Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Meppel of directe omgeving.

282 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: complete badkamer realiseren op zolder, bathroom renovation, tweede badkamer op tweede verdieping, badkamer verbouwen, renoveren (kleine) badkamer, verbouwen badkamer, badkamer en toilet nieuwbouwwoning verbouwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, badkamer verbouwen, plaatsen & aansluiten badkamer, badkamer van stacaravan renoveren/verbouwen, renovatie badkamer, verbouwing badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Meppel:

Badkamer renovatie

Ik wil de bestaande badkamer renoveren. Het gaat om het vervangen van een wastafel meubel, douche en deur en een toilet plaatsen. Inclusief wand tegels (21 m2) en vloertegels (6,2 m2) plaatsen. Er is leidingwerk nodig.

WC-ruimte opknappen plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten opknappen van onze wc ruimte. Het staande toilet willen wij laten vervangen voor een hangend toilet, hiervoor zal de rioolafvoer verplaatst moeten worden. Ook willen wij graag een nieuwe wastafel (leiding in muur wegwerken) en nieuw tegelwerk op de wanden, inclusief vloer. Het is een kleine ruimte, ik schat ongeveer 1,10 bij 1,20 bij 2,40 meter.

Douchewand plaatsen

Paatsen van een douchewand

Douchekraan vervangen in de douche

Ik wil graag een nieuwe douchekraan laten installeren in de douche. Het is een Grohe kraan. Hij wordt steeds heter ondanks dat we hem steeds kouder zetten dus hij is toe aan vervanging. Het is een mengkraan. Graag een prijsopgave inclusief en exclusief kraan.

Badkamer verbouwen

Het betreft een gedeeltelijke verbouwing. Ik wil graag een nieuwe tegelvloer in de badkamer, een dubbele wastafel ter vervanging van de huidige enkele wastafel en een douchedeur geplaatst hebben. De wanden zijn prima en hoeven niet vervangen te worden. De wastafel blijft op dezelfde plek, maar daar moet eventueel een tweede aansluiting komen. Het gaat om een badkamer van ongeveer 9 m2.

Duoblok installeren ter vervanging van de huidige

Wat zijn de kosten voor het plaatsen en aansluiten van een duoblok met onder afvoer? Af en aanvoer van water zijn aanwezig. Het nieuwe duoblok zal binnenkort bezorgd worden.

Badkamer laten vernieuwen

Nieuwe badkamer met douche, badmeubel, toilet, radiator en twijfelen nog over wel of geen bad. Maximaal 5500 euro te besteden.

Douchecabine plaatsen

Meneer wil graag een douchecabine laten plaatsen. Hoeveel gaat dit ongeveer kosten qua montagekosten? Meneer zou graag hier wat informatie over ontvangen.

Toiletpot vervangen

Oude toiletpot vervangen voor een nieuw verhoogd toiletpot. Deze toiletpot zit er al 20 jaar in. Het gaat om een staande pot. Graag zo snel mogelijk.

Doucheset en wastafelonderkast repareren

In de douche heb ik een douche set met een breed frontpaneel waaruit douchewaterstralen komen, verder is daarbij een handdouche en een regendouche inbegrepen. Ik heb de set een 2 jaar geleden bij de Gamma gekocht. Helaas lekt er nu steeds van onderuit water. Zou iemand dit voor mij kunnen repareren. Daarnaast hebben we een wastafelonderkast die van de muur is afgebroken. De wastafel zit nog goed op zijn plaats. De muur is niet beschadigd. Is er een mogelijkheid om dit meubel weer terug te plaatsen?

Badkamer laten verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen, de badkamer is 232 x 260 x 240 centimeter groot. Wij willen hier graag het tegelwerk laten vervangen en een nieuwe douche, wc, wandmeubel, wastafel, grote spiegel en radiator. Kunt u optioneel de kosten voor het sloopwerk benoemen en een aanbod doen voor het nieuwe sanitair?

Badkamer helemaal vernieuwen

Ik wil de badkamer verbouwen, oud eruit, nieuw erin, formaat: 3,70 bij 1. 70, douche met schuifwand, badkamermeubel, hangend toilet en radiator en nieuwe tegels vloer en wand, plafond opnieuw

Plaatsen van een inloopdouche

Het betreft het plaatsen van een inloopdouche/wanden.

Opsporen van een waterlekkage in de badkamer

Opsporen van mogelijke waterlekkage in de badkamer. We hebben diverse vochtplekken op de vloer. Niet op een plek maar op verschillende plaatsen. Dit moet volgens ons ergens wegkomen, maar weten niet waar de mogelijke lekkage kan zijn. Onze vraag is een prijsopgave van een lekdetectie.

Plafond in de douche monteren

Graag een offerte voor een spanplafond in onze douche. De afmeting van het plafond is 1.62 bij 1.82 met een klein hoekje rechts eruit. Een spanplafond met spotjes plaatsen, waarschijnlijk zijn vier spotjes wel voldoende. Het plafond heeft nu gipsplaten. Het zal z.s.m. geplaatst moeten worden.

Badkamer verbouwen en herstellen

We willen de badkamer verbouwen. De badkamer is heel klein, 2 meter bij 1 meter. Het belangrijkste is de douchecabine, deze bestaat mede uit de buitenmuur. De tegels beginnen los te laten. Leidingen lopen buiten de muur en niet in de muur.

Badkamer verbeteren

Het betreft het controleren en aanpassen van de doucheslang, het lampje van de wastafel, de WC-bril, de verwarming, de afvoer van het douchewater en de leidingen van de CV.

Douchewand laten plaatsen

Ik wil in de badkamer een glazen douche wand laten plaatsen.

Installatiewerk in de badkamer

Installeren van wastafel met onderkast 80 cm breed inclusief aansluiten op kraan en spiegel erboven hangen. Draaideur en wand op douchebak plaatsen. Kitten van douchebak met sanitair kit 90 bij 90 cm. Iets verlaagd plafond maken met(8-10 design warm led) spotjes er in. plafond is 8 vierkante meter.)

Toiet beneden compleet renoveren

Ik wil het toilet beneden aanpakken. Het is een stand hoektoilet en het nieuwe toilet moet ook weer in de hoek komen maar dan wel een hangtoilet. De afvoer moet zowel in de kelder als buiten veranderd worden (buiten ongeveer 3 meter). Oude leidingen vervangen, zijn nu nog bruine stenen? Tevens moet er een ''ombouw'' om CV-leidingen en waterleidingen komen. En een nieuw plafond erin maken, afwerken en spotjes erin plaatsen. Materialen nog niet aangeschaft, kunnen meegeleverd worden. Niet te duur maar ook geen goedkope materialen, het moet goed zijn.

Douchebak en douchewand plaatsen

Ik zou graag een douchebak + wand geplaatst willen zien en deze zal aangesloten moeten worden op de bestaande doucheput. Aangezien deze in het midden van de badkamer zit, moet hiervoor een oplossing gezocht worden. Dit moet een tussenoplossing worden voor een complete verbouwing dus kosten mogen niet te hoog zijn.

Douchecabine en badmeubel installeren

Het betreft het monteren van een douchecabine, kwartrond zonder bodem, en een badmeubel van 58 cm breed, in een gerenoveerde badkamer. Het sanitair ligt klaar bij Praxis om opgehaald te worden.

Stucen in de badkamer

Voor in de badkamer, boven de tegels een rand stuken tot dezelfde dikte als de tegels, lengte in totaal 3,65 meter en de hoogte is 0,65 cm. Gaat om drie verschillende stukjes. Daarna kan ik dan zelf de hele badkamer gaan tegelen. Materiaal aanwezig.

Vernieuwen badkamer

Slopen bad, plafond, tegelwerk, wastafel en toilet. Realiseren douchecabine met voorzetmuur, realiseren zijmuur en deur, nieuwe wastafel, nieuwe betegeling wanden en vloer, nieuw hangend toilet. Afmetingen: 2,10 x 2,02 x 1,73 meter. Realisatie klus in juni. Aanschaf van sanitair en tegels zullen we zelf verzorgen. Aparte toiletruimte beneden renoveren: nieuw hangend toilet, tegelwerk wanden en vloer. Vloeroppervlakte: 1 meter bij 0.80 cm.

Verbouwen badkamer

Badkamer renoveren. Slopen bestaand bad, opnieuw betegelen wanden en vloer, opnieuw aanleggen wastafel, toilet en doucheruimte. Afmeting van de badkamer is ongeveer 2,5 bij 2,5 meter met een schuine wand. Hoogte is 2.30 meter. Zullen ook wat leidingen verlegd moeten worden, douche en wastafel komen op een andere plaats. Materialen zullen we waarschijnlijk zelf gaan aanschaffen.