badkamer afbouwen

Ik heb douchekamers tegels gekoopt bij praxis. Ik nodig afbouw montage alstublieft. Valerie
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer afbouwen uit heel Nederland:

Casco badkamer en toilet afbouwen

We zoeken een partij voor het verbouwen van onze casco badkamer (2350 bij 2950 cm) en toilet (begane grond). In het toilet willen we een WC, wastafel, spotjes en betegeling tot het plafond geplaatst hebben. Wat de badkamer betreft willen we een inloopdouche, badkuip, twee wastafels, WC en spotjes en betegeling terug zien.

Nieuwbouwappartement afbouwen

Graag ontvang ik een offerte voor de volgende projecten: Badkamer: - Leggen tegels 60 x 60 cm op grond (201 cm x 282 cm) - Volledig betegelen alle muren badkamer tegels 30x60cm (282, 201, 179 en 201 cm... muren 260 hoog) - Installeren badkamermeubel 160 cm, 2 kranen, 2 wasbakken, 1 losstaand bad met kraan etc, 1 losse douche. - Plafond afwerken Toilet 177 bij 95 cm: - Betegelen vloer - Betegelen muren halfhoog. - Afwerken muur erboven en plafond - Installeren wc en wasbak. Deuren: - Deurkozijnen en scharnieren zijn er al. Het er in hangen van 8 stompe deuren inclusief deurbeslag. Deels doorbreken slaapkamer windje (zeer dun, van de 460 cm moet er 3 meter doorbroken worden). Bovenste gedeelte moet open blijven.

Twee badkamers en toiletruimte afbouwen

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken wij een vakman die onze badkamers kan afbouwen. De volgende werkzaamheden zijn van toepassing: - Een toiletruimte aanleggen met fonteintje, hangend toilet en tegelwerk (1 x 1.76 m is vloer, 2.60 m hoog). - Een kleine badkamer aanleggen met hangend toilet, douche, wasbak en tegelwerk (2.40 x 1.50 m). - Een grote badkamer aanleggen met hangend toilet, douche, wasbak, halfvrijstaande bad en tegelwerk (2.46 x 4 m). Oplevering woning in naar verwachting maart 2019 in Almere Hout. Voorkeur voor merkt: Villeroy & Boch of Creavit.

Casco badkamer afbouwen

Ik laat mijn badkamer casco opleveren en ben op zoek naar een aannemer.

Afbouw nieuwbouw woning

Graag contact over het afbouwen van ons nog nieuw te bouwen woning. Er moeten muren behangklaar geplaatst worden. De badkamer en keuken moeten geplaatst worden, maar de keuken kan ik eventueel ook zelf doen. Er moet stucwerk uitgevoerd worden. Via de mail zal ik alle andere informatie en afmetingen doorsturen.

Huis moderniseren

Ons huis in in 2014 casco opgeleverd en we hebben de woning daarna met basic materialen afgewerkt i.v.m. ons budget op dat moment. Nu zijn we er aan toe om die afwerking te laten moderniseren. We willen onze badkamer laten vernieuwen. Ook willen we in onze woonkamer een verlaagd plafond van ongeveer 50 m² met spotjes. We willen vloerverwarming in de woonkamer en eventueel een gashaard. In de woonkamer willen we graag een schuifpui naar de tuin. We willen een dakkapel laten plaatsen en de zolder laten afbouwen, daar is nu nog een afwerking met groen plaatmateriaal vanuit de bouw. We willen een afspraak maken met een vakman om al onze wensen te bespreken en om alles hier goed in te laten meten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte met afzonderlijke posten voor de diverse onderdelen.

Badkamer afbouwen in nieuwbouwwoning

In onze nieuwe woning willen we op de 2e verdieping een 2e badkamer laten aanleggen. Uitvoering augustus 2017 in verband met overdracht van de woning in augustus 2017. Plattegrond en foto's bijgevoegd in document. De voorbereidingen voor de badkamer zijn voor een deel al gedaan (zie foto's), namelijk: - Leidingwerk toilet (basis aanvoer en afvoer); - Reservoir en frame toilet; - Leidingwerk douche, wastafelkranen en bad (basis in wand/vloer voor aanvoer en afvoer); - Leidingwerk radiator (basis in vloer aanvoer en afvoer); - Elektra (basisvoorzieningen). Wat moet er nog gebeuren (voor alle nog aan te brengen zaken geldt: leveren, aanbrengen en bedrijfsvaardig opleveren): Toilet: - closet, softclose bril: Merk V&B, type Subway 2.0 wit - bedieningspaneel: Geberit Omega 20 Wit-Chroom Wastafels: - Ben Vitra Meubelwastafel dubbel 160x51,5cm Beton -2x Hansgrohe Metris Wastafelkraan 110 waterbesparend Chroom - Chromen sifons en muurbuizen Bad: - Ben Solid vrijstaand bad 180(L)x85(B)x52(H)cm mat wit - Hansgrohe Ecostat Comfort Care badthermostaat met s-koppelingen chroom met douchegarnituur Douche: - Easydrain Compact TAF Verlaagd douchegoot rooster 100cm voor tegeldikte 3-13 mm RVS - Hansgrohe Raindance Select E 120 / Ecostat Select douchecombinatie 900 wit/chroom Radiator: Vasco Iris Radiator 112,2x45 cm White Fine Texture Vloer: - de afvoeren zijn deels in de bestaande cementdekvloer opgenomen. Om afschot te creëren (en de afvoeren dekking te geven) dient de vloer te worden verhoogd. - voor de vloerafwerking dient uit te worden gegaan van tegels van 60x60 van Mosa, serie solids. Wanden: - wanden zijn behangklaar. De wanden dienen te worden afgewerkt met een waterbestendige coating/stucwerk. Ter plaatse van de douchehoek waterdichte wandcoating. De douchehoek dient (uiteraard) waterdicht te worden afgewerkt.

Tegelzetten in een nieuwbouwwoning

Er wordt in maart of april 2017 gestart met de bouw van onze vrijstaande woning. Er is 4 maanden voor de ruwbouw en 4 maanden voor het afbouwen berekend. Wij willen daar het plaatsen van wand- en vloertegels laten verzorgen in de afbouwfase. Het gaat om de volgende ruimtes en maten: Vloeroppervlak Keramische tegel (maat) oppervlak (m2) hal 30x30 7 toilet 30x30 1,68 bijkeuken 30x30 9,615 speelkamer 60x60 15 woonkamer en keuken 60x60 64,5 badkamer 60x60 10,1 wandoppervlak toilet 30x30 9,16 bijkeuken 30x30 3,24 toilet boven 30x60 9,36 badkamer 30x60 27,86 badoppervlak Hexogonaal (34,5x40) 1 achterwand douche Hexogonaal (34,5x40) 5,4 De vloertegels moeten gelegd worden op vloerverwarming. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor het plaatsen van de tegels inclusief lijm en voegmiddel. Wij schaffen zelf alle tegels aan.

Casco nieuwbouwappartement afbouwen

Voor een casco nieuwbouw appartement van 140 m², gelegen op de 4e verdieping, dat eind 2017 zal worden opgeleverd, zijn wij op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf voor de afbouw. De werkzaamheden bestaan uit de aanleg van een badkamer, stucwerk, plaatsen van stalen deuren, schilderwerk en interieurtimmerwerk. In overleg kunnen ook het plaatsen van muren, aanleggen van elektra en leidingen en het leggen van de vloer tot de werkzaamheden behoren. De werkzaamheden dienen plaats te vinden in de winter van 2017-2018, maar technische installatietekeningen dienen op korte termijn te worden ingediend. Er is een architect die onze ideeën omzet in enkele tekeningen, maar we staan open voor uw advies en inbreng. We maken graag op korte termijn een afspraak.

Nieuwbouw appartement van binnen afbouwen

Ik heb hulp nodig van een aannemer die mijn nieuwbouw appartement van binnen kan afbouwen aangezien ik de badkamer en keuken niet heb afgenomen tijdens dit project. Ik heb een nieuwbouw appartement gekocht van ongeveer 60 m2, 1 slaapkamer, 1 eet-woonkamer, wc en badkamer. Graag wil ik binnenshuis afbouwen: de meeste wanden stuken, wellicht ook plafond. Graag ook coördineren met badkamer + WC leverancier en eventueel plaatsen. Keuken zal geplaatst worden door de leverancier. Daarnaast komt er een gietvloer en wordt ook door de leverancier geplaatst. Ik wil graag dat er een strakke planning is dat ik na de sleuteloverdracht begin-medio maart '17, dat ik binnen 4 weken kan verhuizen, of in ieder geval zo snel mogelijk. Ik hoor begrijp dat er misschien meer informatie nodig is om een goede inschatting te geven van uren/prijs, dus daar sta ik ook voor open.