Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor renovatiewerk in badkamer:

Renovatiewerk in badkamer

Wij willen nieuwe tegels laten zetten in de badkamer met afmetingen van 2,25 x 2,40 x 2,20 meter. We moeten nog een nieuw badkamermeubel en een douchecabine bij Gamma kopen, die dan ook vervolgens geplaatst moeten worden. Eventueel wil de klant in overleg met de vakman zijn plafond laten opknappen.
Onze klant uit Schoonebeek (Drenthe) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatiewerk in badkamer uit heel Nederland:

Probleem met een verzakte vloer oplossen en overig renovatiewerk

Mijn woning stamt uit 1895 en de vloer verzakt aan de voorkant van het huis. Vermoedelijk is daar een balk rot, maar duidelijk is dat nu nog niet. Er is een ondiepe kruipruimte en er is een klein vochtprobleem. Oppervlakte ongeveer 7 x 4 meter. Verder zijn er nog gaskachels in de woning en zou ik in een keer willen kijken of: - het probleem met de vloer kan worden opgelost, na goede analyse en onderzoek en kosten in kaart gebracht - meteen bekijken of de gaskachels kunnen worden vervangen door centrale verwarming - muren waar nodig impregneren - een nieuwe vensterbank maken boven de radiator in de woonkamer - optioneel: bekijken of de kleine badkamer (2 x 2 meter) kan worden vervangen en mogelijk een paar kleine klusjes, zoals het glas van een van de slaapkamerramen vervangen door dubbel glas

Renovatiewerk in woning

In de woning moet het nodige gebeuren: - aanleg gehele cv installatie, 6 radiatoren? - aanpassen elektrische installatie, ook i.v.m. nieuwe keukenpknappen van de wc, inclusief nieuw toilet , tegelen - opknappen badkamer, nieuwe wastafel/douche, inclusief tegelwerk - stucwerk kamer beneden en keuken - geluidswerende wandjes aanbrengen op de 2 slaapkamers, in overleg - aftimmeren schoorsteen kamer beneden

Renovatiewerk in de badkamer

Bad vervangen voor douchebak. Tegels al aanwezig

Renovatiewerk in de badkamer

Hierbij een verzoek tot een vrijblijvende offerte. Het betreft het renoveren van de badkamer met onder andere het aanleggen van een inloopdouche en het betegelen van de badkamer. - te betegelen wanden 25 m² inclusief bestaande ombouw van het bad (tegels 30 x 60 cm) - eventueel impregneren van de wanden - tegelen vloer 5 m² (tegel 60 x 60 cm). Leveren en plaatsen van Y-Tongblokken. Verhoging 7 cm. - het infrezen van de waterleiding voor de douchekraan. Lengte vanaf de wastafel ongeveer 1 meter. - het monteren en aansluiten van de douchedrain en aansluiten op de afvoer van de wastafel. - het verwijderen en terugplaatsen van de radiator, wastafel en andere sanitair

Renovatiewerk badkamer

We hebben een radiator hangen en er moet een andere kleinere radiator geplaatst. Nieuwe wastafel meubel plaatsen/vervangen. Nieuwe spullen, radiator en badmeubel is al aanwezig. Misschien moet er een klein stukje loodgieterwerk bijkomen. Waarschijnlijk twee uur werk, kan iets meer zijn.

Nieuwe badkamer installeren

Wij willen een complete renovatie van de badkamer, het zijn 3,15 lang, 2,15 breed en 2,15 hoog. Oude badkamer verwijderen inclusief betegeling en dergelijke. Daarna plaatsen van meubels en sanitair en tegels. Wij leveren alle badkamer meubels en sanitair en tegels. Dus we hebben alleen de arbeid en materialen nodig voor het renovatiewerk.

Renovatiewerk in de douche

Ik wil graag een inloopdouche in mijn huidige badkamer, waar nu een bad met douchegedeelte is. Badkamer is ongeveer 2 x 2 meter. Bad weghalen en gedeeltelijk tegelen.

Divers renovatiewerk in een appartement

Onze dochter verlaat binnen enkele maanden een appartement, omdat ze klaar is met haar studie. Wij willen daar dan enkele klussen laten uitvoeren. In de keuken moet het keukenblok met aanrechtblad worden vervangen. Het gaat om 4 onderkasten van ongeveer 240 cm breed en ook een spoelbak met kraan. Verder zijn er 2 bovenkasten die vervangen moeten worden. Er is een badkamer van 3,08 m² waar we graag de wand- en vloertegels laten vervangen. De oude tegels moeten verwijderd worden en nieuwe geplaatst. Het gaat om ongeveer 17 m² tegelwerk. We laten de ruimte ook graag kitten met schimmelwerende kit. Ook in de toiletruimte van 1,04 m² willen we de wand- en vloertegels laten vernieuwen. Het gaat daar om ongeveer 5 m². In de hal van ongeveer 4,24 m² zijn er enkele muren beschadigd. We willen dat laten herstellen en daar ongeveer 14 m² spackwerk laten aanbrengen. Alle materialen behalve die voor het stucwerk zullen wij zelf inkopen. We kunnen een afspraak maken om alle werkzaamheden even te beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Sloop- en renovatiewerk

Het volgende dient te worden verwijderd in ons nieuwe huis: - Slopen van 4 tussenmuren, niet dragend - Verwijderen tegelvloer 4 m2 - Verwijderen badkamer 6 m2, bad moet behouden blijven voor hergebruik - Verwijderen van 1 trap - Verwijderen van keuken - Verwijderen houten vloerdelen 100 m2 - Verwijderen en afdoppen toilet, wordt opslagruimte Het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden op de website.

Renovatiewerk in de badkamer en keuken

Er dienen een aantal klussen in de badkamer en keuken uitgevoerd te worden: - Leiding koker plaatsen in badkamer; gezaagd multiplex is aanwezig. De buis van de afvoer van de wastafel moet lager worden geplaatst in verband met de leidingkoker. - Stips, tegelafwerking, in badkamer vervangen. De badkamer is 2 bij 2,50 meter. - Nieuwe toiletbril plaatsen. - Nieuwe gootsteenbak keuken plaatsen - Bijwerken fineerschade in keuken, bij de afwasmachine.