Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij badkamerspecialisten voor nisdeur in de douche laten plaatsen:

Nisdeur in de douche laten plaatsen

In de bestaande douche nis wil ik een nieuwe glazen deur laten monteren. De douchebak is 90 x 90 cm. De ruimte tussen de muren is 88 cm.
Onze klant uit Roden (Drenthe) wenst(e) offertes van badkamerspecialisten voor badkamer en toilet te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nisdeur in de douche laten plaatsen uit heel Nederland:

Nisdeur in de douche monteren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de montage van een douchedeur. Het betreft een glazen douchedeur van 90 cm breed die in een nis moet worden gemonteerd op de douchebak. De linker wand is opgebouwd uit gipsplaten de rechter is de bestaande muur (gasbeton). Het betreft de douchedeur Vitro van Bruynzeel. Offerte/prijs graag per mail. Er hoeft geen oude deur verwijderd te worden.

Draai-nisdeur van glas plaatsen in de badkamer

Ik zou graag een draai-nis willen laten installeren in mijn douche. Het moet een schuifdeur worden, omdat er niet veel plaats is. Ik wil graag eerst een en ander laten opmeten. Ik heb nu nog geen cabine of schuifwand of iets dergelijks.

Verlaagd plafond met spots en nisdeur plaatsen

Wij willen in onze badkamer een verlaagd plafond laten plaatsen inclusief 3 spots. Hiervoor hebben wij al panelen, hoekprofielen en spots aangeschaft. De afmetingen van de badkamer zijn 1.78 meter breed, 2.15 lang. Wij willen ook een schuif nisdeur voor de douche laten plaatsen van 1.20 meter bij 2 meter.

Nisdeur douche vervangen

Wij hebben een douche nisdeur type Ibiza besteld bij de Praxis, die op 11 maart wordt afgeleverd. Wij willen dan onze huidige douchedeur laten verwijderen en de nieuwe deur laten plaatsen. Deze is instelbaar van 88 tot 90 cm. Verder willen wij dan 2 witte kitranden laten vervangen bij het bad en de douchebak.

Douche-/nisdeur monteren

Graag wil ik een nisdeur van 87.5 cm x 95 cm laten ophangen/monteren/afstellen tussen twee muurtjes. Deze wordt door onszelf besteld dus het betreft alleen de montage.

Verbouwing Badkamer

De wensen zijn: Nieuwe tegels vloer (5 m2) (worden zelf gekocht) Nieuwe wandtegels (20 m2) (worden zelf gekocht) Hangend Toilet (wordt zelf gekocht) Plaatsen designradiator (wordt zelf gekocht) Plaatsen nisdeur (douche) (wordt zelf gekocht) Plaatsen muurtje tbv douche Plaatsen badkamer meubilair (wordt zelf gekocht) Het gaat om een prijsindicatie!

Tegelwerk douche renoveren

Betegelen van een douche afm 80x80 x210 hg. Drie bestaande betegelde muurtjes betegen over bestaande tegels heen. Vervangen van douchedeur met nieuwe nisdeur.

Plaatsen nisdeur

Plaatsen nisdeur douche. Deur is besteld.

Renovatie badkamer + toilet benedenverdieping

Huidige indeling badkamer wordt nagenoeg gehandhaafd. Slopen en plaatsen van wand en vloertegels. Plaatsen van douche met nisdeur, badkamermeubel, badkuip, toilet (is al zwevend). Aanbrengen stopcontact. Toilet beneden verdieping: slopen en plaatsen vloer en wandtegels. Plaatsen van zwevend toilet en hoekfontein. Verlaagd plafond met spotlights aanbrengen. Afmeting van de badkamer is ongeveer 4 bij 3 meter. Tegels en sanitair worden door ons aangeleverd.

Plaatsen douche/nisdeur

Het plaatsen in bestaande badkamer van douche/nisdeur. In badkamer van 95 cm breed, opvulprofiel is al aanwezig op advies van verkoper.