Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor douchecabine verwijderen en inloopdouche maken:

Douchecabine verwijderen en inloopdouche maken

Ik wil een oude douchecabine met geïntegreerde douchebak laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik de afvoer laten aanpassen en de vloer laten betegelen, zodat er een glazen wand en douchedeur geplaatst kunnen worden. Ik heb nog geen materialen aangeschaft. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor douchecabine verwijderen en inloopdouche maken uit heel Nederland:

Badkamer en WC laten renoveren

Wij willen onze badkamer en wc laten renoveren. Tegels van de muren en vloer verwijderen. Opnieuw laten betegelen en een gedeelte stucen. Plaatsen van 2 wc's en een wastafel met dubbele waskommen en kranen. Plaatsen van een douchecabine van 90×120 en een spiegel van 160 cm breed en 70 cm hoog. Plafond gestuced met spots erin. Badkamer is 205cm x 230 cm. Toilet is ongeveer 100cm x 150cm. In het toilet komt ook een kleine fontein met spiegel.

Douchecabine met hoekschuifwand of vouwdeur monteren

Nieuwe douchecabine nodig met hoek schuifwand cq vouwdeur. Afmeting douchebak : 90 x 90 cm. (zie foto's) Hoogte momenteel 1. 70. Ruimte tot plafond 35 cm. Werkzaamheden: verwijderen oude douchecabine, nieuwe douchecabine plaatsen en afkitten. Ik heb bij Gamma Maastricht een douchecabine gezien met vouwdeur. De hele douche moet opnieuw worden gekit.

Douchecabine vervangen

Ik wil mijn bestaande douchecabine laten verwijderen en afvoeren en een nieuwe douchecabine laten plaatsen en afkitten. Er is geen douchebak aanwezig en er hoeft geen leidingwerk verplaatst worden. De douchecabine staat hier al klaar. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Douchecabine plaatsen

Wij overwegen om bij Praxis de douchecabine Pure Square 90 x 90 cm, productcode CAB077 aan te schaffen. Wij zullen zelf onze oude douchecabine met onderrand verwijderen en zoeken een vakman die de nieuwe cabine in elkaar kan zetten, kan plaatsen en aansluiten. We ontvangen hiervoor graag uw prijsindicatie.

Ligbad verwijderen en douchecabine installeren

Huidig ligbad moet verwijderd worden en vervangen door douchebak en douchecabine. Noodzakelijk tegelwerk uitvoeren.

Badkamer herstellen

Badkuip verwijderen, vloer en overige sanitaire spullen verwijderen. Plaatsen van nieuw badkuip/douchecabine, kortom herstel van badkamer/kuip.

Douchecabine monteren

Ik wil een nieuwe douchecabine gaan kopen van 90 x 90 cm met een geïntegreerde douchebak. Ik zal zelf de oude douchecabine verwijderen en afvoeren. Ik zoek een vakman voor de montage van de nieuwe douchecabine en ontvang daarvoor graag uw prijsopgave.

Douchecabine vervangen en lekkage bij de afvoer opheffen

Ik heb lekkage onder mijn douchecabine met geïntegreerde douchebak. Ik wil die laten verwijderen en afvoeren en de lekkage bij de afvoer laten opheffen. Daarna wil ik er een nieuwe douchecabine laten monteren. Ik wil de klus hier eerst laten inmeten en ontvang daarna graag uw offerte.

Douchecabine vervangen

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren. Wij willen graag een oude douchecabine voorzichtig laten verwijderen zonder beschadiging van de vloeren en wand. En vervolgens een nieuwe douchecabine (met dezelfde vorm en maat) laten plaatsen. Dit heeft onze prioriteit. Eventueel afhankelijk van de prijs willen we ook onze thermostaatkraan met regendoucheset laten plaatsen. Daarbij willen wij graag een binnendeur laten inhangen bij onze slaapkamer.

Douchecabine plaatsen

Ik heb in mijn badkamer een douchebak met daarop een wand en een deur die aan vervanging toe zijn. Ik heb inmiddels bij Praxis een nieuwe wand en deur besteld en laat die na levering graag plaatsen. De oude wil ik laten verwijderen en afvoeren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius