Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor lekkage in de badkamer verhelpen:

Lekkage in de badkamer verhelpen

Ik heb in 2010 mijn badkamer laten vernieuwen nadat ik lekkage had in het douchegedeelte. Nu heb ik daar wederom lekkage. Er staat daar een douchecabine met een geïntegreerde douchebak. Als ik er in stap voel ik de bak bewegen, dus mogelijk zit daar het probleem. Ik laat de klus hier graag bekijken en ontvang dan uw reparatievoorstel en een prijsopgave.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage in de badkamer verhelpen uit heel Nederland:

Douchecabine plaatsen en lekkage opheffen in de douchehoek

Wij hebben momenteel lekkage in onze badkamer. Er is daar een betegelde vloer in de douchehoek, waarop 2 glazen douchewanden staan. We willen die laten verwijderen en er een douchecabine met geïntegreerde douchebak laten plaatsen. We willen de vakman vragen om vooraf te komen kijken welke werkzaamheden er nodig zijn om tot een goede lekvrije doucheruimte te komen. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Voegwerk in de badkamer vervangen i.v.m. lekkage

Ik woon in een 4 jaar oude nieuwbouwwoning. Doordat de voegen in de badkamer niet deugdelijk zijn is er lekkage ontstaan. Er is gedeeltelijke vervanging van de voegen noodzakelijk.

Vochtschade herstel aan plafonds van toilet, douche en keuken

Ik heb vochtschade in 3 ruimtes, na lekkage van de boven buren en wil graag een schaderapport voor de verzekering. De woningbouw heeft de lekkage verholpen. Het plafond in de badkamer is hierdoor ook gaan schimmelen, dus daar is een behandeling voor nodig. Verder is in alle drie de ruimtes, de plafondverf (waar lekkage er door kwam) afgebrokkeld.

Lekkage in badkamer verhelpen

Ik heb een lekkage in de badkamer die loopt tot het plafond van de begane grond. Ik wil graag een bezoek en een offerte krijgen om het probleem op te lossen.

Badkamer renoveren

Onze badkamer is aan vervanging toe. We hebben zelfs lekkage ivm slecht voegwerk. Zij zoeken iemand of bedrijf die ons kan helpen. We hebben een badkamer van 2. 0-2. 0 sloop werk en alles voor nieuwe badkamer oa tegel werk. Wel zo snel mogelijk omdat we allen een lekkage hebben

Voegen vernieuwen in douche

We hebben een badkamer van 2,15 x 2,15 meter met daarin douche, bad, toilet, wandmeubel. De voegen zijn op de grond en op delen van de muur gescheurd. We willen dus alle voegen laten herstellen om lekkage te voorkomen.

Slaapkamermuurtjes spuiten

Wij hebben jongstleden een lekkage gehad vanuit de badkamer. Deze is reeds verholpen en de vloer en muren zijn weer droog (inspecteur is geweest). Nu is het spackspuitwerk (Brander Diamant) van twee muren beschadigd en heeft grotendeels losgelaten. Graag zouden wij deze twee muren opnieuw laten spuiten. Het is geen grote klus maar u zou ons enorm helpen. Het betreft een oppervlakte van (naar boven afgerond) 16 m². We hebben reeds de verf en hij kan dus gewoon in wit worden gespoten. Wanden Vierkante meter: 16 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Afplakken Ik wil de vloer en de muur waar het aan grenst ook afgeplakt hebben, deze zijn namelijk al gedaan en moeten netjes blijven. De muren en vloer mogen dus niet beschadigd worden.

Waterschaderapport maken voor de verzekering

Vanuit mijn badkamer door s-koppeling lekkage in mijn keuken wat ook naar mijn onderburen is gegaan. De lekkage is gestopt. Voor verzekering moet ik een offerte opmaken van de opgelopen schade en herstelkosten. Het gaat om het laminaat dat in de keuken doorloopt door het appartement. Het laminaat heeft waterschade tot in de woonkamer. De hele woning is 52 m2. Het gaat om vervangen laminaat, plinten en ondervloer. Verder lekkage aan kraan gehad *dachten eerst dat de waterschade daardoor kwam*. Het vocht is getrokken in de onderste keukenkastjes en werkblad. Het betreft drie keukenkastjes en vervangen werkblad. Graag ontvang ik een offerte voor deze werkzaamheden. Na akkoord van de verzekeraar kan het herstel worden uitgevoerd.

Badkamer verbouwen

Wij willen kijken wat het gaat kosten om onze badkamer te verbouwen. Wij hebben op het moment lekkage ervan. Denken dat de afmetingen ongeveer 9 m2 is. En zouden graag een simpele badkamer willen.

Betonlook badkamer

Onze badkamer heeft lekkage, nu willen wij graag betonlook over de tegels en vloer laten aanbrengen zodat alles weer waterdicht wordt. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc.

Partners

Partners van Casius