Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor renovatiewerk in badkamer:

Renovatiewerk in badkamer

Wij willen nieuwe tegels laten zetten in de badkamer met afmetingen van 2,25 x 2,40 x 2,20 meter. We moeten nog een nieuw badkamermeubel en een douchecabine bij Gamma kopen, die dan ook vervolgens geplaatst moeten worden. Eventueel wil de klant in overleg met de vakman zijn plafond laten opknappen.
Onze klant uit Schoonebeek (Drenthe) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor renovatiewerk in badkamer uit heel Nederland:

Nieuwe badkamer installeren

Wij willen een complete renovatie van de badkamer, het zijn 3,15 lang, 2,15 breed en 2,15 hoog. Oude badkamer verwijderen inclusief betegeling en dergelijke. Daarna plaatsen van meubels en sanitair en tegels. Wij leveren alle badkamer meubels en sanitair en tegels. Dus we hebben alleen de arbeid en materialen nodig voor het renovatiewerk.

Renovatiewerk in de douche

Ik wil graag een inloopdouche in mijn huidige badkamer, waar nu een bad met douchegedeelte is. Badkamer is ongeveer 2 x 2 meter. Bad weghalen en gedeeltelijk tegelen.

Divers renovatiewerk in een appartement

Onze dochter verlaat binnen enkele maanden een appartement, omdat ze klaar is met haar studie. Wij willen daar dan enkele klussen laten uitvoeren. In de keuken moet het keukenblok met aanrechtblad worden vervangen. Het gaat om 4 onderkasten van ongeveer 240 cm breed en ook een spoelbak met kraan. Verder zijn er 2 bovenkasten die vervangen moeten worden. Er is een badkamer van 3,08 m² waar we graag de wand- en vloertegels laten vervangen. De oude tegels moeten verwijderd worden en nieuwe geplaatst. Het gaat om ongeveer 17 m² tegelwerk. We laten de ruimte ook graag kitten met schimmelwerende kit. Ook in de toiletruimte van 1,04 m² willen we de wand- en vloertegels laten vernieuwen. Het gaat daar om ongeveer 5 m². In de hal van ongeveer 4,24 m² zijn er enkele muren beschadigd. We willen dat laten herstellen en daar ongeveer 14 m² spackwerk laten aanbrengen. Alle materialen behalve die voor het stucwerk zullen wij zelf inkopen. We kunnen een afspraak maken om alle werkzaamheden even te beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Sloop- en renovatiewerk

Het volgende dient te worden verwijderd in ons nieuwe huis: - Slopen van 4 tussenmuren, niet dragend - Verwijderen tegelvloer 4 m2 - Verwijderen badkamer 6 m2, bad moet behouden blijven voor hergebruik - Verwijderen van 1 trap - Verwijderen van keuken - Verwijderen houten vloerdelen 100 m2 - Verwijderen en afdoppen toilet, wordt opslagruimte Het afvoeren van het puin dient separaat vermeld te worden op de website.

Renovatiewerk in de badkamer en keuken

Er dienen een aantal klussen in de badkamer en keuken uitgevoerd te worden: - Leiding koker plaatsen in badkamer; gezaagd multiplex is aanwezig. De buis van de afvoer van de wastafel moet lager worden geplaatst in verband met de leidingkoker. - Stips, tegelafwerking, in badkamer vervangen. De badkamer is 2 bij 2,50 meter. - Nieuwe toiletbril plaatsen. - Nieuwe gootsteenbak keuken plaatsen - Bijwerken fineerschade in keuken, bij de afwasmachine.

Badkamer en toilet verbouwen en overig renovatiewerk

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht, waarvan wij op 1 februari de sleutel krijgen. Wij willen daar diverse verbouwingswerkzaamheden laten uitvoeren. Het gaat globaal om de volgende zaken: We willen in de badkamer alle wand- en vloertegels laten vervangen, een verlaagd plafond laten maken met inbouwspots en een inloopdouche laten maken. In de toiletruimte op de 1e verdieping willen we een fonteintje laten plaatsen en een deel van de tegels laten vervangen. Verder willen we in de slaapkamer een IKEA kledingkast laten inbouwen door een wandje te laten plaatsen. Daarbij moet ook een luik worden gemaakt, omdat er daar een warmteverdeler zit, waar we in noodgevallen bij moeten kunnen. Ook in de toiletruimte beneden willen we een deel van het tegelwerk laten vervangen. In de woonkamer willen we de wanden en het plafond laten schilderen. We willen daar ook twee koven aan het plafond laten maken met inbouwspots. Er staan ter informatie foto's en een plattegrond van de woning op Funda. We zijn in de gelegenheid om de woning binnenkort met u te bekijken zodat het werk kan worden ingemeten. We maken daarvoor graag een afspraak. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte in posten voor de verschillende werkzaamheden.

Renovatiewerk in de badkamer

Graag zou ik 2 verschillende offertes willen voor de casco badkamer van 5.10 m2 groot. Offerte 1: - aantal leidingen verleggen; - vloer storten; - afvoeren aanleggen; - vloer waterdicht maken. Offerte 2: - vloer storten; - afvoeren aanleggen; - vloer waterdicht maken; - vloertegels (60 x 60 centimeter) laten leggen; - wandtegels (30 x 60 centimeter) laten plaatsen; - wandtegels stroken (helaas geen maten van). Het betreft een nieuwbouwwoning die naar verwachting in januari wordt opgeleverd.

Renovatiewerk in de badkamer

Ik heb een kleine badkamer van 1.40 bij 2.40. Hij moet opnieuw betegeld worden (in ieder geval de vloer en ik wil advies over de muren) en er moet een nieuwe douchebak in. (mag ook alleen betegelen en dan een douchegordijn. Nu heb ik een hoek douchebak met gordijn wat heel onhandig is). Ik heb een wastafelmeubel die vervangen moet worden, de wastafel zal dan opnieuw geïnstalleerd moeten worden.

Divers renovatiewerk in huis

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het volgende: 1. Ik wil graag mijn trap laten renoveren. We hebben nu een kale trap met traanplaten. We hebben een trap met een draai naar rechts. Het is een dichte trap. De trap heeft 13 treden. 2. Twee tuimelramen wil ik graag vervangen voor kunststof vensters plus tuimelramen. Dit blijft dezelfde afmeting. 3. Badkamer kitten / Een gedeelte nieuw voegen. (douchegedeelte heeft poets schade). 4, Badkamermeubel plaatsen. Zou graag een offerte van alles los ontvangen en eventueel een offerte van alles samen!

Divers renovatiewerk in een eengezinswoning

Ik wil in mijn eengezinswoning graag diverse renovatieklussen laten verzorgen. Ik heb een nieuwe voordeur gekocht bij Praxis en wil die laten monteren. Verder is een dakgoot verstopt, dat wil ik laten verhelpen. Als laatste klus wil ik de hele badkamer laten vernieuwen. Er moet nieuw tegelwerk in, een nieuwe wc-pot, een wastafel, een douchewand en een douchedeur. De materialen heb ik al in mijn bezit. Ik nodig bedrijven die al deze klussen aankunnen graag uit voor een bezoek, zodat we het werk kunnen bespreken. Ik ontvang daarna graag uw offerte voor de afzonderlijke werkzaamheden.