Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een badkamerspecialist uit Koekange te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende badkamerspecialisten. U komt in Koekange heel eenvoudig en snel in contact met één badkamerspecialist of meerdere badkamerspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke badkamerspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze badkamerspecialisten in Koekange u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw badkamerspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende badkamerexperts, badkamermonteurs, sanitairspecialisten, badkamerinstallateurs en badkamerspecialisten in Koekange of directe omgeving.


Voor een badkamerspecialist, goed èn betaalbaar, uit Koekange bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een badkamerspecialist in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij badkamerspecialisten voor: meerdere badkamers renoveren, badkamer en toilet realiseren in nieuwbouw, badkamers in een hotel voorzien van glazen douchewanden, badkamer en toiletruimtes afwerken in een nieuwbouwwoning, renovatie van badkamer en toiletten, badkamer vergroten en verbouwen, renovatie van badkamer en toilet, badkamer- en toiletrenovatie, badkamer en toiletruimte vernieuwen, badkamer en toilet vernieuwen, badkamer en toilet renoveren, verbouwing van de badkamer, badkamer vernieuwen, badkamer renoveren, badkamer verbouwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke badkamerspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een badkamerinstallateur, badkamermonteur, sanitairspecialist, badkamerexpert of badkamerspecialist voor badkamer en toilet in Koekange staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een badkamerspecialist in Koekange:

Badkamer verbouwen

Het betreft een gedeeltelijke verbouwing. Ik wil graag een nieuwe tegelvloer in de badkamer, een dubbele wastafel ter vervanging van de huidige enkele wastafel en een douchedeur geplaatst hebben. De wanden zijn prima en hoeven niet vervangen te worden. De wastafel blijft op dezelfde plek, maar daar moet eventueel een tweede aansluiting komen. Het gaat om een badkamer van ongeveer 9 m2.

Badkamer opknappen

In de badkamer wil ik graag gedeeltelijk nieuwe vloertegels aanbrengen. Betreft 25 tegels van 30 x 30 cm. De oude tegels eruit en nieuwe erin. Die heb ik staan. De wand gedeeltelijk opnieuw betegelen: circa 163 cm breed en tot aan het plafond. Mogelijk ook een bad plaatsen en een waterdichte glazen scheidingswand (van vloer tot plafond) zetten. Voor het bad moet gekeken worden of dat nog kan. Het liefst heb ik een klein bad van 1.65 meter.

Wastafelkraan monteren

Ik heb bij Gamma een nieuwe wastafelkraan gekocht en zoek nu een vakman voor de montage. Ik hoor graag vooraf even wat de kosten zijn.

Toiletpot verwijderen en herplaatsen

Er is een hoek afgebroken van mijn hangende toiletpot en ik ga een nieuwe kopen. Ik laat de oude pot graag verwijderen en de nieuwe monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Installatieklus in huis

Ik wil een w.c. Wastafeltje (met kraan) laten vervangen door een andere, die ik onlangs bij jullie gekocht heb. Wastafel en kraan zitten in de doos, maar er is o.a. nog een stukje flexibele slang nodig.

Plaatsen van een kraan en doucheset

De aansluiting van de douchekraan moet verbreed worden van 11 naar 15 cm. De buizen lopen voorlangs over de tegels. Vervolgens moet alles aangesloten worden.

Complete badkamer installeren en tegelen

3 bij 2 meter badkamer een bad plaatsen douche tegelen wc en badmeubel

Badkuip installeren

Een badkuip van 140 cm lang installeren in een badkamer. De badkuip is besteld. De levertijd is circa 10 werkdagen. Morgen weet ik wanneer de badkuip binnenkomt.

Badkamer helemaal renoveren

2x2 renovatie totaal wc douche tegels afvoer ,was tafel radiator

Sanitair plaatsen en stompe deur vervangen

Ik wil graag een aantal zaken die ik gekocht heb bij de praxis laten monteren en plaatsen. het betreft een douchedeur swingdeur priva, een regendouchesysteem feline, een badkamermeubel incl wastafel, kraan, spiegel en kolomkast. Een stopcontact. Vervangen stompe deur trendy, incl beslag.

Douchewand plaatsen

Ik wil graag een inloopdouchewand laten plaatsen. Namelijk de Get Wet by Sealskin W105 inloopdouche A3 van 195x 100 cm.

Kwartronde douchewand vervangen

Ik wil graag een kwartronde douchewand laten vervangen. Zie boven. Wand te koop bij Gamma.

Badkamerrenovatie

Ik zoek een vakman voor het verbouwen van de badkamer. De werkzaamheden zijn het plaatsen van een bad, metselen van 2 muren, montage van toilet, bad, badmeubel, radiator. Tegelwerkzaamheden, het verleggen van de cv-leiding, riolering ter behoeve van het toilet 50 cm verschuiven en inbouwkranen in doucheruimte plaatsen. Tijdsindicatie oktober/november 2017.

Complete badkamerrenovatie

Een staand toilet vervangen voor inbouwtoilet tegelwerk in badkamer afmeting 2,6 x 2.8 meter.

Hangend toilet monteren

Ik wil een hangendtoilet plaatsen de afvoer moet ook worden aangepast.

Plaatsen van een hangend toilet

Het plaatsen van een hangend toilet, een Geberit inbouwreservoir set. De waterleiding aanpassen en het veranderen van de afvoer. Het reservoir aftimmeren. Het toilet verwijderen, het afvoeren hoeft niet. Het nieuwe toilet is al in huis.

Toilet renoveren

Ik wil op mijn begane grond een nieuw toilet hebben. Een zwevend toilet met nieuwe tegels aan de muur en nieuw wasbakje en nieuwe vloertegels. Het toilet is ongeveer 1,5 bij 1,5 meter. Het plafond is 2,30 meter hoog. De hele wand hoeft niet betegeld te worden, de rest mag namelijk gesauzd worden.

Toilet opknappen

Ik wil mijn wc op de bg nieuw. Een inbouw met nieuwe tegels aan de muur en nieuw wasbakje en nieuwe vloertegels.

Tiger Boston douchecabine installeren

Ik heb een Tiger "Boston" douchecabine gekocht. Heb hierbij een vloermontagesetje van Tiger gekocht. Wat zijn de kosten om deze te installeren?

Badkuip in de badkamer inbouwen

Ik wil graag een inbouw bad in mijn badkamer hebben. Het bad zelf en de kraan hebben we al maar verder nog niks. Het bad en de kraan moeten geplaatst worden. Er heeft eerder een bad gestaan er hoeft geen leidingwerk verlegd te worden. Het bad en de kraan hebben we al. Zouden jullie mij willen helpen om een inbouw bad te maken? En hoeveel kost dat?

Praxis badkamermeubel monteren

Ik wil graag mijn gisteren aan gekochte badmeubel, dat overigens over circa 14 dagen geleverd wordt, laten monteren. Aansluiten op de aan- en afvoer van de mengkraan en afvoer. Het gaat om een vervanging van een meubel. Het huidige meubel demonteren. Afvoeren hoeft niet. Kunt u mij laten weten wat de kosten zijn? En wanneer u het genoemde kunt uitvoeren? In afwachting van uw antwoord.

Inloopdouche maken

Plaatsen van een vastewand met zijsteun aan tegelwand

Douchekraan vervangen

Wij willen de douchekraan laten vervangen. We hebben er al een bij de Praxis gekocht.

Toilet met een reservoir laten plaatsen

Ik heb een kleine badkamer met toilet en wastafel waarin ik een nieuwe wastafel en toilet met Geberit reservoir wil laten plaatsen. Eventueel ook betegeling doen. Met betrekking tot de eventuele betegeling: de vloer is 1.20 bij 2.50 meter. 2 wanden van 2.40 bij 3 en 1 wand van 1.20 bij 2.40 meter. Het toilet en de wastafel met het reservoir hebben voorrang.

Douchewanden van Praxis laten plaatsen

Na het verbouwen van de badkamer moeten alleen de douchewanden nog gemonteerd worden. Douchewanden al binnen.