Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Roden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Roden heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Roden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Roden of directe omgeving.

142 klanten uit Roden bevelen een bij Casius in Roden aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Roden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: volledige badkamer plaatsen in nieuwbouw woning, verbouwing badkamer, verbouwing badkamer en toilet, complete badkamerrenovatie, verbouwen badkamer, badkamer en toiletruimte verbouwen, toilet beneden uitbreiden, renovatie badkamer en toilet, badkamer renovatie, renovatie badkamer, badkamer installatie/renovatie, doucheruimte en toiletten renoveren, gehele badkamer renovatie, badkamer verbouwen, kleine badkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Roden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Roden:

Nisdeur in de douche laten plaatsen

In de bestaande douche nis wil ik een nieuwe glazen deur laten monteren. De douchebak is 90 x 90 cm. De ruimte tussen de muren is 88 cm.

Douchewand plaatsen

Ik heb vorig jaar een douchewand van 90 x 90 cm bij praxis in Leek gekocht. Maar door omstandigheden is het nog niet geplaatst door degene die het voor mij zou doen. Nu wil ik graag dat de douchewand geplaatst wordt. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn.

Douchecabine van Praxis plaatsen

Wij hebben een douchecabine bij praxis gekocht en die moet graag geplaatst worden.

Bad verwijderen en een inloopdouche maken

Ik wil graag een inloopdouche laten plaatsen in onze bestaande badkamer. Dat betekent dat het bad er uit moet en op die plek wil ik dan de inloopdouche laten maken. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw offerte. Er is geen haast met de klus.

Badkuip in de badkamer inbouwen

Ik wil graag een inbouw bad in mijn badkamer hebben. Het bad zelf en de kraan hebben we al maar verder nog niks. Het bad en de kraan moeten geplaatst worden. Er heeft eerder een bad gestaan er hoeft geen leidingwerk verlegd te worden. Het bad en de kraan hebben we al. Zouden jullie mij willen helpen om een inbouw bad te maken? En hoeveel kost dat?

Badkamermeubel monteren

Ik wil graag mijn aangeschafte Fiesta badmeubel (105 cm) en kolomkast wit (rechts) laten monteren in de badkamer. De wasbak moet verwijdert worden. Het meubel is besteld en komt ongeveer rond 9 juni binnen.

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een eenvoudige douche cabine laten plaatsen.

Badkamermeubel monteren

Ik heb een badmeubel (stripe onderkast en wastafel 60 cm) bij Gamma besteld. Nu wil ik graag weten wat het kost om deze te laten monteren. De oude wastafel moet verwijderd worden. De kraan kan worden hergebruikt.

Hoge WC-pot installeren

Ik wil graag mijn lage toiletpot vervangen voor een hoge toiletpot. Betreft eens staand toilet. Het huidige waterreservoir graag weer op de nieuwe toiletpot aansluiten. Graag ontvang ik een offerte.

Complete renovatie van de badkamer

Het betreft een complete renovatie van de badkamer. Het slopen kan ik grotendeels zelf. De badkamer is ongeveer 3 x 2 m. Bad en badmeubel moeten eruit, inloopdouche, 2 wandjes plaatsen. Nieuwe douche creëren, waarvoor leidingen verlegd moeten worden, toilet kan blijven. Verder nieuw badmeubel plaatsen en tegelwerk of betonlook, in overleg.

Lekkage bij de douchebak

Er is lekkage bij de douchebak. Ondanks een nieuwe kitlaag blijft het druppen. De lekkage moet worden opgespoord en verholpen.

Installatie van een nieuwe toilet

Graag wil ik een nieuwe volledig toilet installleren beneden bij mij thuis.

Toilet laten verbouwen

Ik wil mijn toiletruimte laten verbouwen. Het gaat om een nieuw toilet, een fontijntje, wandtegels en vloertegels. Het gaat om 1 meter bij 1.15 meter. Ik wil ook graag een nieuw plafond en een mobiel toilet huren voor de vakmannen.

Badkamer professioneel reinigen

Ik wil onze badkamer professioneel laten reinigen. Op de tegels van de vloer van de doucheruimte zit een waas van wat een mix van cementsluier en zeepresten lijkt te zijn, en tevens zit er kalkaanslag op de tegels op de wanden en op de kranen en andere metalen elementen. Verder dient de rest van de badkamer een grondige opfrisbeurt te krijgen. De gehele badkamer is betegeld, is plusminus 10 m2 en is twee jaar in gebruik.

Verbouwing badkamer

Badkamer ca. 5 m2 vernieuwen. Tegelwerk, douchecabine met afvoer, wastafel, toilet en leidingwerk. Spullen zijn er al.

Badkamer + toilet renovatie

Betreft pand te Roden door ons aangekocht. Badkamer van ongeveer 3x2m en toiletten van elk ongeveer 1m2. Bad verwijderen, op die plaats inloopdouche maken. Muurtje daarvoor betegelen. Zwevend toilet aanbrengen. Toilet b.g. vervangen door zwevend toilet; beide op seniorhoogte. Offerte in werkloon en materialen.

Badkamer herindelen

Badkamer van 1.9 x 2.6 meter leeghalen en nieuwe items, die we zelf aanschaffen, installeren. Weghalen: bad, douche, wc, radiator en tegels. Installeren: muurtje, twee douches met baddeur van 1.6 meter tussen muur en het nieuwe muurtje. Nieuwe wc, badmeubel en designradiator. Het geheel betegelen. Het werk moet uitgevoerd worden begin oktober want dan krijgen we de sleutel en klaar zijn laatste week oktober.

Toiletpot plaatsen

Toiletpot vervangen. Het gaat om het leveren van de toiletpot (staand) en plaatsen.

Vervangen toiletpot + wand tegelen + plaatsen driehoukfonteintje

Graag zouden wij een offerte ontvangen t.b.v. het vervangen van toiletpot + de wand half tegelen + het plaatsen van een driehoekfonteintje. Tegels zijn groot en graag over oude heen tegelen. Vloer blijft hetzelfde.

De badkamer moet opnieuw getegeld ...

De badkamer moet opnieuw getegeld worden. Er kan een keuze gemaakte worden in het verwijderen van de oude tegels of het overheen tegelen. Als dit klaar is moet het volgende gebeuren: - Muurtje verwijderen - Leidingwerk omleggen - Bad plaatsen - Douche plaatsen - WC plaatsen - Wasbak en kraan plaatsen De oppervlakte is ongeveer 10m2

Het gaat om een badkamer strippen en ...

Het gaat om een badkamer strippen en weer opbouwen zoals tegelen het sanitair een wand maken en een glazendeur bij de douche kranen en een badkamermeubel plaatsen, en een toilet beneden moet getegelt worden en een tiolet geplaats met een klein wastafeltje

eerst ...

eerst tegels/toilet/bad/wastafel/plafond/radiator/kranen verwijderen, vervolgens alle (reeds bij praxis bestelde) nieuwe items plaatsen/aanbrengen (1e verdieping) (produkten op afroep leverbaar). beg.gr. wastafel + douchebak/douchewand/kranen verwijderen, aanbrengen nieuwe idem + wand + afzuiging

Het gaat om tegelwerk muren en vloer wat ...

Het gaat om tegelwerk muren en vloer wat leiding werk water badkamermeubel en misschien een ophang toilet anders het bestaande poilet, en een radiator ophangen en aansluiten