Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor wc-potten vervangen en badkamer renoveren:

WC-potten vervangen en badkamer renoveren

Ik wil graag het wc pot boven en beneden laten vervangen, ik heb wc potten nog niet gekocht. Een renovatie van de badkamer is ook nodig. Graag hiervoor komen kijken. En mogelijk wat klussen in de keuken.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wc-potten vervangen en badkamer renoveren uit heel Nederland:

Renovatie badkamer, keuken, en aparte WC's

De keuken van 3 bij 2 meter dient te worden vernieuwd. De oude keuken en tegels van de wand dienen te worden verwijderd.keukenkamer De leidingen dienen te worden verlegd. De nieuwe keuken krijgt boven- en onderkastjes, een kookplaat, vaatwasser, combi magnetron, afzuigkap en een koel- vriescombinatie. Tussen de kastjes dient te worden betegeld. De badkamer is 2 bij 2 meter. Het oude sanitair en de tegels op de vloer en wanden dient te worden verwijderd. De indeling zal gelijk blijven. De wanden en vloer moeten worden betegeld en er zal een nieuw ligbad, douche en wastafel geplaatst moeten worden. De 2 separaten toiletten van 1 bij 1 meter moeten ook worden aangepakt. Er zijn nu nog staande potten die vervangen moeten worden door zwevende modellen. De wanden en de vloer moeten worden betegeld en de fonteintjes vervangen.

Closetpot vervangen

Wegens een breuk in de closetpot wil ik deze laten vervangen. Huidige closetpot is standaard (staand- PK pijp kort) afvoer in de muur. Hoogte 40 cm - Diepte 47 cm - Breedte 37 cm Zeer waarschijnlijk is de afstand van de schroeven in de huidige en de nieuwe closetpot niet. Deze zullen zeer waarschijnlijk opnieuw geboord moeten worden. Graag ontvang ik een offerte voor - demonteren closetpot - monteren closetpot - opgave voor oude materialen afvoeren Vervangend model- zie: -toiletpot-smart-wit-achter-onderhtml -keuken-wonen/toilet/wc-potten/aquavive-closetpot-vlakspoel-pkAlvast hartelijk dank voor uw offerte. Met vriendelijke groet, Caroline KOOL

Staande toiletten vervangen door hangend model

Wij hebben in ons huisje van 2001 de WC-potten op de grond staan en de spoelbakken aan de muur. (1x gasten toilet + 1x badkamer) Deze willen wij graag laten vervangen door hangende WC's met een inbouwreservoir. We hebben veen voorkeur voor materialen van Geberit of Grohe standaard. Wij ontvangen graag uw offerte.

2x toiletpot, reservoir en fonteintje installeren

Ik heb bij Gamma voor mijn toiletruimte boven en beneden nieuw sanitair gekocht en wil dat laten plaatsen. Het gaat om 2 staande wc-potten, 2 kunststof waterreservoirs en 2 fonteintjes met kranen. Ik heb nog geen manchetten gekocht voor de aansluiting op de riolering, omdat ik daarvan de maat niet weet. Ook is er nog geen kit aanwezig. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor het verwijderen van het oude sanitair en het monteren van het nieuwe.

Toiletten opknappen

Ik wil graag drie wc potten vervangen waarvan een eventueel ook het tegelvloertje van 1 bij 1 meter. Ook een wasbak vervangen en reservoirs vervangen.

Inloopdouche maken en toiletpotten monteren

Ik wil een inloopdouche laten plaatsen en 2 toiletpotten laten vervangen. Er staat nu een douchebak en douchecabine (90x90), deze verwijderen. Vervolgens waarschijnlijk onder de douchebak betegelen. Optioneel nog een bad plaatsen. De staande wc potten moeten worden verwijderd en ik wil graag twee hangende toiletten met inbouwreservoir. Graag ontvang ik een offerte.

WC-potten en douchecabine plaatsen

Ik wil graag 2 hoge toiletten laten plaatsen. Ik wil graag een douchecabine laten plaatsten (met bak). Aan de binnenkant van de douchecabine wil ik graag tegels. Onder de toiletten wil ik ook graag laten betegelen.

WC-potten monteren en douchewand plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van 2 staande toiletpotten, de nieuwe potten zullen ook staand zijn. Ook wil ik graag de dubbele douche draaideur laten vervangen, de oude zit met 3 schroefjes vast aan de muur.

WC-potten laten vervangen

Ik wil graag beneden en boven de bestaande WC potten vervangen. Beneden de geïnstalleerde AO pot vervangen door een compact duoblok met universele aansluiting, boven de aanwezige vlakspoeler door een identieke.

Beide toiletten laten vernieuwen

We willen twee toiletten in huis vernieuwen, hangende wc potten (er zijn nu staande toiletten), fonteintje (2x) en nieuwe witte tegels.