Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Flevoland.

1116 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: drie badkamers en twee losse toiletten installeren, drie badkamers installeren nieuwbouwhuis, badkamer uitbreiden, toiletruimte en badkamer renovatie, badkamer verbouwen, nieuwe en extra badkamer bouwen, renovatie badkamer en toilet, kinderkamer naar badkamer.ombouwen, badkamer en aparte toiletruimte vernieuwen, badkamer en WC laten vervangen, badkamer renoveren, badkamer en apart toilet verbouwen, badkamer plaatsen en installeren, badkamer en toilet vervangen, volledige badkamerrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Flevoland:

woensdag 21 februari 2018

Hangtoilet repareren of vervangen

Ik wil een hangtoilet repareren en indien onmogelijk dan vervangen. Er zit een keramisch element achter die eruit geschoten is.
woensdag 21 februari 2018

Toiletruimte en badkamer renovatie

Beneden en badkamer toiletten plaatsen badkuip weg halen. Tegelwerk. Douchecabine plaatsen en wastafel verwarmings element plaatsen
woensdag 21 februari 2018

Beneden toilet en badkamer verbouwen

Ik wil het beneden toilet en de badkamer verbouwen. Er moeten nieuwe zwevende toiletten in. Er moet leidingwerk verricht worden, omdat er nu staande toiletten in zitten. Vervolgens dient de badkuip, verwijderd worden en moet er een douchecabine, badmeubel en verwarmingselement geplaatst worden. Ook moet er tegelwerk plaatsvinden. Het is totaal ongeveer 10 m2.
dinsdag 20 februari 2018

Kitten en voegen

Vervangen van ongeveer 15 meter kitwerk en indien nodig ongeveer 5 meter voegen vervangen. Zitbankje van tegels 77 x 31 cm. vervangen door Brussels hardsteen.
maandag 19 februari 2018

Plaatsen badkamer in casco nieuwbouw

Wij krijgen in juni een nieuwbouw woning en zouden graag de badkamer laten plaatsen. Deze wordt casco opgeleverd, leidingen en dergelijke liggen wel al op de goede plek. Badkamer is 2. 3 bij 2. 7m . Wij willen alle wanden en vloer laten tegelen. Wc, badmeubel en kranen plaatsen. Wandje voor de inbouwdouche en een douchewand plaatsen.
zondag 18 februari 2018

Sanitair- en tegelwerk in de badkamer

Ik wil sanitair en tegelwerk laten uitvoeren in het toilet. Ik wil een wc en een inbouwreservoir inbouwen. Eventueel wil ik ook de tegelvloer en wanden betegelen. Als de prijs goed is willen we de badkamervloer ook doen. Het oppervlak dat betegeld moet worden is ongeveer 7,5 m2.
woensdag 14 februari 2018

Verbouwing van de badkamer

Voor de verbouwing van onze badkamer zijn wij op zoek naar een vakman die ons kan ondersteunen bij het uitvoeren van een aantal werkzaamheden: - het opbouwen van de douchemuur met gipsblokken (120 x 270 cm) en daarin 2 inbouw nissen verwerken (60 x 30 cm). - douchegoot van inloopdouche plaatsen met afschot - inloopdouche is 100 cm breed en 120 cm diep - gedeeltelijk betegelen van de badkamer zoals inloopdouche en vloer (gehele badkamer is 2,1 meter x 3,6 meter, gaat om tegels van 60 x 60 cm). Wij hebben zelf de waterleidingen voor de douche en de afvoer verplaatst en zullen meewerken bij het uitvoeren van bovenstaande werkzaamheden (de vakman hoeft de werkzaamheden dus niet alleen uit te voeren). Het verwijderen van het huidige tegelwerk en sloopwerk is al gerealiseerd. Al het bouwmateriaal is al aangeschaft. Voor nu hebben de douchegoot met afschot en het opbouwen van de douchewand prioriteit en willen wij graag aankomend weekend al uitvoeren. Uiteraard hebben wij een bouwtekening tot onze beschikking en kunnen wij foto's maken van de huidige situatie. Wij zien uw offerte en reactie graag tegemoet.
dinsdag 13 februari 2018

Afvoer van het toilet verleggen

Ik wil het toilet verplaatsen. Ik heb een situatie tekening, deze kan ik toesturen. Het toilet zit nu nog direct bij de entree. Nu wil ik graag de onderste draairichting van de trap verplaatsen zodat er ruimte onder de trap vrij komt, waar het toilet naar verplaatst kan worden. De bestaande leidingen moeten worden verlegd en na het plaatsen van het nieuwe toilet, moet er betegeld worden. De toiletpot, tegels en een nieuwe wasbak hebben we reeds aangeschaft. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
zondag 11 februari 2018

Inbouwtoilet laten vervangen

Ik wil graag een inbouwtoilet laten vervangen. Dit houdt in dat de tegels moeten worden verwijderd van de ombouw, dat het oude toilet dient te worden verwijderd, er een nieuw toilet moet worden geplaatst en er een ombouw moet worden betegeld door de vakman.
zondag 11 februari 2018

Schuifdeuren in de douche plaatsen

Wij willen graag een douchecabine met schuifdeuren plaatsen. Enkel de schuifdeuren zijn al bij de Praxis gekocht, de overige nodige materialen moeten door de vakman worden aangeschaft. De douchedeuren zijn 1.13 bij 1.13 meter en er hoeft niks gesloopt te worden.
vrijdag 9 februari 2018

Aanpassing badkamer

Ik wil graag een offerte voor het verwijderen van een bad uit de badkamer en het betegelen van de wand en vloer op de plek waar het bad heeft gestaan. Plus een offerte voor het plaatsen van een toiletpot (KIWA-keurmerk of CE-keurmerk) op de plek waar het bad heeft gestaan, inclusief aan- en afvoer.
woensdag 7 februari 2018

Bad betegelen en kraan vervangen

We hebben een bad in de slaapkamer staan. Het bad dient betegeld te worden (circa 4 m2) en kraan dient vervangen te worden. Houten plank die open kan, die onder het bad zit moet steviger gemaakt worden, zodat deze niet openvalt als de plank betegeld is.
dinsdag 6 februari 2018

Badkamer afbouwen

Ik heb douchekamers tegels gekoopt bij praxis. Ik nodig afbouw montage alstublieft. Valerie
vrijdag 2 februari 2018

Renovatiewerk badkamer

We hebben een radiator hangen en er moet een andere kleinere radiator geplaatst. Nieuwe wastafel meubel plaatsen/vervangen. Nieuwe spullen, radiator en badmeubel is al aanwezig. Misschien moet er een klein stukje loodgieterwerk bijkomen. Waarschijnlijk twee uur werk, kan iets meer zijn.
vrijdag 2 februari 2018

WC en fonteintje vervangen en ruimte betegelen

Graag wil ik het volgende in de wc ruimte: Het huidige toilet en fonteintje verwijderen. De vloer en wanden tot halverwege de muur betegelen. Een nieuw toilet (staande pot) met grondafvoer plaatsen en een nieuw hoekfonteintje plaatsen. Wij hebben het nieuwe sanitair al aangeschaft. De afmeting van de ruimte is ongeveer 2 x 1.5 x 2.5 meter. Inclusief afvoeren van het oude materiaal.
donderdag 1 februari 2018

Renovatie van een badkamer

De badkamer is 2 bij 2.10 meter. De oude badkamer verwijderen wij zelf en de vakman voert het volgende uit: - Plaatsen + aansluiten + afwerken zwevend toilet. - Leveren van en plaatsen muurtje Ytong blokken H=2.20 meter en L=1.10 meter. - Plaatsen en aansluiten design radiator inclusief 2c 2.50 meter RVS leiding. - Plaatsen 1 x hoge kast 35 x 35 cm + meubel inclusief kraan, ook aansluiten, + afvoer infrezen en aansluiten. - Plaatsen en aansluiten spiegel. - Vloer en wanden tegelen incl Voegen en kitten.
zondag 28 januari 2018

Douchestang plaatsen

Ik wil graag een douchestang en een plafondstang laten plaatsen. Gaarne ontvang ik een offerte met opgave van de kosten en binnen welke termijn het plaatsen mogelijk is.
woensdag 24 januari 2018

Inbouwreservoirset installeren

Ik heb een inbouwreservoirset gekocht en wil die laten plaatsen in de badkamer. Inclusief ombouw van gipsplaat en afwerking met trespa. Nu een staand toilet en het wordt een hangend toilet. De maximale afstand tot de muur van de inbouw is 24,5 cm en geeft dus voldoende ruimte voor de afvoer die in de zijmuur zit. Graag ontvang ik offertes inclusief BTW exclusief materiaalkosten. De materialen heb ik namelijk al gekocht, behalve de metalen profielen voor de ombouw.
dinsdag 23 januari 2018

Sanitair plaatsen

Ik wil graag 2 maal een fonteinset, inclusief koudwater kraan laten monteren in de wc's en 2 wastafels inclusief kranen, in badkamer. Het betreft vervangen van oud sanitair. Alles is makkelijk toegankelijk. Het huis is uit bouwjaar 2000 en de maatvoering is standaard.
dinsdag 23 januari 2018

Kwartronde douchecabine installeren

Ik wil een kwartronde douchecabine installeren. De douchecabine is 190 bij 90 cm. Het gaat om een cabine zonder douchebak.
maandag 22 januari 2018

Complete badkamer slopen

Slopen van de badkamer van 2,60 x 2,20 meter. Het gaat dan om het verwijderen van tegels, bad, wandmeubel met spiegel, kastje en toilet.
zaterdag 20 januari 2018

Douchewanden plaatsen

De oude douchewanden ( 90 x 90 cm ) moeten verwijderd worden en de nieuwe moeten geplaatst worden. Kit en dergelijke in overleg met de vakman.
donderdag 18 januari 2018

Douchecabine plaatsen

Het betreft een nieuwbouwwoning. Plaatsen en aansluiten van douchecabine (afmeting 85 x 85 cm ). Pepper mint in de brochure. Eventuele aanvulling een radiator en wastafelmeubel plus spiegel.
donderdag 18 januari 2018

Douchekraan plaatsen

We willen een douchekraan laten plaatsen waarvan de oude de thermostaat van slag is. Hartafstand is 15 cm. Merk Grohe en type My Fox. Verder nog wat kleine klusjes.
zondag 14 januari 2018

Lekkage in de badkamer repareren

Uit onderzoek van een lekdetectie bureau is gebleken dat er een lekkage in de afvoerleiding van de badkamer is. Er is gele vloeistof doorheen gespoten en deze vloeistof zit nu op het plafond van mijn woonkamer, vlak onder de badkamer. Graag wil ik een offerte aanvtagen om de lekkage te verhelpen. Met vriendelijke groet, Edmond Smies

Partners

Partners van Casius