Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor installatie tekening voor een badkamer:

Installatie tekening voor een badkamer

Ik wil een installatie tekening laten maken voor 2 badkamers en 3 toilleten in een nieuwbouwwoning. Elke badkamer heeft een ligbad, toilet, dubbele wastafel en een regendouche.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor installatie tekening voor een badkamer uit heel Nederland:

Keuken voorbereiden en plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een Ikea keuken. 1 L-vorm en 1 recht stuk. 17 kastjes, 3 werkbladen, 4 stuks apparatuur (magnetron, oven, gasfornuis en koelkast), gootsteen, kraan, stopcontacten en verlichting. Gas komt nu uit het plafond en loopt over de muur naar beneden voor het fornuis. Deze buis moet worden weggewerkt Watertoevoer voor de gootsteen is aanwezig. Wel willen we eventueel een stopcontact en een watertoevoer en -afvoer aanleggen ter voorbereiding van een vaatwasser. Een elektriciteitspunt voor de afzuigkap, de inbouwkoelkast, de oven en de magnetron moet worden aangelegd net als de elektriciteitspunten voor bij de hangkasten (3 stuks, waarvan 2 bij elkaar en 1 los. Dus eigenlijk 2 punten). Als deze voorbereiding is gedaan, dan dus de kasten plaatsen/ophangen, apparatuur plaatsen en alles aansluiten. De eerste offerte hiervoor is binnen en is E2524,- met 5 jaar installatie garantie. Toegevoegd alle tekeningen, maar er zijn een paar kleine wijzigingen die volgens mij niet of nauwelijks van invloed zijn op de offerte. Helaas kan ik op dit moment niet bij de allerlaatste tekening door een server storing.

Groepenkast vervangen

Ik ben voornemens een nieuwe keuken te laten installeren. Mijn groepenkast is verouderd en heeft slechts 4 groepen. Ik wil sowieso van 4 naar 8 groepen gaan, zodat het basis ontwerp wat ik nu heb veilig kan functioneren. Eventueel wil ik ook een inductieplaat en een elektrische doorstroomgeiser voor het douchen laten plaatsen. Ik wil graag van jullie weten of dit qua elektrische installatie mogelijk is en wat de kosten hiervoor zullen zijn en of je dit zou aanraden. Daarnaast heb ik het nodige leidingwerk ten behoeve van de nieuwe keuken. Een technische tekening heb ik niet maar ik kan precies uitleggen waar de apparatuur geplaatst zal gaan worden.

Technische tekening maken voor de keuken van een nieuwbouwwoning

Ik heb een technische tekening/installatie tekening nodig voor de keuken in ons nieuwbouwhuis. De bouw moet nog beginnen, maar aangezien het prefab onderdelen zijn, wil de aannemer nu (voor 01-januari ) al de tekeningen hebben. Wij hebben al een tekening van hoe de keuken moet worden, weten dus de plaatsing van alle apparatuur en wand contact dozen. Nu heb ik enkel een gedetailleerde tekening nodig.

Fundering maken voor transformatorstation

Fundering maken op staal voor het volgende transformatorstation: -Transformatorstation (3210 x 2660 x 2650) (zie foto voor tekening) - Funderingsbak (3210 x 2660 x 650) - Locatie van plaatsing: Maatjesweg te Zevenaar Gewichten van dit station: - Body = 10 t - Fundatie = 6 t - Dak = 2,92 t - Transformator = 2,5 t - MS installatie = 0,34 t - LS installatie = 0,25 t In totaal dus voor dak en body ± 16 ton en de kelderbak ± 6 ton

Badkamer en WC laten installeren

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze badkamer en w.c. kan installeren. Graag kopen wij materialen zelf. Evt. Kan dit in overleg met de vakman (wij nemen graag adviezen over). Gaat om de installatie van: - Regendouche met afvoer - Glazen douchescherm/klapdeur naar de douche - Dubbele wastafel met meubel onder en boven - Radiator (aansluitingen door de loodgieter al klaargelegd) - Plafondlamp en stroom naar meubel boven wastafel (elektricien heeft kabels klaargelegd boven plafond) - WC pot - Fonteintje bij WC (is nu niet aanwezig) Een deel van het plafond (links op bijgevoegde tekening) is onder de trap naar de bovenburen, en als zodanig met rondingen. Dit zal niet betegeld kunnen worden, denken wij. Wij zijn benieuwd naar andere opties, zoals beton ciré. Heeft u hier ervaring mee? Wij horen dat graag. Het zou fijn zijn als de vakman binnenkort langs kan komen om de zaak op te nemen en een prijsopgave te doen. Uitvoer van de werkzaamheden kan aanvangen in de week van 2 oktober. We zijn ook benieuwd hoe lang de totale installatie zal duren. de klant wil graag voordat hij toezeggingen doet contact met de vakman.

Nieuwe badkamer installeren

Onze huidige badkamer met bad en douche en toilet en radiator vervangen door nieuwe versie met inloopdouche, geen bad meer, wel zwevend toilet en wastafel (enkel). Tevens wil ik een verlaagd plafond met inbouw spotjes, tegelwerk gehele badkamer. Grootte is in totaal nog 6 m2, (lange wand 2,70 meter en diepte 2,50 meter ene kant en 2,00 meter andere kant (inspringende deuropening). Heb al een 3D tekening van hoe we het nog willen hebben, gaat mij om de installatie van alles maar wellicht ook aanschaf van de producten indien prijstechnisch interessant. Radiator of vloerverwarming is nog een overweging. Zie voor ontwerp: http://viewer.Saninet.Eu/?Bathroom=2017.07.13-11.15-G2JPVFJISN&Language=nl

Badkamer installatie

Wij zijn op zoek naar iemand die onze badkamer kan installeren. De badkamermeubelen hebben we al (wc, douche, wasbak, droger, wasmachine, tegels). De ruimte zelf is op dit moment nog geen badkamer, er is wel al een afvoer voor de wasmachine en droger, en er is een wastafel. Ik heb een tekening, maar deze kan ik niet toevoegen aan de offerte aanvraag. Ik hoor graag naar welk e-mailadres ik deze tekening kan sturen. . Graag ontvang ik van u een offerte en een tijdsinschatting.

Zolder verbouwen en inrichten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht in Harderwijk welke verwacht wordt opgeleverd te worden in juni 2018. Wij zouden graag de zolder willen inrichten met twee slaapkamers waarvan 1 met dakkapel. En een vliering. Wij willen ook de elektrische installatie en verwarming voor deze slaapkamers laten aanleggen. Zie bijgaande tekening. Rood de aan te brengen muren, blauw gewenste dakkapel.

Installatietekening voor de keuken laten maken

Wij willen graag een installatie tekening laten maken voor de keuken voor een nieuwbouw huis. We moeten dit binnen 4 dgn nog af hebben. Is er een bedrijf die dit binnen deze tijd kan doen?

Elektrische installatie keuren en tekening bijwerken

Graag zouden wij onze installatie willen laten keuren. Het gaat om een elektrische installatie NEN3140 keuren voor de brandverzekering. Na inspectie van de verzekering. En er moeten een paar krachtstroomaansluitingen op de tekening worden toegevoegd. Let op! Dit zou voor 1 mei uitgevoerd dienen te worden.